Ale ja tego nie rozumiem jakim cudem Jigsaw sie pojawi w 4 czy tam w 5 części jak został zanity w 3? Zmartwychwstanie czy co? ;D wogóle to trudno mi sobie wyobrazić Piłę bez Tobina Bella jako Jigsawa bo on do tej roli pasuje ;D głos ma super ;D "how much blood would you shed to stay alive?" haha "an unascapable reverse beartrap" ;)))
Jest cos takiego w filmach jak retrospekcja...a wiesz ze to nie jest jego prawdziwy glos...kazdy umie tak gadac nawet ty...
A no w sumie ja też tak potrafie ;P własnie spróbowałam, ja słyszałam że to był jego głos i że on sam tak nawijał
No właśnie pojawi się w retrospekcjach (swoją drogą to w 4 częsci "zagrał" najwięcej z 4 częsci Saw)
Live or die-make your choice-najlepszy jego tekst
Co do jego głosu, to nawet jeżeli ten nagrywany na taśmach jest nie jego to i tak ma głos zajebisty...
Koleżanko . Jigsaw na poczatku byl jak go "rozkladali na czesci" , natomiast pozniej jak byly pokazane wspomnienia jego żony gdy byla przesluchiwana przez detektywa do ktorego bylo skierowane nagranie ukryte w zoładku Jigsaw'a . Wiec napewno nie "zmartwychwstal" :)
No co ty... To przecież dobry aktor jest, ten uśmieszek w pileII po wygłoszeniu złotych myśli:], głos, i wg git. Ja dałbym 9/10 nawet gbyby znalazł się w top10. Teraz jest na 210miejscu i też dam 9/10
To jest jego głos. Już go widziałem w "Alias" i "24" i tam miał taki sam. Faktycznie ciekawy, szkoda że gra tak często w kiczowatych horrorach
http://www.youtube.com/watch?v=226iKIiqhhQ&feature=PlayList&p=868AC7D66068EC1C&p laynext=1&playnext_from=PL&index=44