Nie znam jej za bardzo, zostałem tu przekierowany z 39 i pół. Chciałbym, abyście mi wytłumaczyli dlaczego ona ma taką niską średnią? Tylko dlatego, że może się trochę dziwnie zachowuje, a może dlatego, że my Polacy nie lubimy kogoś kto odnosi sukcesy (nasza cecha naradowa). Jak jechałem kiedyś do pracy to mówili w Zetce, że jej jakaś piosenka miała 1 miejsce w Japonii.
Filmweb to portal filmowy,tak więc oceniam ją jako aktorkę,którą nie jest,nie ukończyła szkoły aktorskiej,jej zawód to "wokalistka" a że 39 i pół jest w pewnym sensie promocją B27, to nie ma wyjścia musi tam "grać" :D Uważam,że gra nienaturalnie,wręcz sztucznie tyle...Niektórzy statyści nie mają na koncie szkoły aktorskiej,ale grają dobrze,więc nie mam nikomu za złe i nie wypominam,nieukończenia np. PWST.
O jej "karierze" muzycznej nie będę się wypowiadać,bo to portal związany z filmem ;)tak więc żadnej zawiści we mnie nie ma ;)
Chyba, że pod takim kątem ją oceniasz, to rozmumiem. To ci przyznam rację. Koniec tematu.
Pozdrawiam.
A ja w przeciwieństwie do Ciebie wypowiem się o jej talencie wokalnym bo serial "39 i pół" naprawdę przypadł mi do gustu ale...wystarczyło że usłyszałem "śpiew" tej dziewczynki i przełączałem na polsat, obejrzałem spokojnie reklamę Delmy albo Persila, dopiero po tym mogłem spokojnie wrócić na tvn...
Widocznie kiedy to pisałeś nie myślałeś racjonalnie, ale coś wypiłeś. W każdym razie to jest niemożliwe żeby ktoś napisał coś takiego na trzeźwo, więc ewentualnie mogę ci wybaczyć.