Śmieszne jest nastawienie społeczeństwo, czy to, że ktoś odchodzi od jakiś tam norm oznacza, że trzeba go zmieszać z błotem?? Gość jest w sekcie i co z tego?? Krzywdę Wam tym robi?? To jest śmieszne krytykować aktora tylko za taki bzdet z kolorowych gazet... Już zapomnieliście o Rain Manie?? Ludziach honoru, Wywiadzie z wampirem, Magnolii, Urodzonym 4 lipca, Raporcie mniejszości, Zakładniku?? Tyle wybitnych filmów na koncie i taka słaba ocena... Może i nie jest jakimś bardzo wybitnym aktorem, ale dla kina zrobił dosyć dużo. Chociażby za te kilka filmów należy go docenić.
Wlasnie, ze Tom jest bardzo dobrym aktorem ;]
Akurat spolecznosc filmwebu ocenia go na podstawie wiary a nie umiejetnosci i dokonan.
Widac, mass media mieszaja w glowkach.
Ja także uważam Toma za dobrego aktora...jednak jeżeli ktoś od tak nagle zostaje Scjentologiem to albo ma poważnie nasrane we łbie, albo go czymś mocnym tam szprycują.
Haaaammmm... A ja... ja jakoś nigdy nie lubiłam Toma Cruise'a. W sensie, że nie leciałam do kina na każdy jego film.
Do czasu aż obejrzałam "Wywiad z Wampirem". Zagrał niesamowicie, dokładnie tak, jak powinien.
Po obejrzeniu "Wywiadu" od razu mam ochotę obejrzeć wszystkie jego filmy. Bo... naprawdę mi się spodobał. ^^
popieram założyciela tematu , to śmieszne że tak dobry aktor który ma na swoim koncie świetne role , ma tak niską ocene na filmwebie(nie mówiąc już o tym że wiele beztalenci ma lepsze oceny od niego) .
Dostał 3 nominacje do oscara zdobył 2 złote globy powinien być w pierwszej setce a nie 505. To co się tu dzieje jest żałosne.
Heh, nie wiedziałem, że ma taką niską ocenę, dla mnei to jest największa pomyłka na filmweb. Top 150 powinien być co najmniej. dał bym 8/10, ale dam 10 z wiadomych powodów.