Może i jest to niezły aktor, ale powiem szczerze ze zadna rola z tych które zagrał do niego nie pasowała. Widziałem Mission: Impossible, Wojna Światów i inne filmy z jego udziałem ale wg mnie on nie jest ani aktorem filmu akcji, ani nie nadaje się do horroru, komedii, przygodowego, itp.
Jedyne co do niego pasuje to podkładanie głosu do bohaterów filmów animowanych.
Widziałeś/aś może film Urodzony 4 lipca ? Rain Man ? Ludzie honoru ? Jerry Maguire ? To bardzo dobre filmy i jego role. Nie wiem czy pasuje, ale grunt, że mnie przekonał :)
pozdr.
Ja osobiście niebardzo przepadałam za tym aktorem do pewnego momentu... Po obejrzeniu "Wojny światów" uznałam, że ma coś w sobie i osobiście wolę go w rolach tego typu.
oooooooooo ja uwazam ze sie mylisz....nie napisales ile dokladnie i jakie filmy z jegu udzialem obejrzałeś....jako lestat w wywiadzie z wampirem był swietny....idealnie pasował do tej roli.....czytalam ksiazke....ma na swoim koncie duzo swietnych rol....to jeden z moich ulubionych aktorów....wszystki filmy z jego udzialem mi sie bardzo podobały....urodzony 4 lipca,wywiad , jerry to sa wspaniałe filmy a on zagrałtam rownie wspaniale :)
Nie mówie że filmy z jego udziałem są złe, niektóre są nawet ciekawe,twierde tylko że on jako aktor nie pasuje do roli które grał.
nie zgodze sie! ile filmow widziałes??? napisz konkretnie które.....uwazam ze psaował do wszystkich =) jest znakomitym aktorem :)
Wojna światów
mission impossible
mission impossible 2
oczy szeroko zamknięte
ostatni samuraj
ludzie honoru
Jerry maguire
top gun
....... w zadnej z ról w tych filmach mnie nie przekonał,chociaż jest jeden wyjątek- Vanilla Sky
hehe moze widziales te slabsze? nie mnie to oceniać ja podziwiam go za kazda role nie widziales jeszcze wywiadu z wampirem, urodzonefo 4- go lipca czy chocby raportu mniejszości,a te mom zdaniem warto zobaczyc.heh nie no oczywiscie twoje zdanie milo było podyskutowac =)
pozdro
Do filmów w. wymienionych (tych do których pasował) dodam jeszcze "Days of thundes", jeden z moich ulubionych filmów i fajnie w nim zagrał.