Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Tak z ciekawości pytam was dziewczyny. Kto waszym zdaniem jest przystojniejszy? Brad Pitt, czy Tom Cruise?

tomek141991

Pitt jest przystojny, ale nigdy jakoś specjalnie mnie intrygował swoją aparycją. Cruise natomiast w swoich dawnych latach wyglądał świetnie, a teraz po prostu zdziadział. Niesamowite, że tak można zmienić się na niekorzyść. Pitt trzyma formę, nie postarzał się tak bardzo. No ale niestety obydwoje mają chyba sieczkę w głowie.

użytkownik usunięty
tomek141991

Tom Cruise podobał mi się przez chwilę gdy miałam 11 lat i teraz się tego wstydzę:p
teraz ma w sobie coś okropnego i wkurzającego dla mnie.
Brad też mi się nie podoba, ale lubię go za to jako aktora:)

tomek141991

Ktoś zadał pytanie na fb - Kto lepszy Pitt czy Tadeusz Drozda? To pytanie jest podobne... Nie ma porównania- Brad ma wszystko- urodę, talent, równowagę psychiczną, charyzmę i to standardowe 180 cm wzrostu.

Tomek Mapoter Pupernikiel Trzeci jest zdyskwalifikowany jako facet z dwóch powodów- to czubek i karzeł...

Nikt nie zarzuci Pacino czy Pesci, że są niscy...Oni nie noszą butów na koturnach i nie udają wysokich jak Tomek Mapoter Pumpernikiel Trzeci, im niski wzrost tylko dodaje uroku... Tomek to durny karzeł z wypranym mózgiem, który do tego zgrywa wysokiego przystojniaka...Niech spada degenerat na drzewo.

tomek141991

Tom, ofc. kto tak pięknie zagrał Lestata? no kto?

tomek141991

Tom bezapelacyjnie, toż to ideał ;)