jest fajnym aktorem , do tego vfra w fajnyh filmach wygląda dobrze co jest z nim nie tak??
Nom, kiedyś był ulubionym aktorem Ameryki . Był młody,szczery,przystojny i sympatyczny dobrze grał i ogólnie był ok. Ale to co wyrabia teraz jest poprostu żenujące i trudno się z tego nie śmiać. On już nie jest aktorem tylko jakiś stukniętem bohaterem Cruise Show non stop się przechwala i wogóle zachowuje się tak jakby cały świat się kręcił tylko wokół niego. Ostatnio w artykule o nim(ostatnia Kultura -polecam) przeczytałam taki jego text
"Nie płacą mi ani centa więcej niż jestem wart"
Hm... a może jednak...
No tak, czyli wszystko jasne. Ludzie wolą czytać brukowce niż interesować się GRĄ aktora.
Bo dotychczas wszystko było w porządku, a nagle kobitki zaczęły się rzucać, bo Cruise zostawił Kidman, związał się z tą brzydulą Penelope, a teraz z Katie Holmes(tu pewnie nie bez znaczenia jest fakt, że wiele osób jej nie znosi). No i jeszcze ten kościół scjentologiczny, wielka mi rzecz.
Co was obchodzi jego życie prywatne? Ja nie czytam gazetek dla nastolatek i jakoś nie trafiam ciągle na jego twarz w pismach. A Cruise jest dobrym aktorem i to się liczy.
Co do: "Nie płacą mi ani centa więcej niż jestem wart" - tez czytalem ten artykuł i z tego co pamiętam to chodziło mu o to, że ile mu nie zapłacą to zawsze sie to opłaca bo filmy z jego udziałem zarabiają znacznie więcej. Ja tam Tomka lubie :)
to zdanie praktycznie wyjasnia cala sprawe... nic wiecej nie trzeba dodawac, moze tylko tyle, ze obie te rzeczy wykorzystal w 100% i niezle na tym zarobil. we wszystkich negatywnych komentarzach na jego temat, mozna dostrzec jedynie czysta zawisc i tyle
Słuchajcie nie wiem skąd Wy bierzecie taki pomysły. Ci którzy go nie lubią,nie znoszą i nienawidzą(a tak też można,wolność poglądów:-)) od razu muszą mu zazdrościć? No jeszcze faceci ujdzie w tłoku,ale proszę Filadelfio wyjaśnij czego ma mu zazdrościć dziewczyna bo jakoś nie mam pomysłu.
fakt, to przesada gadać, że wszyscy co go nie lubią to zazdroszczą ae na pewno jest to spora większość
Ehe...no...ta wypowiedź była delikatnie mówiąc żenująca...i jeszcze dwa razy,jedna z cenzurką,wzruszające. Masz rację filmweb powinien to przeczytać i zachwycić się szczytową formą twojego geniuszu.
Sara chciałaby mieć poprostu takiego fi**ta jak cruise, albo tyle fajnego stuffu, żeby go sobie rekompensować :)
Przez media, to one uczepiły się Cruise'a. To one wywieszają wszystkie np "kocham Katie" tak, by były najbardziej na wierzchu, co z czasem zaczęło denerwować odbiorców... I tak ludzie się nabierają. Nie dajcie manipulowac się!
??? Naprawdę sądzisz, że ktoś zmusił Toma by skakał w talk show po fotelach wrzeszcząc kocham katie? Albo wpisał im w kontrakcie by całowali się z języczkiem przed każdą premierą na jakiej się pojawiają? Hmmm, dziennikarze to podły naród...
Ja pomijam jego życie prywatne bo jest faktycznie żenujące.To mnie nie intersuje ważna jest gra aktorska.Niestety nienawidzę go na ekranie.Oprócz roli w Magnolii jest dla mnie nie do zniesienia.
Ech prawda Tom nie jest juz tym samym człowiekiem co kiedyś, jeśli chodzi o zdolności aktorskie to nadal jest dobry, nie wiem czy to sława tak mu w głowie popieprzyła czy ci zasrani scjentolodzy.
ja go lubie oglądac w filmach, fajnie gra, filmy z nim sa miłe dla oka ale keidy patrze co wyprawia w zyciu to smiac mi sie chhce, ta sława i kasa uderzyły mu do głowy
Ja zgadzam sie z arianą.Guzik mnie obchodzi z kim jest związany,co wyznaje i takie tam.Ważne że koleś jest świetnym aktorem i gra w świetnych filmach!Ci którzy go oczerniają widać nie oglądają filmów tylko czytają pierdoły!!
ja widziałam Magnolię!! No i co?Nie dostał Oskara. A tak wogóle chyba się wkurzył bo demonstracyjnie wyszedł z sali,hehehhehe
Nie mam nicdo niego Ani mnie ziebi ani grzeje mowiac brzydko choc troche mu odbilo w tej całej sekcie ale aktorem wcale nie jest jakims specjalnie dobrym ( po za chyba magnolia i kolorem pieniedzy ) czesciej gra slabo ma za to rozbrajajacy usmiech:)
Wszystko dla tego, że jest moim wrogiem. Ja zaś mam wpływy w holywood, dlatego go wylali z wytwóni i nigdzie nie chcą. Mimo uwięzienia mam włądze.
Xenu to bylo dobre :D....
Cruise głównie nie lubi się teraz za jego religie.
Kiedys Cruise byl swietnym i milym czlowiekiem,a zarazem bardzo dobrym aktorem.Teraz się zmienił,myśli ze jest najlepszy,ze swiat kreci się w okolo niego...ehh szkoda mi slow na niego naprawde n/c
Agnitum a skąd Ty wiesz, że Cruise był kiedyś miłym i dobrym człowiekiem?:) znałeś go kiedyś? spotykaliście się?... piszesz, że był bardzo dobrym aktorem? a gdzieindziej piszesz, że on słabo gra... nie panujesz nad klawiaturą?
Spokój! Eleonora ma rację, poziom wypowiedzi na waszej planeie dorównuje do poziomu Zaxarabiańskich termitów podwórkowych, a wierzcie mi, że te termity są głupsze od samych siebie.