Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Troche ta lista jest nieobiektywna . Widziałem go w różnych rolach , i jakbym miał stworzyć
nawet top 20 to bym go tam umieścił . Tak odległe miejsce to najwieksze chyba
nieporozumienie w rankingu :> Ale to widocznie wg. mnie , ktoś go nie lubi po prostu :>

kano

wiadomo, ze Cruise to czołowy aktor, ale w rankingu filmwebu nigdy nie będzie wysoko bo to ranking popularności
a Cruise to przecież scjentolog, tu sie takich nie lubi

użytkownik usunięty
BlackShit

I własnie to jest głupie, ludzie nie chcę go oglądać bo jest scjentologiem... a co to za różnica jaki jest prywatnie i czy mu coś tam odbija czy też nie, najważniejsze jest przecież jak gra, a gra świetnie.

kano

tak dokładnie... ja ogólnie nie rozumiem tego rankingu, ale spoko xd Cenię Toma jako aktora, a Jego życie prywatne - to Jego sprawa ;)

22madzia221

Dołączam się, genialny aktor, bardzo niedoceniony zarówno przez ranking jak i Akademie filmową.

kano

Jako fan Tomasza również jestem zawiedziony słabymi ocenami jakie przedstawia wielu użytkowników filmwebu, jednak szanuję ich gusta. Szkoda że jego przez jego wyznanie wytworzyła się otoczka, która go dyskredytuje.

polot

Dokładnie. Co za różnica jakiego jest wyznania i co wyprawia ze swoim życiem prywatnym. Oceniam go jak aktora, a nie jako człowieka. Potrafi wpasować się w każdą rolę od komediowej do dramatycznej i jak dla mnie jest bardzo przystojny :)

kano

Ja go tam lubię. Przecież to jego życie, nie wasze, ani moje, niech robi sobie co chce, ale ja go i tak uważam za dobrego aktora. Szkoda właśnie, że ludzie na filmweb oceniają go za jego życie prywatne, a nie za grę aktorką, a to przecież forum filmowe, czyż nie?