on jest obrzydliwy, brzydki i w ogóle bez talentu, nie wiem nad czym wy się tak zachwycacie, należy do jakiejś sekty i jest po*ebany
powiem tylko, że: nie znasz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! to na tyle dziecko, a teraz idź odrób lekcje.
"brzydki"? Przejdź się po Polskich ulicach albo spójrz na swego chłopa (he, he).
"brak talentu"? A u ciebie brak zmysłu obserwacji.
"należy do sekty" - Do stowarzyszenia scjentologicznego. Jeśli uczą tam jak zarabiać 25 melonów za 90 dni pracy to chyba sie zapiszę.
Sama jesteś poj**ana
Chorym psychicznie powinno się zabronić dostępu do neta(to tylko taka moja mała refleksja).
Po pierwsze-nauczcie się ludzie rozdzielać grę aktora od jego życia prywatnego. Możecie Cruise'a nie lubić, ale aktorem jest dobrym, nawet jeśli nie zawsze gra w genialnych filmach.
A po drugie, sama nie wiem, po co odpowiadam na komentarz, w którym zamiast argumentów są słowa w stylu: "obrzydliwy, brzydki, po*ebany."
Weź dziecko wróć do oglądania filmów z Benem Afleck'iem. Albo lepiej wcale filmów nie oglądaj, bo pewnie najprostszego filmu nie jesteś w stanie zrozumieć.
Ja za nim nie przepadam... Nie podobają mi się filmy, w których grał i jego osoba mnie trochę drażni. Co do życia prywatnego: jego sprawa, a poza tym nie wszystkie plotki są prawdziwe...
Nie nauczą się.Gwarantuję.Czytałem przed chwilą któryś z postów na temat Toma Cruise'a i nie mogłem wypatrzeć końca coraz to wymyślniejszej charakteryzacji tego aktora począwszy od "krzywego uśmiechu" a skończywszy na włosach między palcami stóp.No cóż, grunt to obiektywna ocena niekoniecznie gry aktora...:)
Ja też go nie lubię i uważam go za słabego aktora, ale bez przesady, żeby wypisywać o nim, że jest "po*ebany".
o boshe ludzie spokojnie nie bulwersujcie się tak bo zawału dostaniecie
a zdania o cruisie i tak nie zmienie i wam nic do tego
bo moge sobie lubić i nie lubić kogo chce i tez nazywać pojebanym kogo chce
i co zabronicie mi ???
Ja też jakoś nie ubóstwiam Toma, ale nie można przesadzać. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale można czasem to zrobić w sposób bardziej kulturalny.
Zgadzam się jest pojebany, ale powiedzcie mi kto w Hollywood nie jest?? Każdy ma jakieś skrzywienie. Rzeczywiście może irytować.
Zdarzają mu się słabsze filmy, ale zdarzają mu się też niezapomniane role.
Tak więc mimo wszystko nie pierdol głupot elisa i nie drażnij tym innych
"...nie pierdol głupot elisa i nie drażnij tym innych"
bhuahahahaha a co mam robic nudze sie to sobie pisze a was sie tak łatwo prowokuje :D
czysta zabawa :)
lecz się wieśniaro, prostactwo z ciebie wypływa litrami, jak ci sie nudzi to idz sie pobaw z koleżankami w piaskownicy.
Nie jestem facem Toma Cruise'a. Filmy, w których wystąpił, nie przypadły mi do gustu - zwłaszcza seria "Mission: Imposible". Podobał mi się tylko w "Wywiadzie z wampirem". Uważam, że aktorem jest dobrym, a co do wyglądu... Jest przystojniejszy, niż Brad Pitt. Oczywiście, moim zdaniem.
Ja tez nie lubie Toma, nie podoba mi sie jego gra, a filmy w ktorych wystapil sa przecietne(zeby nie powiedziec słabe), a o "Mission Imposible" juz nie wspomne(beznadzieja, oczywiscie moim zdaniem).....i oczywiscie NIE JEST przystojny, wręcz przeciwnie...
Nie jest on genialnym aktorem, ale żeby pisać, że jest najgorszym aktorem na świecie to przegięcie... w dodatku
"o boshe ludzie spokojnie nie bulwersujcie się tak bo zawału dostaniecie
a zdania o cruisie i tak nie zmienie i wam nic do tego
bo moge sobie lubić i nie lubić kogo chce i tez nazywać pojebanym kogo chce
i co zabronicie mi ???"
Nie mamy się bulwersować?? Fanom zrobiłaś nie lada przykrość. W dodatku wyraziłaś swoje zdanie na forum, w miejscu gdzie można komentować. Więc trzeba było pomyśleć zanim się napisało bzdurę.
dobra koncze tę żałosną wymiane zdan bo widze ze z wami się gadać nie da. i nie sądze zebym komukolwiek zrobiła przykrość moja wypowiedzią wiec przepraszać nie bede.
No pewnie.Fajniej by było gdyby wszyscy po nim jechali,wtedy by się dało gadać.A Twoje przeżycia osobiste związane z osobą Tom'a Cruise'a są co najmniej zastanawiające...
jak ty jesteś mis piękności to on jest beztalęcie. a jeśli tak nie jest to przyznaj że go nie lubisz a nie wypisujesz takie poj**ane rzeczy, albo sama jesteś poj**ana, albo ktoś poj**any naopaowiadał ci Bóg wie czego . i to tyle z mnojej strony. A nawet jakby należał do sekty to co stego, to jego życie a najważniejsze że DOBRY z niego aktor i PRZYSTOJNY.
życze miłego dnai
Najgorszy aktor? brzydki? bez talentu?
...no nie przesadzaj...osobiście uważam go za kurduplowatego zmorola, ale to moja prywatna opinia, która nie przysłania mi tej prady, że najgorszym aktorem na swiecie Tom z pewnością nie jest. Można przedstawić listę s setkami aktorów gorszych od niego...obrzydliwy?...znowu kwestia gustu...ja tam bym go kijem nie tknęła...ale spójrz na to inaczej - w zasadzie to całkiem przystojny facet (z lekko irytujacym mnie nosem) i niejedna dziewczynka może na niego polecieć. Bez talentu?...to już przesada. Z pewnościa ma talent do robienia pieniędzy i autoreklamy. Byłby świetnym maklerem giełdowym lub sprzedawcą zużytych samochodów (ten uśmiech), wybrał karierę aktorską i niech mu będzie na zdrowie...w dzisiejszym świecie wszystko ma wartość co sie opłaca, a Cruise to megagwiazda, która kosi dla firm producenckich miliony...więc nie marudź...
Ja też go nie znoszę, kurdupel a dotego jeszcze z masakralnie sztucznym uśmiechem. Zwykły pozer nr.1 poddany praniu mózgu przez swoją sektę, mam nadzieję że go nie wpuszczą go do Polski bo podobno ma przyjechać w czerwcu.
ja odkad pamietam nienawidze tego czlowieka. niejeden film zepsul swoja osoba. nawet nie potrafie powiedziec dlaczego. nie jest zlym aktorem, po prostu nie moge na niego patrzec i tyle. ale kazdy ma swoje sympatie i antypatie:)
bleh...
co do jego urody to to zupelnie nie moj typ. dla mnie brzydki jak jak...hmm.... nawet nie mam z czym porownac:) pozdro 667
Jestem facetem zatem na temat jego urody sie wypowiedziec nie mogę. Moze i jest zakręcony ale ja tez bym chciał tak porąbany żeby po dwóch rolach ( MI i MI2) zarobic prawie 200mln. Nie wiem może to zazdrośc? Tak pewnie tak. I mam w dupie z kim sie umawia i tez to ile ma wzrostu. To jedank nie przeszkadza mu robić w cholerę kasy. Sekta? Scjentologia? A kto w Holywood w do tego nie należy? Bruce Willis, Travolta oni tez sa popieprzeni? chyba jednak nie. I jeśli nie ma talentu to czemu najbardziej utalentowany reżyser(owie) jak Spielberg wybierają go do swoich produkcji jak Wojna Światów genialny Raport Mniejszości!! Pytam czemu. To może Spielberg tez jest pop******ony???? Jaki film zepsłuł swoją osobą jeśli w każdym to on jest na pierwszym planie. Wyobrażacie sobie MI bez Cruise'a bo ja nie.
K***a
nie lubie criusa , jest rzeczywiscie strasznym bufonem....nie chodzi mi o sekty, ze lubi dzieci... nie lubie go za jego wizje artystyczna , gdzie tomek jest producentem tam mamy kiepski film,(no prawie zawsze)
nie lubie criusa , jest rzeczywiscie strasznym bufonem....nie chodzi mi o sekty, ze lubi dzieci... nie lubie go za jego wizje artystyczna , gdzie tomek jest producentem tam mamy kiepski film,(no prawie zawsze)
no cóż..... ja stwierdze to tak; pomijając fakt że Twoja wypowiedź mogłaby być ładnie ujmując lepsza.... więc wracając do mojej opini, nie przepadam za cruisem (jako osobą medialną) ale sądzą że filmy z jego udziałem w najgorszym wypadku są dobre, ale jego gra jest najczęściej bardzo dobra.
pozdrowienia i więcej taktu na przyszłość