Co tu dużo mówić: scjentolog, narcyzek, który pozywa ludzi do sądu, bo sugerowali, że jest gejem... no i z jego wypowiedzi wnioskuję, że jest bardzo, bardzo głupi
http://www.youtube.com/watch?v=MODjzo12T5k <-- i wszystko jasne
Ale z ciebie prymityw. Mam to gdzieś, że jest scjentologie, narcyzkiem czy BRONI SWOJEJ GODNOŚCI, ŻEBY ŻADNE PARSZYWE SZCZURY NIE WŁAZIŁY MU W ZYCIE. Jest bardzo dobrym aktorem, a to jest FW, pojmujesz czy masz problem z mózgiem?
ja tam nie oceniam jego aktorstwa, tylko jego przynależność do sekty, oglądałaś w ogóle ten filmik z linka? :]
heh kolega zas entertaiment ma racje. W sumie nie oceniam jego agry aktorskiej poniewaz jakos nie ogladalem filmow z jego udzialem i sie nie potrafie w tej kwesti wypowiedziec ale co do sfery pozaaktorskiej to kolega ZAS Enter. ma swieta racje
pozdro dla Ciebie
tez zgadzam sie z wami. dla mnie to palant i okrutnik ;p jakich niewielu. co on robi ze swoja "rodzina".
krew mnie zalewa.
do tej pory go cenilam. obustwiam z nim filmy i jest dla mnie jednym z ulubionych aktorow i najlepiej grajacych w tym calym hollywoodzie. po tym wszystkim dziwnie sie czuje ogladajac go na filmach. wiem ze nie powinnam myslec i wogole w tym czasie wtracac sie w jego zycie prywatne ale tak sie nie da. wszedzie o nim slychac jak o bogu jakims. tylko szkoda, ze ciagle czytam o sekcie, a nie o planach na nowe filmy.
co do tej sprawy sw sadzie. to go popieram. ciekawe jak bys ty sie czul entertiment jakby cie ktos tak nazwal, milo co nie? on ma honor i ma srodki i sie broni. podziwiam go. nie zamknie raz na zawsze usta pojeba*** dziennikarza i plotkarza, ktorzy umia jedynie zepsuc zycie. niech juz o nikim nie mowia niesprawdzonych plotek, bo to wkurw*** nie tylko jesli chodzi o toma.
a co z isis, ona tez wytoczyla w sadzie sprawe i co tez palantka?
Wychodzi więc na to, że w żadne bostwa nie wierzysz skoro tak piszesz bo byłbys naprawde tym kim mnie okresliłes jezeli bys wierzył w cos i krytykował drugie.
A ja scjentologiem nie jestem hehe.
"w co ja wierzę? w to, że jesteś pierdolonym idiotą :]" - scjentolog, ateista, złodziej czy masochista lub sadysta.
Nie bluzgajcie jak rasowe dzieci neo, bo te biedne serwery już i tak za dużo syfu przyjmują a następne trolle na tym się szkola i mamy błędne koło, SPAM i dyskujse, które nic nie dają.