Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Nie moge na niego patrzeć, na starość zrobił sie strasznie brzydki (z męskiego punktu widzenia bez podtekstów) i te jego filozofia życiowa. Choc trzeba przyznac że zrobił parę dobrych filmów, szczególnie lubie te stare produkcje typu TopGun czy Szybki jak błyskawica (nawiasem mówiąc oba te film są takie same nie liczą różnej tematyki)

johnyss

Widać, że niestety oceniasz tego aktora, praktycznie nic nie wiedząc o jego aktorskim dorobku - pisząc o filmach Top Gun i Szybki jak błyskawica, traktując je jako jego najważniejsze filmy w karierze. Pewnie nie słyszałeś o takich dziełach jak 'Urodzony 4 Lipca", "Jerry Maquire", "Magnolia" czy chociażby "Ostatni Samuraj". Polecam obejrzeć te filmy. A co do jego wyglądu to się nie wypowiadam. Jego filozofia życia to jego sprawa, może wierzyć w to co wierzy i mu tego nie zabronisz. Oceniaj go jako aktora a nie jako człowieka.

moorgooth

Akurat oglądałem wszystkie te filmy co wymieniłes, dodam że bardzo podobał mi sie film z jego udziałem "zakładnik". Jak napisałem wcześniej zrobił parę dobrych filmów, a szczegolnie ceni sobie jego filmy z lat 80tych może mało ambitne ale fajnie się je ogladało no i wtedy nie był taki nadęty. Po prostu nie znosze jego "powierzchowności" coś w nim jest co mnie strasznie drażni.

użytkownik usunięty
johnyss

Kto jak kto, ale Tomek brzydki na pewno nie jest. Co do filozofii życiowej to czego tu się czepiać? Robi komuś krzywdę? Raczej chyba wręcz przeciwnie.
Krytycy Toma mogą sobie gadać co chcą, ale nie ma drugiego takiego aktora, który generuje takie zyski i którego właściwie każdy film od 20 lat byłby sukcesem artystycznym lub komercyjnym (lub oboma naraz). Na niego ludzie zawsze będą chodzić do kina:)

tomka nie lubie jakos tak bardzo ale trzeba mu przynac ze lepiej sie starzeje niz Pitt, ktory przywalony 6 dzieciaków wyglada o 10 lat starzej niz ma naprawdę