A wiec tak ja sądze,ze za conajmniej jakieś 3 miliony dolarów.Widziałem zdjecie tego bachora i musze przyznać iż musiał sie wykosztować...
Dziwnym trafem jak w USA pojawiła sie publikacja iz Tom jest gejem,to ten od razu... ślub i ze starań by mieć dziecko(jakos nigdy mu sie nie udawało)nagle pyk i bachor jest.
PS.Czemu nie pojawiło sie zdjecie Katie Holmes w bikini z ciażą?
hehe ale ty jesteś nienormalny - nie myślałam, że kręcą cie zdjęcia ciężarnych w bikini:)))
nowy twój wątek i nowa ciekawostka na twój temat... wiesz wcześniej jak nawiązywałeś do seksu w rozmowach o Cruise to myślałam, że może jesteś normalnym gejem, który ma swoje potrzeby, a jednocześnie się ich obawia... no chyba, że to ja tak na ciebie działam:) i stąd te twoje wzmianki o masturbacji, obciąganiu i pocałunkach... no i tamten incydent jak założyłeś sobie na blogu wątek o mnie:)) ... no, ale teraz wiem, że choć rozmowy były ze mną to nie o mnie chodziło:( bo ja nie jestem półnagą kobietą w ciąży:( co za ból - takie odrzucenie.. :((((
słuchaj, masz taki dłuuuuuuugi nick (chyba specjalnie, żeby były jakieś skojarzenia - ten nick i te wzmianki o seksie:)... nie ma jak się do ciebie zwracać, ale skoro nick jest o złych ludziach, którym ty się jak rozumiem przeciwstawiasz to czy mogę zwracać się do ciebie 'Dobry człowieku'? No bo masz nick 'BoToŹliLudzieSą.MyDobrzy' czyli jesteś jednym z tych dobrych...
...fajnie pewnie tak być dobrym człowiekiem... kurcze jesteś taki fajny... :P
"ale mnie rozwaliłaś" wszystko to "prawda" kumasz ironię?
jeśli chodzi o Katie Holmes,to odpowiedź jest prosta moze ona nie była w ciąży?ale to taki żart....
mój typ urody i kobiety,które mi sie podobaja to np. taka Polska aktorka Karolina Gruszka....,ale mówie to nieco na wyrost ponieważ głupio jest sie wypowiadać o kimś jak sie go nie zna i już ci sie podoba....(aluzja).
hehe czy kumam ironię? zabawne pytanie z twojej strony:) ja kumam, ale czy ty kumasz skoro napisałeś tą aluzję ... może lepiej jednak sprawdź w słowniku znaczenie słowa ironia... tak czy siak doceniam twój wysiłek wkładany w poszerzanie słownictwa - myślę, że wiele osób (mimo wszystko) trzyma za ciebie kciuki w kwestii twojego rozwoju intelektualnego... bo mimo, że możesz wielu ludzi irytować, to i tak przynajmniej część z nich jest na tyle wrażliwa na krzywdę ludzką związaną z ułomnością by docenić wysiłek wkładany w pracę pokonowynia barier, które dla normalnych osób nawet nie istnieją...
Muszę tobie powiedzieć Eleonoro iż masz takiego beznadziejnego Bloga,ze ho ho ho.....A co do tego to masz przyznaje ci sie:
-jestem spasionym nastolatkiem uciekajacym z zawodówki bo mnie leją(stąd ten styl)
-ponadto nie mam pzyjaciól,a moja jedyną oazą jest komórka w której sie chowam,by mnie nikt nie obsrał
-ponadto postanowiłem być kimś i kupiłem sobie komputer na te kasety Spectrum i tak go przerobiłem,ze mogę wchdzic do internetu,ale najpierw muszę zdjać buty...
-ponadto postanowiłem iż przejże sobie te ciekawe zwroty z pudełka zwanego telewizją(jak tyle ludzików moze sie zmieścic w tym pudełku?) i tak chce zostać kimś by szanowała mnie gawiedź(te "odjazdowo kosmiczne" zwroty typu: merytoryka,aluzja Woaw).Jednocześnie zaprzeczam jakobym był studentem(prędzej od nauk ścisłych niz "humanistycznych"),który od czasu do czasu lubi skrytykować ,czasem żartem, czasem serio[ale wiecej żartem]jakieś nazwijmy to po imieniu gó.no czyt.(tom cruise).Jednocześnie wiem iz nikt nie lubi moich żartów........Hehe żartowałem,a moze nie,a moze mnie odczytałaś,a moze po prostu musisz wyjsć na dwór i sie przewietrzyć?...Ponadto na dowód,ze mnie odczytałaś napisałem tak nudnego posta jak ty bo rzekomo poruszył i stłamsił mnie twój post.W każdym bądź razie idę na impręze.....i bez urazy,a ty umiesz chodzic po drzewach?To zwal mi GRUSZKĘ!UUUUUUUU(jak Małpa)
A i do Eleonory to jeden z moich cytatów z samego poczatku mojego mówienia o Cruisie z tego forum...:
"nie jestem obiektywny -(a wiec mnie na serio nigdy nie można wziąć)"
i to jest właśnie autoironia o ile nie głupota w czystej postaci...
...powalający styl wypowiedzi "muszę tobie powiedzieć" :)))
fajnie, że to wszystko piszesz - gdyby ktoś jeszcze się łudził, że masz w sobie jakąś nutkę inteligencji to po takich postach na pewno przestanie
wiesz lepiej idź do szkoły, a nie na imprezę...
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że sie nie da, i on to właśnie robi"-noi co jaki ten txt jest?mądry co nie?
Impreza,godzina 19:30
następny 'inteligentny' zwrot "...co nie?"
wiesz jak byś chodził do szkoły na lekcje polskiego to nauczyciel poprawiałby ci takie wpadki i mógłbyś się teraz wypowiadać jak inni wykształceni ludzie... no, a skoro to zaprzepaściłeś no to nie wiem.. może idź na jakieś kursy...
tak, wiem, masz imprezę - udało się - super sprawa:)) już nie powtarzaj tego kolejny raz bo i tak dwa razy wyglądają dość głupio - tak jak byś miał problemy żeby się gdzieś wkręcić i nareszcie się udało - super super wszyscy ci gratulujemy !!!!
Niom.umc umc umc umc.Tak zielone dresy w cztery paski nakładam i już...
Od kiedy to impry nie moga być w domu?
Dobra co do tego zwrotu,cytatu... to jest to cytat Alberta Einsteina jeden z najpopularniejszych .Miło mi jest usłyszeć ,iz nawet takie coś ci sie wydaje głupie(wiem,ale zaraz sie wybronisz ,ze nie o to ci chodziło...)Poza tym pare debilnych wg ciebie moich nielogicznych postów ,to były orginalne wypowiedźi Toma...Postanowiłem sie z toba zabawić i co chyba popełniłaś klops...?A co do niego jako aktora....to mierny z niego aktorzyna bo:
-jego mimika jest dziadowska(te samo płaczkowanie w Jerry Maguierze co w Wojnie Światów i nie tylko....
-żałosne aktorstwo w Wojnie światów...(styl SIC!)
-niemożnosć odciecia sie od etykiety bohatera/kochasia/kichowatego aktora
-we wszystkich jego filmach gdy grał kogos wnerwionego to juz tak samo jak w Rain Man
-na plus zalicze mu role w Ostatnim Samuraju,ale dla mnie to i tak parch....(bo inna ta rola troche taka...)
Ponadto jeszcze raz sie pytam czemu mnie ,wg ciebie tak "nieinteligentnej" osobie odpowiadasz?Zamiast dać spokój,bo w przeświadczeniu iż go bronisz tzn. isz ma sporo słabości,proszę wejdź na któregos z moich ulubionych i go besztaj mi to nie zrobi różnicy ja wiem,że to świetni/nieźli aktorzy(no tak ale ty jesteś ynteligentna i to nie twoje metody).Ponadto cóż chyba jutro naskrobie cos o Tomie......bedzie duzo nowych tematów,bez złamania regulaminu.W końcu idą świeta i zbesztać Toma w prezencie dla ludzi nie zaszkodzi.Ponadto jak tak patrze w nowe "filmy" w jakich ma zagrać to myślę sobie"chyba przestanie sie mrozić mi ten szampan z radosci o zakończeniu przez niego aktorsatwa w końcu idzie Sylwester.." Dobra wracam do salonu.....
Aha po obejrzeniu wieczorynki polecam cos tobie na twoim i Toma poziomie...
http://www.youtube.com/watch?v=mHkuBYc7jNk
http://www.youtube.com/watch?v=K1Tmgy3mkLQ
HAHAHAHAHA Do jutra!Może!
wracasz do salonu, hehe .....
słuchaj ach rzeczywiście trudno się z tobą rozmawia, ale przy najmniej łatwo się po tobie jeździ ;) tak więc masz też swoje dobre strony
ciekawe jest to, że według ciebie napisałam, że cytat Einsteina był głupi - to jest bardzo ciekawe w sytuacji kiedy nie napisałam nawet jednego słowa na jego temat bo moim zdaniem walnąłeś go tak zupełnie bez sensu, bez związku z niczym, że po prostu nie warto było do tego nawiązywać
z tamtego twojego postu wyśmiałam jedynie zwrot "co nie?" i dalej się z niego śmieję bo to bardzo wiejski styl wypowiedzi. Mogłabym spytać co to w ogóle ma do cytatu i gdzie ty widzisz, że ja niby coś o cytacie napisałam, ale ty i tak już poleciałeś dalej, a oboje wiemy, że nie wracasz do swoich poprzednich wypowiedzi bo nigdy nie umiesz powiedzieć o co ci chodziło, albo uargumentować jakiegoś (swojego) zdania.
Odpowiedź na to czemu dopisuję te posty jest taka, że po prostu fajnie się po tobie jeździ, a jednocześnie głupotę trzeba zwalczać więc zwlaczam ciebie co na jedno wychodzi. Mogłabym tą myśl rozwinąć i może zrobię to kiedyindziej, ale oboje wiemy, że jest mała szansa, że coś zrozumiesz.
Od czasu do czasu wydaje ci się, że jesteś taki sprytny:) i to są chyba te najzabawniejsze fragmenty twoich postów :-) ...no właśnie - to też jest powód dlaczego to kontynuuję - rzadko kiedy zdarza się tyle śmiesznych postów w jednym wątku - to tak jak byś potykał się o własne nogi - może to i okrutne, że mnie to bawi, no ale cóż ;>
Haha jakbyś przejżała linki z wywiadami(z których sie usmiałem z Toma),to w jednym ze swoich trzyminutowych wywiadów wypowiedział słowo "co nie?" trzy razy.....I to jest właśnie moc internetu nawet takie dziecko jak ty moze sie lansować.
Zrozum twoje ynteligentne posty nie robia na nikim wrażenia.....zaczynam cie ignorować teraz bede pisał tylko o Tomie, nie o tobie...
Poza tym pare debilnych wg ciebie moich nielogicznych postów ,to były orginalne wypowiedźi Toma...
"... a jednocześnie głupotę trzeba zwalczać ..."
Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry,
bo w każdej chwili mogą wstać i sobie pójść.
Jeffrey Dahmer
no i?
może byś dodał coś od siebie? wiem już, że umiesz bezmyślnie powtarzać cytaty (pisząc je bez związku z resztą wypowiedzi), teraz pora żebyś się nauczył logicznie je komentować
mój drogi, czekam na popis twojego intelektu... chyba, że alkohol z wczorajszej imprezy zbytnio nadszarpnął twoje szare komórki (o ile one w ogóle jeszcze istnieją)... a impreza się udała? ile było osób?:-) nie mów, że tylko jedna :-)
biedny człowieczku, a wziąłęś pod uwagę to, że Tom mówi po angielsku ??
jeśli nawet ktoś, tłumacząc jego wypowiedź użył tego wiejskiego "co nie?" to i tak pochodziło ono ze słownictwa tłumacza i gdyby używał bardziej lotnego słownictwa to przetłumaczyłby np. "czyż nie?"
na tym polega różnica i takie rzeczy się zauważa jak się jest wykształconym
OMG! ZIELONY-nick idealnie do ciebie pasuje! Weź przestań...to było widać że Kate jest w ciąży...widziałeś jej zdjecia ciężarne? Nie chodzi tu o brzuch...ale Kate strasznie sie zmieniła będac w ciazy-wiadomo dziewczyna odebrala jej urode, poza tym mała jest strasznie podobna do TOma i nie uważam by kupił sobie dziecko!A te plotki ze jest gejem...dzisiaj na onecie pisało ze Penelope Cruize i Salma Hayek-prawie jak lesbijki...a nasz drugi K. tez sa podejrzenia wiec wiesz...zakładasz temat...majac nadzieje ze ktos uzna je za inteligentne przemyslenia całkiem zielonego