Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Ostatnio natrafiłem na jego przemowę ze zjazdu scientologów. Ktoś kto popiera taką anarchistyczną grupę musi być chory psychicznie, albo co najmniej byc po praniu mózgu.

Tym którzy nie wiedzą o co chodzi odsyłam do wikipedii i YouTube (hasło: scientology, i/lub Tom Cruise).

http://www.filmweb.pl/Zobacz+fanatyczne+wideo+Toma+Cruise%27a,News,id=40351

Przyznam, że momentami brzmi to jak przemówienie psychopaty.
A parodia O'Connela jest swietna.

użytkownik usunięty
Jorjan

Will Smith i John Travolta też ponoć należą do tej sekty :/

Ja słyszałam o Travolcie.
Cóż, zasadniczo nie mam nic przeciwko sektom. Lubię Smitha i Travoltę jako aktorów, poza tym Ci panowie prywatnie nie bełkoczą tyle o swoich religiach, albo w każdym razie nie takim tonem, jak Cruise.

Jorjan

Podobno Tom Cruise jest druga osobą w tej sekcie. Stąd musię się wodocznie bardziej udzielać niż Will Smith czy John Travolta.

Euhenia_2

W Hollywood wiele osób jest scjentologami, ale tak dużo słychać tylko o Tomie, więc to pewnie racja.

Kilka lat temu pod wpływem scjentologii Travolta przejechał się na kupie pt. "Bitwa o Ziemię" i chyba czegoś go to nauczyło. Ogólnie wiara jaką wyznajemy/krzewimy o nas w jakiś sposób świadczy, ale nie powinno być to podstawowym kryterium oceniania człowieka. Stąd gadanie Toma, że scjentolog to ten, który w przeciwieństwie do innych pomoże potrzebującemu to żenująca bzdura. Jeśli on naprawdę myśli tymi kategoriami, to jest z nim gorzej niż sądziłam.

No to jest świr... ;] Od kasy mu sie w głowie poprzewracało... ale za "TopGun" musze dodać go do ulubionych... ;]

Bez przesady.Tylko troche siadło mu na głowe ostatni czasy:-) A tak na poważnie to prawdziwy wariat i bardzo dobrze:>
Polecam filmik na YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=-6qH_-0fY_Y

ricky_bobby

ja lubiew takie osoby, chociaz nigdy sie z nimi nie nudzisz.
z tego co slyszalam robi duzo dobrych rzeczy na codzien, jest mily i wierny fanom. Dopoki nikomu nie szkodzi niech taki zostanie, poprostu taki juz jest. zawsze mnie rozbawia swoim zachowaniem i ten usmiech. pozytywny koles :)