i już planuje wybudować bunkier
Gwiazdor planuje budowę wartego 10 milionów dolarów bunkra na terenie swojej posiadłości w Colorado. Budynek zaopatrzony ma być w najnowsze systemy wentylacyjne. Schronienie będzie w nim mogło znaleźć dziesięć osób, a zapasy żywności mają wystarczyć na lata.
Scjentolodzy wierzą, że galaktyczny władca Xenu ma zaatakować Ziemię, więc potrzebują schronienia.
Założyciel sekty, L Ron Hubbard twierdzi, że 75 milionów lat temu nastąpił właśnie taki atak, a wszystkie nasze niedoskonałości wynikają właśnie z niego. Nasze problemy psychologiczne wynikają z wpływu "zniszczonych dusz" ludzi, którzy wówczas zginęli.
Moglibyśmy być pół-bogami, gdybyśmy tylko mogli uwolnić się z traumy otaczającej całe wydarzenie.
Hubbard mógłby pisać scenariusze filmów SF, wybrał rolę guru gwiazd. Jak widać ma dar przekonywania, bo uwierzył mu nie tylko Cruise, ale i Travolta z całą chmarą gwiazd i gwiazdek, która wierzy, że w dzień ataku będzie przygotowana.
to ze travolta to wariat to wszyscy wiedzą ale myslalem ze cruise jest troche bardziej zrównoważony umysłowo
Może ten mały zakapior by się tak poświęcił, co?
Niech mu jakiś scjentologiczny kacyk naczelny wmówi, że jak se palnie w ten pusty czerep z 45-ki to zostanie zaraz po śmierci jakimś X-manem, galaktycznym władcą, czy czarownikiem ninja o magicznej mocy i luz!
Tomuś...Poważka! Żeby zostać półbogiem i zbawić galaktykę wpierw trzeba se palnąć w łeb!
Aaa...a przedtem pewnemu mieszkańcowi Polski o nicku lisoszakal mus jest wpłacić na konto 10 mln. dolców...Wtedy zbawienie jest pewne!
Będziesz miał ognisty miecz, będziesz czarował, fruwał, itd...(ale wpierw kulka) ;-))
ps- KRETYN!
Panowie i Panie
Wykażcie trochę tolerancji. Oczywiście pomysł wybudowania bunkra jest beznadziejny (że niby to coś z kosmosu nie znajdzie tej kryjówki?), ale skoro w to wierzy, to nie należy się z tego śmiać.
Chociaż szczerze mówiąc, myślę że to jest akcja, mająca na celu podtrzymać jego popularność (nie ważne, co mówią, ważne, żeby mówili). W końcu ostatnio głośniej jest o Bloomie i Millerze.
Tomek wie co czyni. Radze wam słuchać. Ja poszedłem za jego radą i już buduje schron w lesie. Oczywiscie tylko i wyłącznie zdrowy Dąb, ewentualnie Buk. Sosna sie nie nadaje - nie przetrwa drugiej fali uderzeniowej, że o wstrząsach wtórnych nie wspomnę.
Motorcycle Boy a wynajmiesz mi pokój jak już nastąpi kosmiczna inwazja? Skoro ty wybudowałeś schron z Dębu to ja załatwię parę skrzynek "Dębowej":p