Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

i już planuje wybudować bunkier

Gwiazdor planuje budowę wartego 10 milionów dolarów bunkra na terenie swojej posiadłości w Colorado. Budynek zaopatrzony ma być w najnowsze systemy wentylacyjne. Schronienie będzie w nim mogło znaleźć dziesięć osób, a zapasy żywności mają wystarczyć na lata.

Scjentolodzy wierzą, że galaktyczny władca Xenu ma zaatakować Ziemię, więc potrzebują schronienia.

Założyciel sekty, L Ron Hubbard twierdzi, że 75 milionów lat temu nastąpił właśnie taki atak, a wszystkie nasze niedoskonałości wynikają właśnie z niego. Nasze problemy psychologiczne wynikają z wpływu "zniszczonych dusz" ludzi, którzy wówczas zginęli.

Moglibyśmy być pół-bogami, gdybyśmy tylko mogli uwolnić się z traumy otaczającej całe wydarzenie.

Hubbard mógłby pisać scenariusze filmów SF, wybrał rolę guru gwiazd. Jak widać ma dar przekonywania, bo uwierzył mu nie tylko Cruise, ale i Travolta z całą chmarą gwiazd i gwiazdek, która wierzy, że w dzień ataku będzie przygotowana.

to ze travolta to wariat to wszyscy wiedzą ale myslalem ze cruise jest troche bardziej zrównoważony umysłowo

konrii_2

Może ten mały zakapior by się tak poświęcił, co?
Niech mu jakiś scjentologiczny kacyk naczelny wmówi, że jak se palnie w ten pusty czerep z 45-ki to zostanie zaraz po śmierci jakimś X-manem, galaktycznym władcą, czy czarownikiem ninja o magicznej mocy i luz!

Tomuś...Poważka! Żeby zostać półbogiem i zbawić galaktykę wpierw trzeba se palnąć w łeb!
Aaa...a przedtem pewnemu mieszkańcowi Polski o nicku lisoszakal mus jest wpłacić na konto 10 mln. dolców...Wtedy zbawienie jest pewne!
Będziesz miał ognisty miecz, będziesz czarował, fruwał, itd...(ale wpierw kulka) ;-))

ps- KRETYN!

lisoszakal

NIech se jeszcze tarczę antyrakietową wybuduje. Na pewno mu się przyda :)

Kain

Panowie i Panie

Wykażcie trochę tolerancji. Oczywiście pomysł wybudowania bunkra jest beznadziejny (że niby to coś z kosmosu nie znajdzie tej kryjówki?), ale skoro w to wierzy, to nie należy się z tego śmiać.

Chociaż szczerze mówiąc, myślę że to jest akcja, mająca na celu podtrzymać jego popularność (nie ważne, co mówią, ważne, żeby mówili). W końcu ostatnio głośniej jest o Bloomie i Millerze.

konrii_2

Tomek wie co czyni. Radze wam słuchać. Ja poszedłem za jego radą i już buduje schron w lesie. Oczywiscie tylko i wyłącznie zdrowy Dąb, ewentualnie Buk. Sosna sie nie nadaje - nie przetrwa drugiej fali uderzeniowej, że o wstrząsach wtórnych nie wspomnę.

Motorcycle_Boy

Motorcycle Boy a wynajmiesz mi pokój jak już nastąpi kosmiczna inwazja? Skoro ty wybudowałeś schron z Dębu to ja załatwię parę skrzynek "Dębowej":p

kabal92

aaaaa!już nadchodzą kosmici z odleglej galaktyki!aaa!są uzbrojeni w bomby wodorowe!