Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 697 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Tom Cruise zaszokował opinię publiczną po raz kolejny. Tym razem ogłosił, że zamierza zjeść… łożysko i pępowinę, czyli to, co pozostanie po porodzie jego dziecka.
Zamierzam zjeść łożysko. Uważam, że to dobry pomysł. To bardzo odżywcze. Od razu po porodzie zjem pępowinę i łożysko - powiedział Cruise w wywiadzie dla GQ.
Gratuluje temu panu inteligencji juz dużo głupot z jego ust padło ale to przebija chyba wszystko

disposable

On to powiedział naprawdę czy to ty masz jakieś chore wyobrażenia?

użytkownik usunięty
Dartenius

Hehe...on się lubi utożsamiać z rolą...może zagra w kolejnym milczeniu owiec?

http://film.wp.pl/p/id,68006,wiadomosc.html# [film.wp.pl/p/id,68006,w...]
Dla tych ktorzy nie wierza 10 wiadomość w cameronkach

disposable

ta wypowidz jest prawdziwa czytałam o tym w gazecie i stwierdzam że być może on powiedział to dla żaru ale i tak moim zdaniem było to bardzo nie smaczne jak dla mnie to tym razem chyba przesadził i to bardzo mocno

Valentine___

Pyszności. Ale ja bym sobie jeszcze przyprawił, polał keczupem i majonezem!!!!

Szajba

On to mówił na poważnie,ale ktoś mu powiedział jak duże jest łożysko i Tom zrezygnował z tego pomysłu.

disposable

bez komentarza
ale jadnak nie; nie powstrzymam sie
on jest popierdolony

disposable

Już mnie szlag trafia przez tego Cruise'a. Więc nadal postuluję, by media ograniczyły jego ilość, najlepiej tylko do informacji o tym gdzie ma grać. W ogóle te wszystkie $cjeny mają nieźle sprane mózgi...

disposable

oddałbym dzis wszystko, by spozyc łozysko...

Blase

Po prostu obrzydliwe jest to, co on wygaduje. Ani krztyny nie interesuje mnie jego zycie prywatne, ale jest dobrym aktorem i za to będę go cenić. Niech zjada co chce :P

disposable

Cóż, aktorem jest niezłym... ale z łożyskiem... błee...
Choć prawdę mówiąc, scjentologów jest niestety mnóstwo w Hollywood - m.in. John Travolta, Isaac Hayes (!!!)...

Bruce_Lee

czuję, że on to naprawdę zrobił...zjadł łożysko zapodane na tacy w sali porodowej ,-)

lollii

on jest psychiczny, na prawde... łożysko? :/ bleh... Co ten człowiek zrobił z Nicole Kidman i Katie Holmes? Przecież to nie są te same dziewczyny, które były przed związkiem z nim... Może Nicole i już powróciła na "dobrą stronę", wyszła za mąż i układa sobie zycie... Natomiast Katie chce przejść na scjentologie... bosh...

disposable

W takim razie życze smacznego ;)

disposable

mwahaha, pokurcza kruza powalilo juz do reszty. zastanawiam sie, czy jest kanibalem? i ciekawe, czy lozysko bedzie przypieczone na grillu.
smacznego mu zycze.

disposable

Weż, nie chrzań i nie rozsiewaj plotek/kłamstw, ok?:/