Tom Cruise zaszokował opinię publiczną po raz kolejny. Tym razem ogłosił, że zamierza zjeść… łożysko i pępowinę, czyli to, co pozostanie po porodzie jego dziecka.
Zamierzam zjeść łożysko. Uważam, że to dobry pomysł. To bardzo odżywcze. Od razu po porodzie zjem pępowinę i łożysko - powiedział Cruise w wywiadzie dla GQ.
Gratuluje temu panu inteligencji juz dużo głupot z jego ust padło ale to przebija chyba wszystko
http://film.wp.pl/p/id,68006,wiadomosc.html# [film.wp.pl/p/id,68006,w...]
Dla tych ktorzy nie wierza 10 wiadomość w cameronkach
ta wypowidz jest prawdziwa czytałam o tym w gazecie i stwierdzam że być może on powiedział to dla żaru ale i tak moim zdaniem było to bardzo nie smaczne jak dla mnie to tym razem chyba przesadził i to bardzo mocno
On to mówił na poważnie,ale ktoś mu powiedział jak duże jest łożysko i Tom zrezygnował z tego pomysłu.
Już mnie szlag trafia przez tego Cruise'a. Więc nadal postuluję, by media ograniczyły jego ilość, najlepiej tylko do informacji o tym gdzie ma grać. W ogóle te wszystkie $cjeny mają nieźle sprane mózgi...
Po prostu obrzydliwe jest to, co on wygaduje. Ani krztyny nie interesuje mnie jego zycie prywatne, ale jest dobrym aktorem i za to będę go cenić. Niech zjada co chce :P
Cóż, aktorem jest niezłym... ale z łożyskiem... błee...
Choć prawdę mówiąc, scjentologów jest niestety mnóstwo w Hollywood - m.in. John Travolta, Isaac Hayes (!!!)...
on jest psychiczny, na prawde... łożysko? :/ bleh... Co ten człowiek zrobił z Nicole Kidman i Katie Holmes? Przecież to nie są te same dziewczyny, które były przed związkiem z nim... Może Nicole i już powróciła na "dobrą stronę", wyszła za mąż i układa sobie zycie... Natomiast Katie chce przejść na scjentologie... bosh...
mwahaha, pokurcza kruza powalilo juz do reszty. zastanawiam sie, czy jest kanibalem? i ciekawe, czy lozysko bedzie przypieczone na grillu.
smacznego mu zycze.