Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 336 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

sama chciałabym kiedyś zostać aktorką a nikt w mojej rodzinie nie był aktorem i wiem że mam bardzo małe szanse na jakiekolwiek studia no ale chce walczyć o to co pokochałam a gra p.Toma zawsze mi dodaje odwagi i cierpliwości!On jest poprostu genialny w tym co robi!zauważyłam ze w każdym jego filmie jest jakieś głębsze pszesłanie co świadczy o tym że wie co wybrać;)nie podkochuje się w nim jak inne fanki ale bardzo go cenie za to zę jest takim wspaniałym człowiekiem!dla mnie to fachowiec w kwestii aktorstwa!!!

dagamaczek

Ja też marzę by być aktorką, ale nie taką zwykłą , jakimi są polskie przedstawicielki tej branży. Marzę o czymś więcej....Ale to chyba tylko marzenia. Niedługo będe zdawać maturę. Myślę ze będe starała się o dostanie do akademii teatralnej. A co do Tommiego to jest on swietny nie tylko z wyglądu......

dagamaczek

Życzę wam spełnienia tych wspaniałych marzeń. Oczywiście nie radzę wam robić kariery w Polsce, lecz nigdzie indziej jak w Hollywood.

A co do Toma, to nikomu chyba nie trzeba mówić że jest genialnym człowiekiem i jednym z najlepszych aktorów wszech czasów. Najbardziej cenię Cruis'a, Nicholsona, De Niro, oraz wielu innych, rzemieślników tego wspaniałego zawodu - Aktora.