Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

dla mnie on jest nawiedzonym pajacem a odkąd nie jest z Nicole kidman moja niechęć wzrosła

ana_lucia_cortez

kiedys go strasznie lubilam, ale jak widze co robi na zdjeciach (chociazby) Katie to mi sie slabo robi... no ale coz chcialbyc bogiem i jest guru sekty, a guru sekty musi sie tak a nie inaczej zachowywac, czyli jak Tom

nie lubisz go przez to ze rozstal sie z Nicole Kidman, dlaczego?
To Nicole z nim zerwala... on pozniej szlal z kilkoma aktoreczkami... az wkoncu trafil na swoja adoratorke, pewnie wpadla mu w oko no i klops... biedna Suri

bell_16

no dokładnie wszystkie te zdjęcia --> te demonstracje szczęścia są tak sztuczne i naciągane że się niedobrze robi. A Nicole poprostu lubię i była jednym z powodów dla których go tolerowałam. a to nie on odszedł on niej dla Penelope Cruz?? Pozdrówki;)

ana_lucia_cortez

nie, sama Nicol sie wypowiada, ze zerwala z nim przez sekte, dlatego tez nie ma dzieci, w ten sposob Tomek ja ukaral ;/

Malo widzialam filmow z Nicole, ale ja podziwiam ze sie postawila i jakos sobie radzi ze Tom nastawia dzieci przeciwko niej, wie ze ich nie odzyska ale tez publicznie nie rozpacza, nie to co niesmiala Katie.

ana_lucia_cortez

a po za tym to jest straszne, tak sie przyjrzec blizej, przeciez oni tyle lat ze soba byli, przezyli to ze ona poronila jego dziecko, a rozstali sie przez sekte.
Paranoja :) Odzdrawiam :)

bell_16

dokładnie. wybrał scjentologie a nie kobietę która była z nim przez przez ponad 10 lat.
;)

ana_lucia_cortez

ale chyba jest nadzieja, mam nadzieje :D
jedyna osoba ktora moze to zmienic bedzie Suri.
Ostatnio pozwalal jej sie bawic z innym dziecmi <szok> :D

ana_lucia_cortez

hehe... najbardziej podobało mi się jak rozstanie to skomentowała sama Nicole...
Nie pamiętam jak to dokładnie ujęła, ale chodziło o to, że wreszcie może ubrać buty na wysokim obcasie:))) <lol>