Tom Felton

Thomas Andrew Felton

8,1
27 057 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Felton

Jak widzicie ten duet?
Ja uważam, że bardzo ładnie razem wyglądają :)

amy_gryffin

Duet w filmie - spoko. Tak normalnie, w rzeczywistości, nie ma sensu nawet na ten temat gadać.

amy_gryffin

Sory że się wtrącam, ale z tego co wiem to właśnie Draco specjalnie obrażał Hermionę bo sie w niej podkochiwał i chciał sobie ją obrzydzić nazywając "szlamą" itd.

Nirvash117

No nie wiem, do mnie taka argumentacja nie przemawia. Moim zdaniem on ją tak nazywał bo faktycznie jej nie znosił, no i był wychowywany w nienawiści do osób pochodzących z rodzin mugoli...

amy_gryffin

ale to nawet sama Rowling powiedziała!

ania0013

Żal, idioci z was. Emma wygląda jak ropucha na papaju w świetle księżyca. Ona się nadawała na Hermione bo widać że szlama. I pewnie Harry byłby z Pansy co? Idźcie po mózgi mopsiki. Ale z was dzieci Neo, kurczę takiego gówna nie czytałam jeszcze. Rżniecie głupa, wy małe buraki. Biednego Toma obrażacie. Do Emmy to tylko Bieber pasuje, a i to jak ciemno jest. Nie mogę, ale bezmózgi z Was. Tom/Draco nigdy by się tak nie poniżył. Nigdy by na takie coś nie spojrzał. Epilepsji od was dostaje parabole, patafianie, pederaści z tych co to popierają. Jestem za Snapem i Hermioną / Alanem i Emmą/ Pozdro

Magic14

Każdy lubi co innego, nie trzeba od razu obrażać. W ten sposób ośmieszasz tylko siebie, więc szczerze to żal mi Ciebie.

Magic14

Magic14 muszę przyznać, że tym teksem o biberze już przesadziłeś... To co, że jest szlamą? Pewnie uczyła się w Hogwarcie lepiej, niż Ty byś zdobywał tę wiedzę... Snape i Hermiona? Boli Cię coś? Jak dla mnie to pasi jak jest : Ron i Hermiona, Harry i Ginny. Nie zmienicie biegu wydarzeń, ludzie.

ILOVES

Snape/Hermiona ma swoich fanów, doprawdy nie trzeba się kurczowo kanonu trzymać. Nie jestem fanką owej pary, ale z pewnością tez nie Harry/Ginny. Szkoda tylko Harry'ego.

ILOVES

No właśnie

Magic14

Też nie jestem za Hermioną i Draco razem (Tom i Emma razem czy osobno to ich prywatne życie), ale bez przesady. Jeśli zaś chodzi o Snape'a i Hermionę to owa para nie od dziś ma swoich zwolenników.

Magic14

Dokładnie. Żal mi was ludzie. Jak można było założyć taki temat? Emma i Tom no normalnie rzygam.ON NIGDY ALE TO NIGDY z nią nie będzie. A właściwie nie będzie z tym czymś. Nie rozumiem jak można zakładać różne blogi z Draco i Szlamą w roli głównej. Przecież to jest obraza dla Draco. Tom też by na to nie spojrzał. No normalnie same pokemony w tym temacie.

ania0013

No cóż, aktorzy fajni, no i dobrze grają, jednakże myślę, że takie "łączenie" ich w parę, to przejaw słabości wielu fanek książek Rowling, które nie mogą się pogodzić z tym, że autorka zamiast z bad boyem ze Slytherinu połączyła Hermionę z Ronem...