Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

ten gość zwyczajnie irytuje mnie swoją przesadnie ugrzecznioną formą grania. wszystkie jego role są takie same. nic dziwnego że otrzymał dwa oscary jego występy są idealnie ustawione pod amerykański gust.

twoja_stara

A ile widziałeś z Nim filmów, że się tak wypowiadasz?

CzarnaKrwinka

praktycznie większość

twoja_stara

do wszystkiego sie mozna przyczepic...:/
Wedlug mnie Hanks to jeden z najlepszych aktorow. Filmy z jego udzialem zapadaja w pamiec, a Forrest Gump to absolutne arcydzielo :):)

twoja_stara

chyba się zgadzam....chyba bo jednak pare filmów z nim mi się podobało np: Cast away czy Forest Gump ale faktycznie gość jest irytujący...

twoja_stara

jestes zalosny i zakompleksiony On naprawde umie grac ty chyba nie masz co robic po prostu ;/;/;/;/ a ten nick;/ zalosne naprawde;/

kk1994

kolego nie oceniaj mnie po moich gustach filmowych ani po moim nicku ponieważ wcale mnie nie znasz. ja jedynie wyraziłem swoje zdanie o hanksie i wcale nie powiedziałem, że jest kiepskim aktorem tylko, że za nim nie przepadam. preferuję bardziej pełnokrwistych aktorów jak Robert Downey Jr. czy Edwrad Norton.

twoja_stara

Downey jest zajebisty to fakt. Nortona nie specjalnie cenie.

Szajba

w sumie niezły aktor. w 'malowanym welonie' był rewelelacyjne. ja szczególnie lubię go za 'fight club' i 'bez lęku'. tam pokazał prawdziwą klasę. chociaż w tym pierwszym był trochę w cieniu świetnego Pitta, ale w 'bez lęku' zdystansował samego Gere'a

twoja_stara

Ja lubie Tom'a Hanksa. Zawsze uważałam, że roztacza ciepłą aurę i aż chce się na niego patrzeć, ale to moje zdanie. Chociaż zgadzam się, że jego "ugrzeczniona forma grania" może być irytjąca, to mi nie przeszkadza i lubie oglądać go w filmach:) Pozdrawiam