Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Dodałem mu jeden punkt za "Forresta Gumpa", bo to była jedyna jego rola, w której był dobry (jeśli to było zagrane, to gratulacje!). Poza tym - DNO!

snoopy

Hmm zgadzam się że w Forrescie byl zdecydowanie najlepszy ale role w "Zielonej Mili" , "Filadelfii" , "Szeregowcu Ryanie" , "Apollo 13" no i może jeszcze w "Cast Away" też były niczego sobie więc juz się tego troche nazbierało. Chyba tą 2 dałeś zdecydowanie na wyrost nie oglądajac nawet 1/4 z jego filmów

Ptaszekc60

Hmmm... No, tak. Masz rację! Ja też stawiam Toma Hanksa na równi z twoimi ulubionymi "ludźmi kina" i filmami: Davidem Beckhamem i "Uczniowską balangą". Brawo!

snoopy

nie zgadzam sie! w "Forrest Gump" zagrał genialnie jak zresztą we wszystkich filmach, w których gral. Obejrzyj sobie "Ladykillers" czy "Zieloną mile" czy "Złąp mnie..." i moglabym tak wilyczać jeszcze duzo duzo. Obejrzyj je i dopiero sie wypowiadaj

Edit

Tak się składa, że oglądałem mnóstwo filmów z nim (choć sam nie wiem czemu) i zdania nie zmieniam.

snoopy

Zalosne!!!2/10???Idz sie leczyc czlowieku.Hanks to jeden z najlepszych aktorow wszechczasów

murson60

popieram przedmowce, Hanks jest naprawde b.dobrym aktorem!

snoopy

skoro dałeś mu 1p za Forresta to za co jest drugi mądralo?
Myślisz że jesteś taki śmieszny? Ździwiłbyś się naprawdę..-DNO!

KarinaJarosz1994

Napiszę dużymi, drukowanymi literami, żebyś nie miała problemów ze zrozumieniem: NIESTETY NIE MOŻNA WYSTAWIĆ OCENY "ZERO" - STĄD 1 PUNKT, KTÓRY NA FILMWEBIE JEST NAJNIŻSZĄ OCENĄ I OZNACZA "NIEPOROZUMIENIE".

Poza tym współczuję trochę gościowi, że ma aż tak "bystrych" fanów.

snoopy

ja dałam jeden,bo nie oglądałam Foresta ;-)

snoopy

Dałeś mu 2/10 a napisałeś że 1 więc pytam się za co ten drugi...
I kto to jest INTELIGETNY?!
Osobiscie dałam mu 10/10 bo to świetny aktor.

KarinaJarosz1994

1 to ocena wyjściowa, + 1 punkt który mu dał za Foresta to równa się 2
faktycznie nie najlepiej z kojarzeniem...

fenix

"Hanks to jedenz najlepszcyh aktorów wszechczasów" buahahahahahahahahaha dzięki człowieku dzięki tobie nieźle sie usmiałem xD

p.S lUBIę hANKS'A ALE TO CO POWIEDZIAłOś MUAHAHAHAHA xD

snoopy

Nie obchodzi mnie ile mu dałeś, tylko za co mu tyle dałeś?
Tak naprawdę nie podałeś żadnych konkretnych powodów.
Ja uważam, że Hanks jest wybitnym aktorem. Wcielał się w mnóstwo różnych od siebie ról i robił to po mistrzowsku.

DeftonesQueen

"Ja uważam, że Hanks jest wybitnym aktorem. Wcielał się w mnóstwo różnych od siebie ról i robił to po mistrzowsku." to jest odpowiedz na za ta zalosna ocene 2/10. KAzdy ma swoj gust, ale jest malo ludzi na swiecie co sa tak dobrymi aktorami jak Tomy Hanks. A ze Dal ktos mu 2/10 to wspolczuje tej osobie. Bo jak widac jest w top10 najlepjej ocenionych aktorow ;] Thx