????????? Ranking w ktorym Tom Hanks jest na 45 miejscu jest absolutnie niewiarygodny a powiem jeszcze prosciej, jest do d.........
Walja ja m.in. dzieki takim rankingom przestaje wierzyc stopniowo w ludzka inteligencje... to co teraz napisze jest przykre ale prawdziwe: taki jest efekt oddawania wladzy w rece ludu. nie chce wyjsc na jakiegos pojeba z komplexem wyzszosci ale wielu ludzi oddaje glosy bardzo pochlebne na swoich idoli, ktorzy moze nie sa zbyt dobrymi aktorami (nie chce tu rzucac przykladami bo dzieki temu NIKT nie pomysli ze to do niego kieruje zarzuty o prostactwo i glupote ew. niedojrzalosc) ale to bez znaczenia dla slepo wpatrzonych w nich fanow. ostatnio w ogole trace wiare w demokracje; dlaczego? bo dwoch meneli spod monopolowego przebija swym glosem profesora na wydziale politologii. i efekty widac na wyborach prezydenckich oraz na filmwebie :)
Nie no, trzeba przyznać że jestem w niezłym szoku.....Obecnie wybitnie uzdolniony Tom Hanks jest na 56 miejscu....A kto jest na pierwszym?? Baaardzo marny aktorzyna, Matthew Perry. Ja rozumiem, że to cię codziennie zmienia i w ogóle...ale jak można było do tego dopuścić? Ludzie, co się z wami dzieje??? Trzeba coś z tym zrobić
Fakt Tom Hanks na tak dalekim miejscu, to chyba lekka przesada, jestem tu nowa i nie wiem jak głosujecie, ale chyba nie oglądacie dobrych filmów! Bo ok M. Perry był troszkę śmieszny w serialu ale filmy jego są do bani! Obejrzyjcie sobie np. Zieloną Milę lub Forresta!Polecam!
45 ja pisze bo teraz jest na 55 miejscu nie wiem co sie z ludzmi dzieje no ale cóż nieważny jest ranking filmowy na filmweb jak dla mnie dokońca uwazam że Hanks jest najlepszy i tyle i zasługuje na 1 miejsce:]:]:]
Sluchajcie, ja jakims cudem nie moge dodac nowego tematu, wiec pisze to tutaj. Dla wszystkich hardcorowych fanow Toma i nie tylko http://media.putfile.com/dragnetvid [media.putfile.com/dragn ...] To jest teledysk z Dragnet (rok 1987), gdzie Tom i jego koles rapuja(yes!), tancza i spiewaja piosenke City of Crime. To trzeba zobaczyc, zeby uwierzyc. Dawno sie tak nie smialam ogladajac cos.
Chce dodac, bo zapomnialam, ze Amerykanie mowia, ze to normalnie bylo puszczane wtedy na MTV jako normalny teledysk.
Na pewno obejrze! Tom jest na prawde świetny i świetnie gra, dlatego też mnie wkur...za że jest tak daleko w rankingu! Ludzie sie nic a nic nie znają! Jestem tu nowa i nie do końca się łapie w tych głosowaniach itp ale Hanksa lubię od dawna
No no! Tom Hanks idzie w góre! Ale jakiś Polak jest na pierwszym! A angelina ze sztuczną gębą jest przed nim! Grrr....
Nie rozumiem co ty chcesz od Toma. jest dobrym , powiem szczerze nawet bardzo dobrym aktorem, to że uroda nie grzeszy, nie przeszkadza mu utrzymywać się w rankingach na najlepszych akotrów... jako aktora bardzo lubię Toma
Przeczytaj może jeszcze raz wypowiedź tego gościa. Wcale nic do Toma nie ma, wręcz przeciwnie. Widzę, że z tym czytaniem to tak średnio u ciebie.
no cóż nie jestem fanką Hanksa ale uważam go za bardzo dobrego aktora więc sadzę że trzeba coś z tym zrobić, zresztą nie tylko Hanks zasługuje na wyższe miejsce.... ale też naprzykład Denzel W. Depp i paru innych! trzeba coś z tym zrobić , albo w ogóle te rankingi walić (nie wiem jak mam to zrobić, bo jestem uzalezniona (heh)) , a i trzeba coś z "genialną" emmusią zrobić! może jak zaczniemy dawać jej 1 to zniknie z FW (heh), a i jeszcze tych serialowców trzeba usunąć
pozdroofka
trochę ta wypowiedz pokopana, ale mam nadzieję że sie połapiecie :)
kolejne forum na którym w pełni zgadzam się z Agusią91, EewoO (tak to będzie pisać się po odniemieniu? jak nie to sorki) Twoje spostrzezenie ze sztuczną gębą angeliny jest świetne :) dawać Deppowi i Hanksowi 10! a angelinie i emmie 1! :)
pozdrowienia!
Nie uważam żeby dawanie komuś jedynek tylko dlatego, że ten ktoś jest za wysoko na liście najlepszych aktorów miało sens. Powinnismy oceniać umiejetności aktorskie, a nie inne czynniki. Tylko wtedy ranking będzie miał szanse wyglądać w miare normalnie.