Moja przygoda z Hanksem... zaczęła się dopiero od filmu "Masz wiadomość". Do tamtej pory, nie bardzo interesowałam sie nim oraz jego twórczością. Dopiero po obejżeniu tego filmu, zaczęłam żywo interesować tym aktorem. On jest świetny, idealnie wciela się w postaci które gra, U W I E L B I A M TOM HANKSA
Twoja historia jest podobna do mojej
i rzeczywiście On potrafi przyciągnąć uwagę
te film ogląda się czsem tylko dla Niego
Obok Roberta De Niro najlepszy aktor. Coz ja tu moge dodac. Wielkie brawa i niskie uklony dla Toma Hanksa, znakomity aktor. Jest Wielki (Bis! Bis! :-)).
widzę ,że znalazłam prawdziwych znawców .
Też uważam że jest jednym z najlepszych aktorów na świecie.
Dziwie sie, ze ty dopiero po "Masz wiadomosc" sie zorientowalas, ze jest dobrym aktorem:) Tom jest moim ulubionym aktorem od lat . I nawet nie potrafie wskazac momentu, od kiedy dokladnie zaczelam tak uwazac. I lubie jego filmy, te megahity, ktore zarobily miliardy dolarow na calym swiecie i przyniosly mu mnostwo roznych nagrod i uznanie. Ale najbardziej lubie ogladac jego stare filmy z lat 80-tych, ktore sa czasami strasznie cieniutkie, i Hanks sam do tego sie przyznaje. Jest tam niewiele starszy ode mnie. Te filmy maja niesamowity urok, kiedy oglada sie je z perspektywy dzisiejszego dnia. I choc fabula jest glupia, a inni aktorzy(ktorych dzisiaj juz nikt nie pamieta) inie maja zdolnosci aktorskich, to czuc jak jego talent przebija sie przez to wszystko jak promyczek.