arghh ja tez go kocham! i uwazam jest jest bardzo przystojny, nie taki jakis Bloom, ani jakis Banderas, tylko prawdziwy facet! a szczegolnie jak byl mlody.. :D
arghh ja tez go kocham! i uwazam jest jest bardzo przystojny, nie taki jakis Bloom, ani jakis Banderas, tylko prawdziwy facet! a szczegolnie jak byl mlody.. :D
aah;]
No mlodziutki kocurek to juz w ogole cudo :D
a Banderas w ogole akurat nie jest przystojny:P
Tom Hanks i Johnny Depp - to jest to! ;]
tylko Ty i Twoja kumpela macie takie zdanie, gwarantuję Ci to!
Sexapealu, sexowności ten but ma tyle ile moja szczotka do kibla ;-)
pozdro...
a czyli tylko 3 osoby tak uwazaja? niemozliwe ;P przeciez on jest taaaaki fajny. :D
a co do johnego deppa to sie zgadzam rowniez. ;)
pewnie nie tylko 3, bo sie okazalo, ze jeszcze inne moej kumpele tez uwieeelbiaaja Toma, jak byl mlody;]
johny deep ma twarz jak myszoskoczek...
a tom hanks ma to cos w sobie szczegolnie zauwazalne w filmach z mlodosci, bo teraz to niie. to gra toma was podnieca dziewczyny!! no.
twarz jak myszoskoczek xD xD... dobre. Zgadzam się w 100% xP...Hanks ma to coś. I nie ma twarzy jak myszoskoczek....:D
ja ja ja ! popieram.. jest boski ;>
i troche jak wino ;p zreszta ja mam pociag do starszych panow:D
depp.. oh tak, zwłaszcza w marzycielu!
Zahara! ja też lubie doroslych facetow :D a Tom Hanks jest bossski pod wszystkimi względami :) co do Deepa, to porozmawiajmy na jego temat na innym forum :P a Hanks wymiata!!!
starsi faceci sa najlepsi;>
Szczegolnie Tom i Johnny;]
Aaahh;]
I racja jak byl mlodszy byl fajniejszy, ale teraz tez jest cudowny;]
najlepsze w nim jest to, że nie ma takiej klasycznej urody, takiej jak jakiś "macho". tylko po prostu ma to coś :)
Zawsze uwazalam, ze Tom ma to COS.Nie jest przystojny, ale ma niesamowite poczucie humoru, jakas iskre, talent.Chce sie na niego patrzec, z nim byc.