Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Zawsze mnie intrygowało, co takiego jest w Hanksie, że wiele ludzi darzy go ogromną sympatią, przecież to nie jest dobry aktor, zwykły. Czy może mi ktoś wyjaśnić w czy tkwi jego fenomen?

wannafontanna

Dziewczynko Ty się zastanów lepiej na początek co Ty wypisujesz. Grzeszysz pisząc takie bzdury o wybitnym aktorze, z którego powinny brać przykład młode pokolenia. Szacunek dla Wspaniałego Aktora i współczucie, że ludzie bez żadnych doświadczeń i wiedzy mogą pisać takie rzeczy o tym Wybitnym człowieku. ;/

użytkownik usunięty
wannafontanna

no moze i nie jest on super aktorem (chodz dla mnie jest) - to jak go postrzegamy zalezy od naszej wrazliwosci, od tego kiedy sie urodzilismy ... zreszta niezaleznie od serialu jaki teraz puszcza tvn - to zapewniam Cie ze sa Wielkie filmy na Swiecie, filmy - kamienie milowe i wlasnie Tom Hanks w nich gral i nie wiem czy to byl przypadek czy to przez to ze wlasnie On w nich gral .

wannafontanna

Mnie też ciekawi to powszechne uwielbienie dla Hanksa. O ile potrafię zrozumieć zwykłą sympatię do niego jako osoby, to nie bardzo wiem, czemu uważa się go za świetnego aktora. Wg mnie jest dość przeciętny - owszem, solidny, ale talentem nie rzuca na kolana. Może jego popularność wynika z umiejętnego doboru ról - w głośnych filmach. To przysparza rozgłosu.
Jeden z bardziej przecenianych aktorów, jak dla mnie.

wannafontanna

Jego fenomen tkwi w tym, że nie jest zwykłym aktorem. Jest aktorem niezwykłym. Tyle na ten temat.