Ja uważąm że to będzie Da Vinci Kode, ten co tera wedzie do kin
niestety (moim zdaniem) fim "da vinci kode" nie okazał się kompletną klapą tylko dlatego, ze grał tam Tom Hanks. Najlepszy film z tym aktrorem to: "Forrest Gump" i "Szaleństwa Młodości"
Zgadzam sie. Jedynie Hanks uratowal Da Vinci Code.
Najlepszy w:
Forest Gump
Terminal
Zielona Mila
Cast Away
Zgadzam sie co do 'Forresta Gumpa' i 'Zielonej Mili', natomiast 'Cast Away' nie przypadl mi za bardzo do gustu. Podobala mi sie takze "Filadelfia'...
-Zielona mila
-Filadelfia
-Szeregowiec Ryan
-Forrest Gump
zresztą ja uwielbam Toma,więc wiekszośc filmów z jego udziałem mi się podoba:)
Bezapelacyjnie Forrest Gump, na drugim miejcu postawiłbym Forrest Gumpa, dalej lecą Forrest Gump i znakomity Forest Gump.Aha czy wymieniałem już Forrest Gumpa? ;) Ja po prostu kocham tą postać, jej prostotę, wielkoduszność i otwartość na innych i okazywanie ludzkich uczuć w najczystszej dziecięcej formie.Wystarczy że przywołam w pamięci moment, w którym Forrest opowiada umierającej Jenny o miejscach w których był, po czym na jej oświadczenie że również chciałaby tam być odpowiada że była razem z nim, a od razu robi mi się ciepło na sercu.Powiem krótko, ta postać wykreowana przez Toma Hanksa, to kwintesencja człowieczeństwa i najszlachetniejszych cech charakteru, jakie tylko my ludzie możemy posiadać.
Zielona Mila , Szeregowiec Ryan , Fores Gump - 3 najlepsze filmy z jego udzialem
Kazdy film z jego udzialem jest zajebisty
Hanks nie popsol nigdy zadnej roli w jakiej gral
Zdecydowanie:
-Zielona mila
-Filadelfia
-Szeregowiec Ryan
-Bezsenność w Seattle
-Forrest Gump
-Terminal
A tak w ogóle to każdy film z jego udziałem jest rewelacyjny i za to go uwielbiam!!!!:-)
Filadelfia
Terminal
Szeregowiec Ryan
Forrest Gump
W "Zielonej Mili" moim zdaniem zagrał słabo. Lepszy od niego o wiele był David Morse...
Według mnie:
"Forrest Gump"
"Cast Away"
"Szeregowiec Ryan"
"Filadelfia"
zresztą te filmy najczęściej zostawały podawane
nie było takiej roli, której by zajebiście nie zagrał... jednak najbardziej go doceniam za Forresta Gumpa i Terminal
Według mnie jego najlepszym filmem jest zdecydowanie "Forrest Gump". Lubie jeszcze "Cast away", "Terminal", "Szeregowca Ryan'a" i "Masz Wiadomość" (chociaż nie jest to wybitny film). Jeśli chodzi o "Kod da Vinci" to podobało mi się tylko jak odegrał swoją rolę.
1 Forrest Gump
2 Szeregowiec Ryan
3 Filadelfia
a reszta filmow jest tak samo znakomita jak ta trójka ktorą wymienilem
wiec nie trzeba ich wymieniac
Zdecydowanie, tylko i wyłącznie "Forrest Gump". Być może dlatego, że jest to jeden z moich ulubionych filmów w ogóle, ale trzeba przyznać, że Hanks zagrał tam nieziemsko ;)
Hanks gdziekolwiek i u kogokolwiek by nie zagrał, to zawsze będzie klasyka - kategoryzowana oczywiście przez pryzmat jego osoby.
Co do topicu:
Film rewelacyjny - łamiący stereotypowe myślenie, pokonujący bariery i przeskakujący poprzeczki zarówno pod względem cenzorskiego oka krytyków, jak i przepełnionej hipokryzją mentalności społeczeństwa amerykańskiego (chociaż nie tylko) - ukazujący całe spektrum możliwości aktorskich Hanksa i klasyfikujący go jako aktora wszechstronnie utalentowanego, to FILADELFIA - bezprecedensowy, już nikt nigdy w historii kina nie opowiedział tak banalnie, a zarazem w tak wzruszający sposób historii związku dwóch homoseksualistów - chodzi oczywiście o kino gejowskie, bo w lesbijskim odpowiednikiem Filadelfii jest Aimee&Jaguar (Niemcy) - dorównujący amerykańskiemu w środkach stylistycznych, czy też wyrazu.
mi najbardziej podobal sie w Forrest Gump i Cast away. bo kto lepiej wyraziłby emocje bez slów? to chyba najlepszy aktor
Forrest Gump, Filadelfia
A co do samego aktora, nie ma nikogo lepszego. Świetny też był w Terminalu,
jednak Forrest Gump bije wszystko na głowę. The best movie I've ever seen.
Trudno się zdecydować, Tom Hanks zagrał w wielu bardzo dobrych filmach :) Podam 3:
-Zielona Mila
-Filadelfia
-Szeregowiec Ryan
Nie da się zaprzeczyć, On jest świetnym aktorem!!! Pozdrawiam ;)
1. Forrest Gump
2. Szeregowiec Ryan
3. Filadelfia
Zielona Mila tez byla znakomita, ale ta trójka która wymieniłem jest bezkonkurencyjna.
1 SZEREGOWIEC RYAN = ZIELONA MILA
2 FORREST GUMP = FILADELPHIA
3 MASZ WIADOMOSC = CAST AWAY
4 DUZY = TERMINAL
tak to wyglada wiec przypisałem po 2 na jedno miejsce poniewaz on ma za duzo najlepszych filmów!!!!!!!!!a co do KOD DA VINCI byłem w kinie i sie zawiodłęm jedynie to TOM HANKS go podratował!!!ale i tak myslałem ze bedzie to o wiele lepszy film!pozdrawiam