Ja uważąm że to będzie Da Vinci Kode, ten co tera wedzie do kin
no a ja sie zgodze bo "forest gump" jest jednym z lepszych filmów jakie widziałem. :-) pozdrawiam nrx
Szeregowiec Ryan, Zielona mila, Cast away to film z jego udziałem, które najbardziej przypadły mi do gustu.
hmm... dużo ich no ale postaram się wybrać:
-Forrest :)
-Filadelfia :)
-Zielona Mila:)
-Cast Away :)
fajne wszystkie:) no i żeby nie było, podałem jee oo tak! bez żadnej kolejności co do oceny
Pozdrowienia:)
Większość filmów, w których gra Hanks jest świetna. Ja najbardziej lubię "Forresta Gumpa". "Filadelfia" też była niezła.
"Droga do Zatracenia", "Forrest Gump", "Zielona Mila", "Szeregowiec Ryan" i "Filadelfia":] Oczywiście jest jeszcze wiele jego filmów które ubóstwiam ale za długo by wymieniać... :)
według mnie Hanks najlepiej zagrał z 'Zielonej Mili' i 'Forrest Gumpie', świetne filmy, są w moich ulubionych ;)
Toy Story, o! :P
Na serio, straszliwie lubię Hanksa w Zielonej Mili, nawet sama nie wiem, czemu. I chyba właśnie to jest moja ulubiona jego rola. Oprócz tego Szeregowiec Ryan jest świetny, Cast Away, też miodnie zagrał, no i wspominany tu praktycznie w każdym poście Forrest Gump. Kod da Vinci też się ciekawie zapowiada, obejrzę na pewno.
W ogóle, Hanks jest świetnym aktorem. Są tacy aktorzy, których sama obecność w jakimś filmie, nawet nieciekawym fabularnie, czyni taki obraz interesującym (chyba, że scenarzysta jest już wyjątkowo "zdolny") i Tom Hanks do takich należy. ;)
Myśle,że kod będzie średni. Oglądałam pełno zdjęć w internecie (niestety na filmwebie prawie ich nie ma) i niezbyt mi się podobało jak byli ucharakteryzowani aktorzy. Ale cóż, różni ludzie różnie odbierają książkę. Teraz wszystko zależy od gry aktorów.
A z filmów z Hanksem najbardziej lubię chyba:
Filadelfie,Zieloną Mile,Forresta Gumpa i Droge do zatracenia
:) pozdrawiam (:
A ja dziwię się dlaczego taki świetny aktor zgodził sie zagrać w takim filmie.. rozrywka dla mas..dodatkowo niezbyt inteligentna. Według mnie najlepsze jego filmy to Cast Away i Filadelfia, Forest nie przypadł mi do gustu.
Cast Away,Zielona Mila,Filadelfia...myślę że w Vinci'm też będzie genialny jak zresztą we wszystkich swoich filmach...to jest prawdziwy aktor...więcej takich jak on czy Johnny Depp nam trzeba,a nie jakieś Brady Pitty co mają może i ładną gębę ale talent w najlepszym razie całkiem przeciętny...:)
Forrest Gump a dopiero potem cała reszta. Według mnie Forrest jest jednym z największych arcydzieł w dziejach kina a rola Hanksa poprostu znakomita.
Tom w każdym filmie gra bardzo dobrze idealnie potrafi się wcielić w rolę moim zdaniem Forrest Gum wygrywa gdyż musiał tak zagrąc niezłego czubka potem Filadelfia i Zielona mila, z niecierpliwością czekam na Kod Da Vinci bo już wiem że jak on tam gra to będzie coś świetnego
Tom w każdym filmie gra bardzo dobrze idealnie potrafi się wcielić w rolę moim zdaniem Forrest Gum wygrywa gdyż musiał tak zagrąc niezłego czubka potem Filadelfia i Zielona mila, z niecierpliwością czekam na Kod Da Vinci bo już wiem że jak on tam gra to będzie coś świetnego, no kurcze zapomniałem o Cast Away może nie najlepsza rola ale poświęcenie godne uwagi (musiał przytyć ileś tam kilogramów do roli)
Forrest Gumpa zdecydowanie, Filadelfia i Cast Away czyli jak mój przedmówca, a co do Kodu Da Vinci to jak mozecie głosowac na film którego nie ma premiera w maju a wy głosy smieszni ludzie, a popofilmu jest troche zakłamany wystarczy poczytac artykuły na ten temat !
Jak ktoś powie Tom Hanks, to od razu mam przed oczami Zieloną Mile, wiec stawiam na ten właśnie film