Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Ja uważąm że to będzie Da Vinci Kode, ten co tera wedzie do kin

Anula_4

hehe.. xD ... Ja stawiam na "Forrest Gumpa" ! Swietny filmik!

Ewcia_13

no a ja sie zgodze bo "forest gump" jest jednym z lepszych filmów jakie widziałem. :-) pozdrawiam nrx

Anula_4

Zielona mila, ale Filadelfia też może być

Anula_4

Według mnie Zielona mila oraz Szeregowiec Ryan.

Anula_4

Cast Away, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan (w tej kolejnosci)

Anula_4

Ja uważam, że najlepszy jak na razie był ,,Forrest Gump'', zobaczymy jak zagra w ,,Kodzie...''

Kika

najlepiej grał mojm zadaniem w ,,Forrest Gumo" i w ,, Terminal"

Anula_4

Szeregowiec Ryan, Zielona mila, Cast away to film z jego udziałem, które najbardziej przypadły mi do gustu.

Rimmi87

" Zielona Mila " i " Filadelfia " :)

InowroclawskiWilk

Forreścik Cudowny:]
no i oczywiscie Filadelfia:]

Anula_4

Szeregowiec Ryan i Złap mnie jesli potrafisz

salatowski_77

Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! Filadelfia! :P

Anula_4

"Zielona mila", "Cast Away - Poza Światem", "Złap mnie, jeśli potrafisz" :)

Pozdrawiam.

Anula_4

Oj, zapomnialam jeszcze o moim kochanym "Forreście Gumpie"

:) :)

Anula_4

hmm... dużo ich no ale postaram się wybrać:
-Forrest :)
-Filadelfia :)
-Zielona Mila:)
-Cast Away :)
fajne wszystkie:) no i żeby nie było, podałem jee oo tak! bez żadnej kolejności co do oceny
Pozdrowienia:)

Anula_4

Większość filmów, w których gra Hanks jest świetna. Ja najbardziej lubię "Forresta Gumpa". "Filadelfia" też była niezła.

PaulaPaula

"Droga do Zatracenia", "Forrest Gump", "Zielona Mila", "Szeregowiec Ryan" i "Filadelfia":] Oczywiście jest jeszcze wiele jego filmów które ubóstwiam ale za długo by wymieniać... :)

papermoon

według mnie Hanks najlepiej zagrał z 'Zielonej Mili' i 'Forrest Gumpie', świetne filmy, są w moich ulubionych ;)

green_agata

Toy Story, o! :P

Na serio, straszliwie lubię Hanksa w Zielonej Mili, nawet sama nie wiem, czemu. I chyba właśnie to jest moja ulubiona jego rola. Oprócz tego Szeregowiec Ryan jest świetny, Cast Away, też miodnie zagrał, no i wspominany tu praktycznie w każdym poście Forrest Gump. Kod da Vinci też się ciekawie zapowiada, obejrzę na pewno.
W ogóle, Hanks jest świetnym aktorem. Są tacy aktorzy, których sama obecność w jakimś filmie, nawet nieciekawym fabularnie, czyni taki obraz interesującym (chyba, że scenarzysta jest już wyjątkowo "zdolny") i Tom Hanks do takich należy. ;)

Anula_4

Myśle,że kod będzie średni. Oglądałam pełno zdjęć w internecie (niestety na filmwebie prawie ich nie ma) i niezbyt mi się podobało jak byli ucharakteryzowani aktorzy. Ale cóż, różni ludzie różnie odbierają książkę. Teraz wszystko zależy od gry aktorów.

A z filmów z Hanksem najbardziej lubię chyba:
Filadelfie,Zieloną Mile,Forresta Gumpa i Droge do zatracenia
:) pozdrawiam (:

Nim

A ja dziwię się dlaczego taki świetny aktor zgodził sie zagrać w takim filmie.. rozrywka dla mas..dodatkowo niezbyt inteligentna. Według mnie najlepsze jego filmy to Cast Away i Filadelfia, Forest nie przypadł mi do gustu.

Anula_4

"Zielona mila", "Cast Away - Poza Światem", "Filadelfia", "Terminal" i wiele wiele innych.

Katerina43221

1.Forest Gump
2.cała reszta wymienianych tu filmów

GrEgOr86

Forrest Gump i Zielona mila
W ogóle uwielbiam wszystkie wymienione tu filmy ale te najbardziej

użytkownik usunięty
_malena_

Cast Away,Zielona Mila,Filadelfia...myślę że w Vinci'm też będzie genialny jak zresztą we wszystkich swoich filmach...to jest prawdziwy aktor...więcej takich jak on czy Johnny Depp nam trzeba,a nie jakieś Brady Pitty co mają może i ładną gębę ale talent w najlepszym razie całkiem przeciętny...:)

Forrest Gump a dopiero potem cała reszta. Według mnie Forrest jest jednym z największych arcydzieł w dziejach kina a rola Hanksa poprostu znakomita.

Anula_4

Tom w każdym filmie gra bardzo dobrze idealnie potrafi się wcielić w rolę moim zdaniem Forrest Gum wygrywa gdyż musiał tak zagrąc niezłego czubka potem Filadelfia i Zielona mila, z niecierpliwością czekam na Kod Da Vinci bo już wiem że jak on tam gra to będzie coś świetnego

Anula_4

Tom w każdym filmie gra bardzo dobrze idealnie potrafi się wcielić w rolę moim zdaniem Forrest Gum wygrywa gdyż musiał tak zagrąc niezłego czubka potem Filadelfia i Zielona mila, z niecierpliwością czekam na Kod Da Vinci bo już wiem że jak on tam gra to będzie coś świetnego, no kurcze zapomniałem o Cast Away może nie najlepsza rola ale poświęcenie godne uwagi (musiał przytyć ileś tam kilogramów do roli)

shamangalwin

Moim zdaniem najlepszą jego rolą była tytułowa rola w "Forreście Gumpie". Rewelacja!!!

Anula_4

1. forrest gump
2. filadelfia
3. na przedmieściach :)
4. cast away- poza światem

basiamail_13

oczywiscie Forrest Gump, jak dla mnie najlepsza rola w dziejach kina!!!!

Anula_4

1. Filadelfia
2. Cast Away
3. Forest Gump

malva

Forrest Gumpa zdecydowanie, Filadelfia i Cast Away czyli jak mój przedmówca, a co do Kodu Da Vinci to jak mozecie głosowac na film którego nie ma premiera w maju a wy głosy smieszni ludzie, a popofilmu jest troche zakłamany wystarczy poczytac artykuły na ten temat !

Anula_4

Jak dla mnie to "Forrest Gump", "Cast Away" :)

Rewcia

Jak ktoś powie Tom Hanks, to od razu mam przed oczami Zieloną Mile, wiec stawiam na ten właśnie film

Anula_4

moim zdaniem najlepsze filmy z udzialem hanksa to: rewelacyjny 'szeregowiec ryan', swietny 'forrest gump' i niezwykla produkcja 'cast away'