no co on potrafi zagrać?? mazgaja w romansie z megan rajan czy skretyniałego foresta gampa?? albo jakiegos innego płaczka do dramatów.
Próbował zgrywać twardziela w drodze do zatracenia ale wyszło komicznie, aktor bez jaj i tyle.
po pierwsze: totalnie sie nie zgadzam
po drugie: wszystko potrafi zagrać
po trzecie: nie megan rajan, tylko meg ryan
po czwarte: forest gump to klasyka kina http://demotywatory.pl/737776/Dobry-film
po piąte: hanks jest boski i go kocham! <33
:D
"po drugie: wszystko potrafi zagrać "
nieprawda, wszystko potrafi zagrać De Niro, Hanksowi brawa należą sie tylko za rolę w Forrest Gump.
Trudno mi gadac bo lubie De Niro i Hanksa ale zalozyciel tematu pomylil cos sobie...czlowieku...za Forresta Gumpa Hanks dostal Oscara. . . a to ze skretynialy byl to tylko swiadczy o tym ze Hanks zagral go komediowo i mu to wyszlo. . .Szeregowiec Ryan-kto by lepeij zagral role Toma?
w drodze do zastracenia zgral jak dla mnie dobrze...Tom to najlepszy aktor jak dla mnie...pozdrowenia dla fanów:)
Zgadzam się. autor tej wypowiedzi chyba nie do końca jest świadomy wyzwania, przed jakim jest stawiany aktor wczuwający się w rolę. Jeśli oceniasz Hanksa tylko na podstawie tych przykładów, które wskazujesz to serdecznie współczuję Ci zubożenia filmowego, jakie sobą reprezentujesz.
I żeby wszyscy aktorzy grali tak w komediach romantycznych jak Hanks... Serio, życzę tego wszystkim producentom tego rodzaju filmów, bo jak sam pewnie wiesz, mało z tych filmów przechodzi do jakichkolwiek klasyk kinowych, w większości to przewidywalne i nudne gnioty.
A jeśli podajesz przykład tak docenionej gry aktorskiej Hanksa jak w "Forreście" to może warto też wspomnieć o Oskarowej roli w "Filadelfii"?
Bynajmniej nie dostał go za gębę, tylko za grę.
BlackShit ale ty kurwa jesteś głupi,po twoich wypowiedziach i ocenach filmów nic innego nie mogę o tobie powiedzieć
bo co ? bo skrytykowałem tą miernote hanksa który potrafi grać tylko w jednym typie filmów?? przecież to jest wacek, moze nie popularna opinia ale ktos musi być pierwszy, a, ze zawsze pada na mnie no to juz trudno ;)
Po części muszę się zgodzić z Blackshitem, chociaż lubie kreacje Toma, to na pewno nie można powiedzieć, że jest aktorem uniwersalnym.
Słabiutki to może nie, ale też żaden wybitny aktor z niego nie jest. Wg mnie Hanks gra przyzwoicie, solidnie, powiedziałabym. Dobrze dobiera sobie filmy, i ludzie go lubią. Ale lepszych od niego jest mnóstwo.
nie ma lepszych od niego :) chyba ze uwielbias tak jak wszyscy tego glupiego skazanego na smierc albo dr. house'a żaaal
jest najlepszym aktorem świata, nie obrażaj osób które maja talent, w przeciwienstwie do Ciebie. Wszedzie zagral doskonale. Tyle.
Nie zgodzę sie z blackshit'em ale każdy ma swój gust - Ja nie powiedziałbym że jest słabym aktorem tylko bardzo dobrym - ale wszystko zależy też od tego w jakich filmach gra dany aktor - Jak reżyser wynajmuje dobrych aktorow a tworzy nudne i nieciekawe filmy nawet najlepszy aktor ich nie uratuje - Ale co prawda to prawda - Robert DeNiro też jest dobrym i znanym aktorem jak dla mnie :)
popieram BigGee.
jest swietnym aktorem! on nie jest wszechstronny? nie rozsmieszajcie mnie!
Jest nielicznym z aktorów (obok Ralpha Fiennesa i Gary'ego Oldmana), który potrafi zagrać wszystko! Gra świetnie i z Meg Ryan w komedii romantycznej i jako Forest Gump. A widzieliście go np. w ANIOŁACH I DEMONACH? A ci którzy go nie lubią może wolą popisy Pattinsona?
Ludzie..... o co wy się kłócicie ?
Na jakie forum nie wejdę wszędzie są kłótnie o to kto jest lepszym aktorem. Przecież każdy ma swój gust którego nie zmieni.
Jeden woli Miley Cyrus a kto inny Toma Hanksa i każdy będzie bronił swojego idola.
Nie ma sensu tracić czasu na takie kłótnie .....
Jakby nie był dobrym aktorem to by filmy z jego udziałem nie miały tak wysokich ocen. Nie było by nagród... nie brali by go do kolejnych filmów... Zobacz top 20 - i BlackShit zobaczysz ile tam jest filmow gdzie gra Hanks.
Osobiście nie oglądam komedii romantycznych, wiec nie wypowiem się na temat jego gry aktorskiej w takich typach filmów.
Racja...dziwie sie ze tak nisko wogole jest w top setce....
ale Hanks nie gral tylko w komediach romantycznych...
buhahahaha BlackShit jestes kur.wa debesciak filmy oceniasz 10 albo 1. tepaku nie wypowiadaj sie na temat filmow ani aktorow
tepak to sobie mow do kolegi albo do swojego starego
oceniam na 1 albo 10 bo taki mam juz styl, jak mi sie film podoba to daje 10, jak nie to 1, proste
kolejna sprawa, ktos sie pytał o dobrych aktorów, takich którzy mają jaja i ich cenie, prosze bardzo
Mickey Rourke
Al Pacino
Rober De Niro
Paul Newman
Alain Delon
Joe Pantoliano
im hanks moze buty czyścić
hanksa ludzie lubią bo to taka pocieszna pierdoła jest, grywa sobie w tych swoich dramacikach które są kręcone pod publiczke, jak np forrest gump albo zielona mila.
jest to typ aktora pasujacego tylko do jednego gatunku, ja takich aktorów nazywam wackami, tyle w temacie
BlackShit powiem Ci, że jesteś żenujący, ponieważ tak ci aktorzy których wymieniłeś są dobrzy, ale prędzej bym stwierdził, że taki Rourke jest aktorem pasującym do jednego gatunku, bo zauważ, że jego udane i większe role to są w filmach gdzie gra twardziela i na tyle go stać. A Hanks jest wszechstronnym aktorem. Co do reszty aktorów to są bardzo dobrzy, ale takich to ja Ci mogę znaleźć mnóstwo chociażby Marlon Brando, czy Clint Eastwood. Nie wiem czy widziałeś taki film Ladykillers (jak nie widziałeś polecam Ci go może zmienisz zdanie o Hanksie). Co do jego ról w chociażby w Szeregowcu znajdź mi innego aktora który by to lepiej zagrał, albo znajdź aktora który będzie Ci potrafił zagrać idiotę jak w Forrest Gump. Tyle Ci powiem, bo sensu więcej nie ma pisać, bo to co napisałem i tak będziesz miał głęboko w dupie.
P.S. Obstawiam, że pewnie po części jesteś fanem bardzo "ambitnego" kina Tarantino.