właśnie widziałam z jego udziałem This Means War i wypadł świetnie. W dodatku popieram was - jest nieziemsko przystojny... :***
Mimo, że film niezbyt wysokich lotów to Tom i tak dał z siebie bardzo dużo i zagrał świetnie. W sumie to chyba uratował ten film. Albo mam takie odczucie bo nie lubię Reese, a aktor który był jego "oponentem" jest po prostu słaby (i ta jego fryzura...) :D
Cudowny!! Co prawda dopiero zwróciłam na niego uwagę po Mrocznym Rycerzu, gdzie wygląda totalnie inaczej...ale ten zmieniony przez maskę głos....;) Miałam interesujący sen z Tomem w roli głównej XD
hahah ja mam od ponad pol roku interesujace sny z Tomem w roli głównej ;) a jego glos jezeli chodzi o TDKR jest meeega :D
Haha dzisiaj miałam taki sen XP
Wcześniej widziałam go w Incepcji i ogólnie pomyślałam, że całkiem fajny... Ale tak bardziej się nim zainteresowałam po TDKR. Ma coś w sobie...
oooch poszalały mi dziewczynki widzę na filmwebie :D ...wiedziałam że to kiedyś nastąpi :D już nie jestem sama :D ale z tym umieraniem za niego to ja bym się dłuuuuuuuuuugo zastanawiała ;)
No to pewnie się cieszysz. Miło wiedzieć, że jeszcze ktoś ma takie akcje.
Umrzeć za niego ty bym nie umarła. Czy nie uważacie, że on ma coś takiego w spojrzeniu. Nie wiem jak to opisać. Coś trochę szalonego, ale i też widać, że sporo przeżył.
Ja bym powiedziała raczej nie szalonego tylko silnego, ciężkiego. Bagaż złych doświadczeń ma - sam nie raz opowiadał. Dobrze, że 'odżył' i nie zmarnował życia. Bo by skończył pewnie jak mój inny idol Brad Renfro - takie nadzieje pokładam w chłopaku i... :( Tom jest chyba takim moim jego nastepcą :)
Oj tak,pamiętam jak po obejrzeniu "Klienta" też pokładałam w nim nadzieje,a później dowiedziałam się,że nie żyje.. Szkoda chłopaka;(
http://kat.ph/martina-coles-the-take-mini-completed-xvid-asd-englishv-napisypl-t 5469220.html to jest miniserial - jest mocny! ja długo myślałam po...
aaa jeszcze coś naciśnij przycisk -Download torrent- a nie ten duży napis DOWNLOAD :) taka mała podpowiedz :)
No ja też myślałam, że tylko ja mam takie odczucia:) Dzięki Batmanowi widzę, że zrobił się popularny chłopak:)
Właśnie w "Szpiegu" wygląda dziwnie, ale i tak mimo strasznego żółtego ubioru nie stracił uroku. Bo cały jego sekret tkwi właśnie nie w wyglądzie, ale charyzmie jaką posiada ;)
co z tymi tatuazami? jedno wiem przybywa ich odkad pierwszy raz go zobaczylam w The Take...
tak sobie pomyślałam że najmniej interesuje mnie jego życie prywatne, nieważne jakim jest facetem i tak z nim nigdy nie będę parą/małżeństwem itd najważniejsze jest dla mnie żeby grał rewelacyjnie :D
dobrze gadasz dziewczyno mialam cos dodac od siebie odnosnie tatu Toma :) ale w sumie nie ma po co :)
Zapraszam na mojego bloga o Bane'ie :) http://www.filmweb.pl/user/cruz/blog/545448
Tak, on jest absolutnie boski i taki duży :D te duże, umięśnione plecy i kaptury, nic tylko fantazjować :D
taki duzy to on nie jest :) a serio to wolalam go jako "chłopaczka " no ale z taka twarza i charyzma mogł by byc nawet liliputem z nadwagą :)
Zależy, teraz w tym okresie jest dużo większy niż wcześniej. Plecy Bane'a bez koszulki - bezcenne. :)
mialam co innego na mysli no ale nie wazne - a plecy owszem niczego sobie ,mimo wszystko wolalam jak byl drobniejszy