Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

koleś jest drewniany, rusza sie jak lemur w okresie, ma wiecznie cały czas ten wyraz twarzy jak nicolas cage, po prostu dno i siedem metrów mułu, MOJA OCENA -4654/10

sally_storm

No tak, "Miszcz" Stachursky to zdecydowanie "aktor" wyższej kategorii zasługujący na 10, zasłużył się temu rolą we wspaniałym serialu "Niania".

pshemodow

no pewnie

pshemodow

specjalnie przejrzałam Twój profil i filmy, jakie obejrzałas/łeś i haha, miło, że wypowiada się na temat hardy'ego osoba, która obejrzała z nim JEDEN film. i to "Stuarta...", który tak przy okazji był prawdopodobnie jednym z jego najlepszych filmów, a, jak wiadomo, poruszał się tam niezgrabnie, ponieważ odtwarzana przez niego postać cierpiała na zanik mięśni. ale spooooko, mogłaś/łeś tego nie zrozumieć.

gratuluję.

_kuma

HAHA HAHA HAHA jak mi miło :)))0 tak sie składa że mam większe prawo sie o nim wypowiadać niż ty! a stuart to było takie gówno, że tylko spuścić w klozecie

_kuma

Podpisuje się pod Twoim komentarzem.

sally_storm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA .
i tyle bez komentarza.

sally_storm

Tom Hardy - ocena 10/10, podobnie zresztą jak Michael Fassbender i Ryan Gosling - moim skromnym zdaniem jedyna nadzieja dla dzisiejszego kina. Ci trzej faceci prezentują nieprawdopodobne zdolności na ekranie. Nie dość, że utalentowani, to do tego cholernie przystojni :)

cheetah82

Ja za Goslingiem nie przepadam. :P Cóż, każdy ma prawo do własnego zdania. Wolę Toma Hardy'ego, Michaela Fassbendera, Colina Farrella, czy - choć ostatnio wybiera mniej ciekawy repertuar, niestety - Jake'a Gyllenhaala. Jeremy Renner też niesie ze sobą pewne nadzieje. :P Niemniej ścisła czołówka to obecnie dla mnie: Hardy, Fassbender, Farrell.
Hardy jest ekstremalnie wręcz przystojny i jeśli ktoś twierdzi inaczej to robi z siebie idiotę (to do założyciela tematu). Na temat talentu można mieć różne opinie, ale piękna Hardy'emu odmówić nie sposób.

Davus

A, no i jest jeszcze DiCaprio. Też lubię. :P

Davus

DiCaprio - nie nie i jeszcze raz nie :) Ale masz rację, jeżeli chodzi o Toma... jest na co popatrzeć :D Pozdrawiam :)

cheetah82

Hehe, a dlaczego? :P Ja mam podobne podejście do Goslinga. Im więcej filmów z nim oglądam tym mniej go lubię. :P

Davus

widzisz, ja mam podobny problem z DiCaprio :) Jakoś mi "nie leży" ten aktor... :P ale za to Tom... poezja :D

cheetah82

Obejrzałbym z nim jakiś monodram. Mógłby po prostu gadać przez 3 godziny do kamery - a ja mógłbym na niego patrzeć i go słuchać. :P To byłoby coś. :P

Davus

No to jest nas dwoje! :)

Davus

Że tak zapytam, jesteś pedał?

Slowianin

Hm, powiem szczerze, że Twoja rozkmina mnie zaskoczyła. Sądziłem, że to takie nieoczywiste ;), a tu proszę - wniosek prawidłowy. :P
Czasem, jak jakiś homofob się zaweźmie, skuli w sobie, mózg na jednej myśli skupi - to nawet inteligencją zaskoczyć potrafi. Choć życiowe doświadczenie i baczna obserwacja świata dowodzą, że to przypadek na tyle rzadki, że raczej niezbyt wpływający na powszechne (a słuszne) mniemanie o homofobów idiotyzmie. ;)

Slowianin

Że tak zapytam, jesteś chamem?

Rioriel

tak

Slowianin

I wszystko jasne;)

Rioriel

Dlaczego sądzisz, że jestem chamem?

Slowianin

Bo zwracasz się do innego forumowicza używając słownictwa nacechowanego pejoratywnie.

Rioriel

Ty też jesteś chamem, masz zero tolerancji do innych chamów.

Slowianin

To prawda.

Rioriel

Ha ha XD

użytkownik usunięty
Davus

DiCaprio, Gyllenhaal i Farrell są mi totalnie obojętni. Jeremy to taka sympatyczna ''pyza''. Ale Tom i Michael to miodzio ;)

Od razu widać jak oceniasz aktorów, wyłącznie po wyglądzie. (przykre) Bo wymieniłaś raczej przystojnych aktorów, z czego podoba Ci się tylko Tom, A DiCaprio to aktor rewelacyjny !

użytkownik usunięty
elo84

A Michael Shannon czy Williem Dafoe to takie Adonisy że dałam im od razu 10/10 i do ulubionych? Sprawdź wpierw mój profil - mam tam wielu takich gargulców, których cenię za aktorstwo a nie za ... ekhm .. nader wątpliwą urodę. A dopiero potem mi tu praw nieuzasadnione morały. A DiCaprio to może buty takiemu Shannonowi czyścić!

Profil sprawdziłem i nie będę już komentował, Shannon to dobry aktor, ale ze stwierdzeniem, że Leo może mu buty czyścić to się na pewno nie zgodzę :]

użytkownik usunięty
elo84

Co nie znaczy, że DiCaprio jest kiepskim aktorem. Bije na głowę takiego Cage,a , Cruise,a , a nawet Deppa. Tylko ostatnio został częściowo na własne życzenie zaszufladkowany w podobnych do siebie rolach. Ale po występie u Tarantino to się pewnie zmieni :)

Sama sobie trochę zaprzeczasz bo najpierw piszesz o tym czyszczeniu butów (hehe) a za chwilę, że to dobry aktor i, że bije na głowę j.w. gdzie w życiu nie wrzuciłbym do jednego koszyka Deppa i Cage'a. Każdy ma jakieś swoje kryteria ocen i wcale nie trzeba się z nimi zgadzać ;)

użytkownik usunięty
elo84

Doprawdy? A ty ewidentnie mnie nie zrozumiałeś. Z tego co napisałam wynika, że Shannon jest genialnym aktorem, DiCaprio zaś jest dobry ale nie rewelacyjny. A dlaczego mam go nie porównywać z Depp`em lub Cage`em?. Cage był niegdyś świetnym aktorem charakterystycznym, Depp zaś ostatnio zjada swój ogon. A Cruise...lubię go, ale bez komentarza. I daruj sobie tą ironię, nie jestem w nastroju do słuchania przytyków pod moim adresem.

Davus

Kwestia gustu pewnie, ale kojarze go tylko z "Incepcji" i "Kropki nad i"....szczególnego wrażenia nie wywarł. Prawdopodobnie Cillian Murphy mi go przysłaniał;) Ale może jeszcze zmienią zdanie. Polecicie jakiś film z nim?

Davus

Gosling? Nie - on nie pasuje do tego doborowego towarzystwa. Warsztatowo jest daleko w tyle za tymi dwoma.

cheetah82

Ach, widza że mamy podobne gusta jeśli chodzi o aktorów^^ Tom dla mnie jest świetnym aktorem plus przystojniakiem, Fassbender, ma coś elektryzującego, a A Gosling jest po prostu zdolniachą (nie podoba mi się jego aparycja). Ale ogólnie wszyscy utalentowani.

użytkownik usunięty
sally_storm

Tom to dobry aktor, choć nie wybitny. Ale porównywanie go do wychudłej chabety Cage`a to przesada. Nicolas może mu pucować buty.

sally_storm

od kiedy, to czy aktor jest dobry, decyduje uroda ? Jeżeli uważasz, że nie ma talentu ok, twoje zdanie, ale co do tego ma uroda, widzę tu dosyć płytkie myślenie o jakże wspaniałych i pięknych gwiazdach Hollywood :/ i jak ktoś wspomniał powyżej, najpierw trzeba obejrzeć parę filmów z danym aktorem by stwierdzić, że jest dobry bądź zły. Chcesz przykładu ? Sandra Bullock w przeciągu jednego tygodnia dostała Złotą Malinę i Oskara...ale za dwie różne role.

sally_storm

omg wali trollem na kilometr -.- ten gościu jest po prostu chory psychicznie i tyle ;p też przejrzałem jego profil i powiedzcie mi kto... kto mógł dać ocenę 1... DLA MADAGARSKAR 2 !!?? O.O Przecież tego typu bajek nie da się nie lubić ;o to jakby Shrek'owi dać 1 >.<

sally_storm

Ej no bez napinki. W Bronsonie zagrał całkiem okej. A i z ryja też wygląda jak każdy inny.

huo_sanchez

"całkiem okej", tam zagrał właśnie rewelacyjnie, po mistrzowsku. Od tego filmu zacząłem na niego zwracać uwagę. Całkiem okej to zagrał w "Szpiegu". Jeszcze jeden film w którym dostanie pierwszoplanową rolę jak w Bronsonie czy Wojowniku i widzę go w TOP100.

max003

"Wojownik" - żadna rewelacja (zarówno film jak i kreacja Hardy'ego)
"Szpiega" nie widziałem
"Bronson" - może i masz rację że zagrał rewelacyjnie, ale co do filmu to akurat jest on już "tylko" całkiem okej, chodzi o to, że poza grą Hardy'ego wszystko mogło być lepiej zrobione, ze scenariuszem na czele
TOP 100 - przesadziłeś trochę, bo co prawda w rankingu są i gorsi, ale poza rankingiem są też lepsi od niego; poza tym Hardy w niczym wielkim jeszcze nie zagrał poważnej roli.

huo_sanchez

Pewnie, że ranking nie jest doskonały, ale mimo wszystko uważam, że to tylko kwestia czasu i Hardy znajdzie się w TOP100.
W "Wojowniku" nie mam żadnych zastrzeżeń do jego gry aktorskiej. Uważam, że zagrał bardzo dobrze.

sally_storm

Tak się składa ,że Hardy to chodzący seks. A aktorem jest dobrym. W Wojowniku pokazał na co go stać.
P.S.Facet ma być przystojny a nie urodziwy,szympansie

sally_storm

jak mogłaś! ;{{{{ nie pozwole sie emilce z tobą zadawać więcej :{{{{{

sally_storm

Oj żal mi Ciebie bo widać, że się za bardzo nie znasz i nie potrafisz rozpoznać dobrego aktorstwa! Tom Hardy to jak najbardziej dobry aktor !!!!!!!!!!! Nie no nie mogę, "drewniany: napisała ! hahaha !