Traylor Howard

Traylor Elizabeth Howard

7,3
1 107 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Traylor Howard

Wg mnie ona jest bardzo ładna
nie dorasta sharon do piet

użytkownik usunięty
norbiskonio18

nie jestem pewien czy rozumiem co napisales - kto komu nie dorasta?

a wg Ciebie która której nie dorasta do pięt? :D

norbiskonio18

Wyjątkowo nielogiczna wypowiedź. Stwierdzenie i zaprzeczenie w jednym, jakby autor bał się ujawnienia własnego zdania- co też potwierdza druga wypowiedź tegoż autora.
Według mnie obie były bardzo dobre w swoich rolach. Każda na swój sposób "jakaś"- oryginalna, pomocna, z charakterem. Natalie trochę delikatniejsza w obyciu i nieco bardziej przyjazna, ale też potrafiła pokazać pazur (np. w obronie własnej córki). Moim zdaniem, obie spełniały ogólne założenia charakterologiczne granych przez siebie postaci.

teriperez

w obronie córki? co masz na mysli?

norbiskonio18

Chociażby w pierwszym odcinku, kiedy w obronie własnej, oraz z myślą o córce(o czym wspomniała później), zabiła napastnika(włamywacza).
Potem "broniła"jej przed nauczycielem w sprawie rybki, którą Julie miała wcześniej dostać od taty- z doświadczenia wiem, że nie każdy rodzic to potrafi (choć cała ta sytuacja wiązała się z intrygą szytą grubymi nićmi- w końcu przecież córka zorientowałaby się w kłamstwie i nie wiadomo jakby na to zareagowała- jednak postać Julie raczej nie należy do szczególnie zbuntowanych nastolatek, więc może nie byłoby tak źle ;) ).

Podczas kandydatury do rady szkoły, by zapobiec jej zamknięciu- to było dosyć słabo zaakcentowane, ale Julie zależało na tym, by matka kandydowała- może nie kosztem własnego życia, ale tego chyba żadna z nich za dobrze nie rozumiała, że mogą stracić coś cenniejszego, niż tylko budynek...

W innym odcinku rozbiła auto kapitana, podczas jazdy na miejsca przestępstw- z obawy o córkę(gdzie morderca zabijał kobiety o tym samym imieniu i nazwisku).

Przychodzi mi też na myśl to, jak krytyk skomentował grę Julie w przedstawieniu, a Natalie zrobiła wszystko, by przywrócić jej dobre imię- to mi się naprawdę podobało, że tak twardo stanęła w obronie córki. :)

Zapewne tych sytuacji było o wiele więcej, ale w tym momencie nie przychodzi mi już nic do głowy- może tylko scena z żoną brata- poszukiwaną czarną wdową, której odebrała nóż(trochę naciągana scenka, ale przynajmniej relacje między nią, a matką ułożyły się lepiej).

Wybacz, że piszę tak nieskładnie- trochę za wcześnie na skupianie się(sobota w południe heh...) ;), ale mimo to mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi.
Pozdrawiam. :)

teriperez

Natalie i Julie są jak rodziną dla Monka

norbiskonio18

Masz taki bałagan w głowie? a moze język polski nie jest twoim ojczystym i stąd taki bełkot...

użytkownik usunięty
norbiskonio18

Ja tak samo uważam duzo ładniejsza od Sharony i aktorka lepiej zagrała tamta co grała Sharone zagrała wg nie co najwyżej nieżle .

norbiskonio18

Nathalie!!! Nie mam nic do Bitty Schram,Howard fajnie się wsciekała całym ciałem,Sharona tylko głową przy wsciekłości i w ogóle odcinek 8 sezonu "Monk i Sharona" pokazuje że Traylor wcale nie była gorsza jak ty i inni internauci na górze uważacie!! Jest pluralizm wam się lepiej podoba Sharona i dobrze mnie akurat Natalia!!!

norbiskonio18

Zdecydowanie wolałam Sharonę, która grała fenomenalnie, natomiast ocenianie poprzez urodę jest dla mnie trochę płytkie: to czy jest ładniejsza, czy nie zależy od gustów. Nienawidziłam odcinki, w których była Natalie.

JadziaSmosarska

Same here. Nie znosiłam odcinków z Natalie.

Szarobure

Super, że jest ktoś kto podziela moje zadanie :)