Traylor Howard

Traylor Elizabeth Howard

7,3
1 107 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Traylor Howard

Natalie czy Sharona?
SHARONA!!! COME BACK!!!
Bez niej Monk ni jest już ten sam :(

Maja

Eee tam, bez przesady. Natalie też gra świetnie.

Maja

n o g r a d o b r z e a l e S h a r o n a l e p i e j ;d

Maja

a mi się Natalie spodobała. bo gra tak jakoś "inaczej" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. wg mnie jest świetna.

Headey

Popieram, wolę Natalie.

Teraz mam porównanie: na TVN lecą odcinki z nią, a na TVN Siedem z Sharoną i zdecydowanie Natalie bardziej błyszczy ;)

PS: Ludzie, nie oceniajcie Traylor Howard nisko, tylko dlatego, że zastąpiła Sharonę w serialu!

brakdanych

dokładnie. jedziecie po niej bo zastapiła Sharonę. a gdyby była od początku to napewno byście pisali że jest świetna.

Headey

Nikt po niej nie jedzie. Tylko wolałam Sharonę. Moim zdaniem była bardziej charakterystyczna i sympatyczniejsza. I tyle, wcale po niej nie jadę.

Maja

Według mnie ciekawszą postacią jest Natalie. Sharona mnie powoli drażniła, w odcinkach przed swoim odejściem. Natalie wprowadziła jakąś świeżość do serialu jak i dla Monka we własnej osobie.

Maja

a czy ja mówie że TY po Niej jedziesz? :) tak ogólnie napisałam...

Headey

a ja mam takie pytanie czy jeszcze są odcinki Monka na TVN7?

KasiaPL

z tego co wiem to Monk juz nie leci na tvn7.

Headey

no już nie leci..
szkoda ze u nas odcinki lecą z takim opóźnieniem :/

KasiaPL

Ja tam nie narzekam , jeszcze 2 odcinki i całego Monka obejrze:) ale to równiez tylko2 odcinki i koniec Serialu :(:(:(:(

MoRRs_Z_LaSu

no ale potem będzie 6 seria :D :D:D:D:D:D

KasiaPL

No juz mi ktos odpisał , ale ja myslałem i czytałem ze 5 jest ostatni. Ale ten 6 to pewnie w Usa od lipca, a ja juz sie doczekac nie moge :D
Jak ci sie podobał 14 odcinek 5 sezonu ? :D

MoRRs_Z_LaSu

mnie sie podobał fajny był i żona Tony'ego Shalhoub'a grała :)

KasiaPL

ehh, a ja nie moge skombinowac odcinkow Monka :( :(

KasiaPL

aha, co do zony Tony'ego, to grala tez w odcinku z tym malym Tommy'm, nie? :)

Headey

tak grała :D:D:D:D:D:):):) :):):):):):):):):):)

KasiaPL

haaaaaaaaa, dobrze pamietam ;p ;p heheh ;p ;p

Headey

Ja wolę Natalie od Sharony.

Bobey

Ja teraz wolę Natalie ale kiedyś nie lubiłam jej ale to chyba była kwestia przyzwyczajenie do Sharony..! ;D

użytkownik usunięty
iza_25

Nie przepadam za Natalie ponieważ mam nieodparte wrażenie że scenarzyści chcą zrobić między nią a Monkiem wątek romatnyczny. Jesli to zrobią, wydłubię im oczy łyżeczką do lodów i uduszę takimi paseczkami, którymi kurierzy zawiązują paczki w UPS.

Oglądam Monka od czasu do czasu. Po informacji, że Sharona już nie będzie asystentką Adriana stwierdziłam, że serial wiele straci i będzie gorzej. A jednak nie. Po obejrzeniu kilku odcinków gdzie Natalie zastępuje Sharonę stwierdzam, że serial jest nadal genialny i z wielką przyjemnością go oglądam.

aleksbo

Dla mnie Natalie jest lepsza, bardziej naturalna i zabawna.

Domin_X

Zgadzam się. Wolę Natalie, bo ma przyjemną powierzchowność i bardziej pasuje do tej roli niż Sharona :)

użytkownik usunięty
Headey

Zdecydowanie fajniejsza Natalie. Jest taka jakby bardziej uczuciowa, Sharona natomiast bardziej takiego pustaka/kloca przypominała.

[spoiler]

Pamiętacie tę scenę gdy Natalie myślała, że Monk zginął? Gdy go spotkała w myjni i jak go uściskała i wycałowała - to było takie chwytające za serce... :-)

Maja

Hmm, ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić, ale gdy juz udało mi się tego dokonać, to uważam, że to dobrze iż zastąpiła Sharonę. Jej córeczka tez jest świetna ;]