Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Prawdziwy arty(s)ta.Robi filmy na wyższym poziomie świadomości.Jego twórczośc to perfekcyjne zdjęcia,oraz do(s)konały wybór kadry aktorskiej.Widać,że posłuchał rad Spielberga,że montaż to istota sztuki filmowej,a on jak widać ma tą sztykę opanowaną do perfekcji.

Jego filmy pod względem fabuły są bardzo ciekawe,pokazuje w nich rózne aspekty życia ludzkiego,w kilku dziełach (Wyspa Smierci)nawiązuje do psychologi i socjopsychologi.Wszystkie jego produkcje są rzetelnie przygotowane pod względem przesłania i staranności artystyczbej.

Jego wybitna twórczośc to cenny wkład w rozwój światowej kinematografi.

użytkownik usunięty
Finalny_Odbiorca

marna prowokacja, spróbuj później.

Sam fakt że się urodziłeś to jest marna prowokacja, muysisz sizę dzieciaku jeszcze wiele nauczyć!

użytkownik usunięty
UWE_BOLL

już chyba nawet wiem co: jak bezboleśnie radzić sobie z bezmózgami i skretyniałymi debilami. weźmiesz w tym udział? wierz mi, nadajesz się.

Finalny_Odbiorca

Wreszcie ktoś sensowny się wypowiedział, a nie naćpane telewizja i internetem dzieciaki, które głośno szczekają póki ktoś im popcornem w syklu Transformers pysków nie zamknię . Sztukę trzeba umieć docenić.

UWE_BOLL

Albo stary już jesteś i pozostałeś na poziomie filmów z starym wilkołakiem albo mumią z lat 70 czy 80:P albo nie wiesz co to dobra produkcja:P widziałem House of the Dead od niego i szczerze mówie nauczyłem sie dużo z tego filmu naprzykład co robić jak koleżanke zjadają zombiaki a ty stoisz z gnatem w rękach. Odpowiedź?? Wspominaj stare czasy i zamknij oczy... albo jak płyniesz przez rzeke to zrób sobie postój na łódce wypełnionej zombiakami. Naprawde bardzo pouczający film. A co do waszej ortografii... gratuluje jesteście geniuszami :P.

gorzki19

czytalem ostatnio wywiad z tym panem i zmienilem do niego nastawienie(ale nie do jego filmow,bo wiekszosc to straszne knoty).ma swiadomosc ze robi kiepskie filmy,ale sa one dla niego tylko przystankiem,zeby zarobic kase na duza produkcje(naprawde to jest zadowolony tylko z postala).a wszystkie kontrowersje to tylko sposob na reklame(bo nie ma takiej kasy na promocje jak wielkie wytwornie)

boromir4_2

Zadzwiającą prezentujecie zdolność wyczuwania ironii!

Finalny_Odbiorca

pozdrawiam ;)