beznadziejne oceny ma ten gość nawet na 5 go nie stać mam nadzieje że gta będzie fajne tylko jak znam jego filmy to gta będzie jakieś nieralistyczne
A ja mu dałem 10 i co? Zbluzgasz mnie? Pobijesz? A może zrobisz petycję, żeby mi konto usunęli z filmweb.pl ? Hahahahaha
Nie stary, nic z tych rzeczy.
Skoro dałeś Bollowi dychę to samo o tobie świadczy. Czy w twojej rodzinie były związki kazirodcze? Bo to może powodować zjeba genetycznego...
Hahahah, ale mi dowaliłeś :) A ja się poskarżę Piotrusiowi i dostniesz w łeb łopatką. I grabkami. A Bollowi dałem dychę za jego charakter. Dziwny, popieprzony, może nawet chory, ale zawsze charakter! Jest oryginalny i wybija się z tłumu. A to wg mojej subiektywnej "kazirodczej" oceny zasługuje na dychę.
Może i jest orginalny ale zwróć uwagę na to co on robi.
Totalne badziewie !!!!!!
On poprostu profanuje zajebiste gry. FAR CRY agrrrrr !!!
Oby tylko Uwe nie rezyserował gta...ponoc Michael Bay też się o to ubiega a on ma na swoim koncie dobre filmy, takie jak Transformers, Armagedon, Bad Boys I i II, oczywiście też Perl Harbor i wyspa...także on się nadaje do kręcenia gta...sprawdzony rezyser a nie jakis maniak ktory robi denne filmy z zajebistych tytułów.
a jaki jest wogóle sens kręcenia gry na podstawie GTA skoro samo GTA jest na podstawie różnych filmów? :P