Jak ja jej nie cierpię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest żałosna i taka pozostanie. Będzie kojarzona jedynie z filmami Disneya. Przesłodzona aż do bólu !!!! :
Mam pytanie. Po co wchodzicie na filmweb kogoś kogo tak nie lubicie? Nie rozumiem. Nie lepiej wejść na strone kogoś kogo sie lubi i tam pisać miłe rzeczy? No tak... Lepiej kogoś obrazić i wyrazić negatywne zdanie :)
Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Nie będę słodzić tym, których nie lubię. Nutka krytyki też jest dobra ;)
Ależ ten post "głęboki "
Autorka naprawdę się "wysiliła"
Tak każdy ma prawo jednakże jeżeli decydujesz się napisać post to go najpierw przemyśl i zastanów się nad argumentami jakie mogłabyś użyć żeby nie wyjść na pustaka. Samo to ,że zrobiłaś tyle wykrzykników nie najlepiej o Tobie świadczy nie wspominając już o całej wypowiedzi.
Kwiatuszku- może i poziom wypowiedzi jest niski ale za to zawiera szczerą prawdę, jak dorośniesz i obejrzysz więcej filmów dotrze do ciebie jak marną aktorką jest hudgens
Pozdrawiam
Nie należę już dawno do przedziału 13-19 wiec uważam się za osobę dorosła.
Nie twierdze że ona jest jakaś znakomita aktorka po prostu jej osoba jest dyskryminowana z tego tylko względu że należała do gwiazdek Disneya.Za kilkanaście lat nikt już nie będzie pamiętał że tam grała.
Nie sądzę, że jej 'dyskryminacja' dotyczy tylko tego, że gra dla Disneya. Ja też jej nie lubię, nawet bardzo, ale osobiście w nosie mam dla kogo ona pracuje - oceniam jej grę, a dla mnie jest słaba i sztuczna jak nie wiadomo co. Drażni mnie jej 'gra', która wygląda tak, jakby potocznie mówiąc 'chciała a nie mogła', nie jest w ogóle naturalna w tym co robi.
Popieram. Łatka Disneya zastanie na niej na zawsze i nigdy się od niej nie uwolni, a gorsze jest jeszcze to że w tych filmach pokazała nam jak bardzo potrafi być beznadziejna, sztuczna i bezbrawna...
wiadomo, że popierasz człowieku, bo Ty się znasz! i nie jesteś zerem intelektualnym jak starscream !
pzdr!