Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Te jej miny , i teksty typu "Och Troy nie możemy być razem , ach .. " jest BEZNADZIEJNA , tego się NIE DA oglądać bo stężenie cukru we krwi niebezpiecznie się zwiększa od tego przesłodzonego gówna

Good_Enough

zgadzam się!
Boże on jest tak przereklamowana że szok mnie bierze!

Good_Enough

Ja tam bardzo ją lubię i nie jest tak słodka jak wam się wydaje pewnie widzicie ją tylko w magazynach tam to tak wygląda bo jest pomalowana ale i tak wyglada ładnie a wy to co moze jak ładnie sie nie ubierzecie albo pomalujecie to ciekawe jak wy wyglądacie a co do jej tekstu to sama z siebie nie powiedziała tak do Troya ona tylko tak gra niee to jest napisane w scenariuszu jakbyście niewiedzieli ;/

Good_Enough

ahah dokladnie! z ist mi to wyjales! Miny ma na maxa przyje.bane

guga_buzka

Zgadzam się. Moim zdaniem jej się nie da lubić długo..... Kiedyś uważałam, że jest fajna, ale teraz...... żal.pl

Good_Enough

HA! Też mi coś... przesłodzone gówno?? Po pierwsze nie ona wymyśla swoje teksty, po drugie wcale nie są przesłodzone, Vanessa to świetna aktorka i jestem jej fanką już od ponad roku... ma boski głos i wydała dwie płyty rozumiem że czyjś sukces może wzbudzać zazdrość której niektórzy dają upust obrzucając kogoś błotem, ale to jedynie dowód na to że jesteście niedowartościowani i usiłujecie podnieść sobie samoocenę! Nie staniecie się ładniejsi czy bardziej utalentowani jeżeli nazwiecie kogoś brzydkim beztalenciem! Rety, czy ktoś tu w ogóle rozumie co mam na myśli czy tak po prostu klawiaturę sobie strzepie?!?

Sylwia15

Ja doskonale rozumiem co masz na myśli. Jesteś jej kolejna fanką, która uważa, że wszyscy inni, którzy krytykują Vanessę, śa zazdrośni. więc ja Ci powiem coś na ten temat; Vanessa jest przesłodzona. Zobacz, spróbuj porównać ją do np. Nicole Kidman. Vanessa jest no mniej więcej taką aktorką jak ona. Żyje sobie, gra w filmach. Tylko Nicole angażują do ról większych, lepszych, w dużych produkcjach. A Vanessa? Zagrała w paru filmach dla młodzieży. A co do śpiewu......... Zawsze artystom jeśli nagrywają płytę lub gdziekolwiek w filmie śpiewają modyfikują głos. W HSM2 w wersji językowej angielskiej, oryginalnej słychać wyraźnie; Vanessa mówi sobie normalnie, a potem śpiewa i słychać, że jej ZMODYFIKOWALI. Naprawdę, wiesz mi, że ze swoją sztuczną buźką nie zagra w wysoko prestiżowym filmie. Poza tym, ona tak już sama z siebie ma dziewczęca urodę. Więc myślę, iż ona się tym stylem zasłania......
Pozdro

Sylwia15

Postaram się byc obiektywna - fakt faktem, w filmie ma podejrzanie dziwny głos w piosenkach, ale w każdym filmie są jakieś usterki, zresztą na pewno nikt tam nie śpiewa naprawdę, tylko z poprawkami. Co do urody, każdy ma inny gust, ale wg mnie nie jest wcale ładniejsza, ani bardziej utalentowana od reszty aktorek z HSM. Denerwująca jest jej mimika twarzy i teksty typu "ach, Troy, musimy się rozstac".
Koniec z obiektywizmem xD Na koniec powiem jedno - ja też nie potrafię grac, ani śpiewac, ani nic kompletnie, ale się nie pcham do filmów :D
Kurczę, trochę pogmatwana ta moja odpowiedź... ale mam nadzieję, że wszystko zrozumiecie :D

użytkownik usunięty
Sylwia15

to, że gra taka postac nic jeszcze o niej nie mówi. ale jeśli zachowuje sie jak owa postac to juz tak.
tak. faktycznie jest taka piosenkarką, że szok! boje na głowe Aguilera, Beyonce, Spears, Madonne. One jej do pięt nie dorastają.
i faktycznie zazdroszczę jej sukcesu(żałosne)
jeśli nazwę kogos brzydkim jest to za sprawą mojego gustu.
jeśli nazwę kogos beztalenciem to jest to moja własna krytyka. moze ci sie podobac lub nie, ale pisanie takich bzdur nie zmieni mojego stosunku do "nessy". raczej mówi o tobie.

użytkownik usunięty
Sylwia15

"czy tak po prostu klawiaturę sobie strzepie?!?"
- pytanie, czy jako reprezantantka płci żeńskiej możesz sobie cokolwiek strzepać.

Good_Enough

też jej nienawidze bo jest jakąś powaloną debilką ale takie teksty z
filmu to raczej nie vanessa tylko gabriella montez więc to nie jej wina
że ma taką role a nie inną

sysiakiss

Żeby ją nienawidzić... to już lekka przesada.

Fakt, dziewczyna jest kolejnym popcornowej produkcji dla mas, głównie głupich siks. Nie jest gwiazdą czy celebrites, ale pewnie i hajs ma z tego i dobrze się bawi przy graniu. Coś w tym złego? Nie wiem co ona gada w wywiadach, bo to średnio interesujące, ale nie sądzę żeby sama siebie traktowała jak wielką aktorkę i zdaje sobie sprawę ze swej małostkowości w porównaniu z choćby wymienioną Kidman.

Abukashi

Ja również uważam, że jest beztalenciem i osobiście strasznie mnie ta dziewoja wkurza:/. Nie uważam, że jest dziwką, nie mam zamiaru jej zwyzywać, ale... Nie lubię produktów masowych, a ten, nawet nie jest uzdolniony.
Pozdrawiam

MsCobain

Coście się tak przyczepili(ły)? Laseczka jest ładniutka i gorąca. I o to chodzi. Przecież nie aspiruje do ról w Waszych ulubionych przeinelektualizowanych i ultrazaangażowanych niskobudżetowychprodukcjach. Powiadam więc, przestańcie szczerzyć kły.

użytkownik usunięty
Good_Enough

przesłodzona, sztuczna, plastikowa, 0 talentu aktorskiego.

użytkownik usunięty

To co ona reprezentuje w filmach nie można nazwać grą aktorską!!