Przecież jest tyle zdolnych aktorek i do tego ładniejszych od niej sto razy. Zagrała w jednym znanym filmie i już się podnieca. Widziałam jej piękne foteczki nago. Po prostu żal mi tej "dziołchy"...
A mi żal jest ciebie nie! poprawka w cale mi cię nie żal mam cię głęboko gdzieś i to co myśli o Nessie i jej fanach.Ja wiem co w niej widzę a mianowicie śliczną młodą dziewczynę utalentowaną aktorkę i piosenkarkę która dopiero stoi u progu kariery,i tyle mam do powiedzenia na ten temat. BBV 4ever
,,młodą dziewczynę utalentowaną aktorkę i piosenkarkę" a to dobre:-)Myślę,że założyciel/założycielka tego tamtu liczył/a na nieco mądrzejsze wypowiedzi niż ta powyzej.Heh,będę się miała z czego śmiać przez następne kilka dni...młoda,utalentowana...i już powstał nowy kawał o VAH!
I zapomniałam dodać,że całkowicie zgadzam się z Sunshine,ale to było raczej jasne.
A,i sory za te wahania co do płci.Dopiero teraz spojrzałam na znaczek:-)
Zazwyczaj fankami/fanami "Nessy" są 9-12-letnie dzie"FF"czynki. Ale za parę lat gust im się zmieni. Ja nienawidzę ani Zaca, ani tej Hudgens.
Żeby w wieku 14 lat puszczać zdjęcia nago na internet? Zresztą jest gdzieś link na poprzedniej stronie...
Oj bo się zaraz popłacze ze śmiechu czytając wasze teksty,nowy kawał o Van,nienawidzę Vanessy, a kogo to obchodzi co wy o niej myślicie. BBV 4ever
Do Kamil85:Widać ciebie obchodzi,co my o niej myślimy,bo skoro zadajesz sobie tyle fatygi aby to przeczytać i jeszcze tak jakże inteligentnie odpowiedzieć,to nie ma innego wytłumaczenia.
No ale po mnie jedziecie że hej! Ale próżne wasze wysiłki bo dobrego humoru i tak przed sylwestrem mi nie popsujecie, bo to wasza sprawa że tyłki wam ściskają zazdrość i zawiść o Nesse, ale nie martwcie się bo świat jest pełen tak smutnych i zawistnych osób jak wy. BBV 4ever
Gdy popatrzysz na mój nick zobaczysz tam liczby które oznaczają mój rocznik teraz sobie ładnie policz i wyjdzie ci mój wiek
Najlepsza?Najlepsza w czym?W Hollywood?W HSM?A może najlepsza spośród tych wszystkich sztucznych gwiazdek typu Paris Hilton,Nicole Richie czy Lindsay Lohan?
Mnie się wydaje,że chodziło o to ostatnie:-)
Lilu cąłkowicie się z Tobą zgadzam i popieram. Powiedzcie mi jedno: jaką CIEKAWĄ, INTRYGUJĄCĄ rolę zagrała Vanessa? No? Przepraszam, ale ja żadnej sobie nie przypominam. wszędzie ten niewinny wyraz twarzy nieśmiałej dziewczynki. Och, zaraz się rozpłaczę...
Trzeba przyznać, iż nie jest dobrą aktorką, a co do jej urody... Wiadomo, że jak jej ślicznie włoski zrobia i nałożą tonę tapetki a la latynoska uroda to będzie ładna, ale jak lalka barbie.
A ty... Kamilu85. Jeżeli naprawdę masz ponad 20 lat to udowodnij, że masz tyle, a nie zachowujesz się jak 10letnia fankA.