Ludzie wy jesteście pojebani leczcie się wszyscy na łeb może jeszcze nie jest zapuźno. To że w HSM grała słodziutka dziewczynke to nie znaczy że nie umie grać aktorstwa . Po drugie nie wiem kto pisze że jest dziwką czy szmatą . Chodzi wam parapety puste bez mózgowce o te zdjęcia tylko jak byście nie wiedzieli bo napewno nie to te foty były zrobione dwa lata przed tą aferą jeszcze a nie że ona po pierwszej cześći HSM zrobila te zdjęcia dla Zacka Efrona . Wtedy ona miała 17 lat jak zrobiła te foty ale widze że weszliśćie na jakies pojebane plotek i przeczytaliśćie albo pojebaną gazetke Bravo. Wtedy gdy Vanesa miała 17 lat była gówniarą a zdjęcia były zrobione nie dla zadnego Zacka tylko jego byłego chłopaka Draka Bell, gwiazda show Drake and Josh ale o tym pewnie też nie wiedzieliście dzieci a teraz jest piękną uczącą się aktorką jak i piosenkarką i jeszcze takie info dopiero jak Disney Comercial się dowiedziało że to nie było w 2007 r robione to przydłużyli z nią kontrakt który wynosił 13 mln za drugą część tyle dostała za trzecią podajże 12 mln . Vanesa podpisując ten kontrakt jest zobowiązana z Disneyem do 2013 roku oczywiście w innych filmach też moze grać i to jest cała prawda o niej . Ocena jej to taka szczęśliwa siudemeczka pozdrawiam wszystkich dzieci jak i normalnych ludzi >
hehe nie mam obsesji każdą traktuje tak samo nie mam zadnego idola tylko poprostu mi się niepodoba jak o niej piszą jak by była aż taka zła to by nie była aktorką . Idealna nie jest to napwno ale 6,7 jej się należy pozdrawiam !
Z tobą rzeczywiscie nie ten teges... Zdjęcia robiła może i jak miała 17 lat, ale jakiś rok temu poszła do netu druga seria i tym razem aktualnych. To gdzie gra rzeczywiście odzwierciedla jej talent "Disney komercyjny". Piękna to ona jest jak ma na sobie kilo tapety, śpiewa jak dziecko i z jednym się zgadzam, że jest dopiero uczącą sie "aktorką" a nie Johnnym Deepem
dużoo. np Kate Winslet, Nicole Kidman,Uma Thurman i wiele innych.. zreszta to nie o wygląd chodzi,ale o własne wartości,o naturalność i prezentowanie sobą..nie o wygląd!
a te wszystkie gwiazdeczki to nic ze soba wartościowego i naturalnego nie przezentują,to zwykłe pojeby jakich nie mało wśród dzisiejszych nastolatek..
e tam kłaiesz troche, jak gdzieś pokazali te wymienione przez ciebie laski bez tapety, to poznac nie mozna było że chodzi akurat o tą czy inną aktorkę:) i bez tapety to ładnie wygladają jeszcze te młode lufki, bo jak mają 30 to bez operacji albo tapety wychoda im straszne zmarchy. na smoktunowicz kiedys wpadlem w realu (10 lat temu!), jedna wielka zmarcha, a w tv nic nie widać.
ooo jaki znawca sie kurwa znalazł. Człowieku nie widziałes ich bez
tapety nawet to tak jak by twoja panna wyszła w rozmiżwionych nie
umytyvh włosach Zal !!!