Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Ludzie wy jesteście pojebani leczcie się wszyscy na łeb może jeszcze nie jest zapuźno. To że w HSM grała słodziutka dziewczynke to nie znaczy że nie umie grać aktorstwa . Po drugie nie wiem kto pisze że jest dziwką czy szmatą . Chodzi wam parapety puste bez mózgowce o te zdjęcia tylko jak byście nie wiedzieli bo napewno nie to te foty były zrobione dwa lata przed tą aferą jeszcze a nie że ona po pierwszej cześći HSM zrobila te zdjęcia dla Zacka Efrona . Wtedy ona miała 17 lat jak zrobiła te foty ale widze że weszliśćie na jakies pojebane plotek i przeczytaliśćie albo pojebaną gazetke Bravo. Wtedy gdy Vanesa miała 17 lat była gówniarą a zdjęcia były zrobione nie dla zadnego Zacka tylko jego byłego chłopaka Draka Bell, gwiazda show Drake and Josh ale o tym pewnie też nie wiedzieliście dzieci a teraz jest piękną uczącą się aktorką jak i piosenkarką i jeszcze takie info dopiero jak Disney Comercial się dowiedziało że to nie było w 2007 r robione to przydłużyli z nią kontrakt który wynosił 13 mln za drugą część tyle dostała za trzecią podajże 12 mln . Vanesa podpisując ten kontrakt jest zobowiązana z Disneyem do 2013 roku oczywiście w innych filmach też moze grać i to jest cała prawda o niej . Ocena jej to taka szczęśliwa siudemeczka pozdrawiam wszystkich dzieci jak i normalnych ludzi >

da428

ty masz obsesje na punkcie tej gwiazdki!!! to ty się lecz, co chwile jakieś nowe tematy dodajesz!

Johny999

hehe nie mam obsesji każdą traktuje tak samo nie mam zadnego idola tylko poprostu mi się niepodoba jak o niej piszą jak by była aż taka zła to by nie była aktorką . Idealna nie jest to napwno ale 6,7 jej się należy pozdrawiam !

Johny999

Aha i ty się lecz ja Cie oficjalnie nie obradziłem a ty to zrobiłes obsesyjny człowiek z Ciebie !

da428

sory:) nie chciałem Cię obrazić....................

da428

Z tobą rzeczywiscie nie ten teges... Zdjęcia robiła może i jak miała 17 lat, ale jakiś rok temu poszła do netu druga seria i tym razem aktualnych. To gdzie gra rzeczywiście odzwierciedla jej talent "Disney komercyjny". Piękna to ona jest jak ma na sobie kilo tapety, śpiewa jak dziecko i z jednym się zgadzam, że jest dopiero uczącą sie "aktorką" a nie Johnnym Deepem

zuzaka

A jaka aktorka jest ładna bez tapety co ? ale urwał !

użytkownik usunięty
da428

dużoo. np Kate Winslet, Nicole Kidman,Uma Thurman i wiele innych.. zreszta to nie o wygląd chodzi,ale o własne wartości,o naturalność i prezentowanie sobą..nie o wygląd!

użytkownik usunięty

a te wszystkie gwiazdeczki to nic ze soba wartościowego i naturalnego nie przezentują,to zwykłe pojeby jakich nie mało wśród dzisiejszych nastolatek..

e tam kłaiesz troche, jak gdzieś pokazali te wymienione przez ciebie laski bez tapety, to poznac nie mozna było że chodzi akurat o tą czy inną aktorkę:) i bez tapety to ładnie wygladają jeszcze te młode lufki, bo jak mają 30 to bez operacji albo tapety wychoda im straszne zmarchy. na smoktunowicz kiedys wpadlem w realu (10 lat temu!), jedna wielka zmarcha, a w tv nic nie widać.

ooo jaki znawca sie kurwa znalazł. Człowieku nie widziałes ich bez
tapety nawet to tak jak by twoja panna wyszła w rozmiżwionych nie
umytyvh włosach Zal !!!

da428

to mnie wygląda, ja prowokacje pisaną z jedną ręką w gaciach

da428

Rozwalił mnie tekst : "To że w HSM grała słodziutka dziewczynke to nie znaczy że nie umie grać aktorstwa" Tak się mądrzysz, a nie umiesz dobrze sformułować kilku zdań, o ortografii nie wspomnę.