Octanio przyjżałam sie mi i mojej sistrze i zauwarzyłam że jesteśmy do niej strasznie podobne i nie tylko my wiele innych osób tesz !!!
że kim jestem ??? a ty kim jesteś ??? bo ja jestem dziewczyną > i nie przeklinaj przy mnie ! zero kultury
Osoba o nicku Parloleki33 pisząc, że jesteś analfabetką miała na myśli to, iż robisz błędy ortograficzne w niektórych wyrazach. Chociaż myslę, że to stwierdzenie w tym przypadku nie jest prawidłowe. Analfabeta bowiem to ktoś, kto w ogóle nie umie pisać, czytać i wykonywać czterech podstawowych działań matematycznych.
Dziewczyna, która założyła ten temat owszem, ma problemy z ortogrsfią, tworzy niegramatyczne zdania, ale to może nie jej wina i to nie powód, aby nazywac ją analfabetką.
Nie ma za co :D Ja też piszę szybko i chociaż jestem dobra z ortografii, zdarza mi się popełnić głupi błąd.... Np. gdzieś na filmwebie napisałam 'jusz' zamiast 'już' choć jestem w pełni świadoma jak się to pisze ^^
"wiele innych osób tesz"
Naprawdę? Bo ja nie widziałam ani jednej...
Ale skoro tak mówisz, można wnioskować iż Vanessa jest dziewczyną o bardzo pospolitej urodzie i nie ma się czym zachwycać.
P.S Nawet pisząc szybko na klawiaturze można nie popełnić błędu.