Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Octanio przyjżałam sie mi i mojej sistrze i zauwarzyłam że jesteśmy do niej strasznie podobne i nie tylko my wiele innych osób tesz !!!

Shannon_Rutherford

Mogłaś też zauważyć, że jestes analfabetką.

parloleki33

że kim jestem ??? a ty kim jesteś ??? bo ja jestem dziewczyną > i nie przeklinaj przy mnie ! zero kultury

Shannon_Rutherford

łał, a myślałam, że tak durni ludzie nie istnieją...

midori_

Hmm, sądzę jednak, że to po prostu prowokacja.

Sytia

Osoba o nicku Parloleki33 pisząc, że jesteś analfabetką miała na myśli to, iż robisz błędy ortograficzne w niektórych wyrazach. Chociaż myslę, że to stwierdzenie w tym przypadku nie jest prawidłowe. Analfabeta bowiem to ktoś, kto w ogóle nie umie pisać, czytać i wykonywać czterech podstawowych działań matematycznych.
Dziewczyna, która założyła ten temat owszem, ma problemy z ortogrsfią, tworzy niegramatyczne zdania, ale to może nie jej wina i to nie powód, aby nazywac ją analfabetką.

Zosia_94

dziekuje Alissa! A błedy robie bo szybko pisze i nie patrze zbyt czesro na klawiature !

Shannon_Rutherford

Nie ma za co :D Ja też piszę szybko i chociaż jestem dobra z ortografii, zdarza mi się popełnić głupi błąd.... Np. gdzieś na filmwebie napisałam 'jusz' zamiast 'już' choć jestem w pełni świadoma jak się to pisze ^^

Zosia_94

ta, alyssa, to nic, niektórzy piszą "jush" zamiast "już"! albo "tesh" zamiast "też"! to są błędy!

Phoebe123

Ja czasami piszę i jakoś nie mogę się tego oduczyć:P Jeśli komuś to przeszkadza to sorry:P

Shannon_Rutherford

"wiele innych osób tesz"
Naprawdę? Bo ja nie widziałam ani jednej...
Ale skoro tak mówisz, można wnioskować iż Vanessa jest dziewczyną o bardzo pospolitej urodzie i nie ma się czym zachwycać.
P.S Nawet pisząc szybko na klawiaturze można nie popełnić błędu.

Elizabeth85

UWAGA!! jesli to jak piszemy ma zwiazek z tym jaka beznadziejna aktorka jest VAnessa to ok. ale chce napisac ze jej nie lubie . jest bardzo kiepska, moze ladna ale zle gra:))