Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 138 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Jak dla mnie ta dziewczyna to ideał. Szkoda ze tak mało takich dziewczyn u nas w Polsce :(

marcinsite

Zgadzam się w 100%

użytkownik usunięty
marcinsite

każda dziewczyna jest piękniejsza od tego pasztetu.

Projekt X nie badz smieszny(a). Powiedz mi co Ci sie w niej nie podoba konkretnie bo moim zdaniem ma wszystko ok :), nazywajac TAKA dziewczyne pasztetem podaj powody.

użytkownik usunięty
marcinsite

oto co ogółem myślę, o tym twoim "ideale" kobiecym:

po pierwsze: sława uderza jej do głowy (zdjęcia dla swojego "kolegi" z planu serialu)
po drugie: udaje kochającą się parę z Zakiem na promocję HSM (nigdy nie chodzą za rękę, nigdy nie całowali się namiętnie, a z resztą Zaka przyłapano na pocałunku z jakimś facetem i na malowaniu swojej twarzy kosmetykami - przepraszam cię bardzo, co to ma znaczyć?)
po trzecie: przez fanów jej pokroju (czyli dzieci), normalni ludzie mogą dostać, tak zwanej kurwicy i ogólnie szoku że ludzie mogą być tak głupi.
po czwarte: jej gra aktorska w połączeniu ze śpiewem jest tak niska, że chyba Mandaryna bez playbacku śpiewa lepiej.

myślę że rozwiałem wszystkie wątpliwości. a pasztetem ona jest, bo uważam że jest brzydka. ooo!

Tak Projekt X ta odpowiedź mnie satysfakcjonuje :), ale i tak myślę że gdyby po świecie chodziło więcej takich piękności, świat byłby lepszy.

użytkownik usunięty
marcinsite

jeżeli chcesz by światem rządzili pokemony i emo, to założę się że większość normalnych ludzi popełniłaby samobójstwo.

Panowie (i panie? :P) spokojnie, piękno to pojęcie względne. :)

marcinsite

Jakby każda se poszła do fotoszopa to też by tak ładnie wyglądała. A widziałeś ją bez makijażu? :O

femles_CS

a widzisz makijaż na tym zdjęciu? tapetę to nakładają blondynki, dlatego brunetki są ładniejsze, poprostu zazdrościsz dziewczyno i siedzisz przerabiając swe zdjęcia w fotochłopie

deamon82

a jeszcze jedno, Projekt X to pewnie pedał, co go punisheromyszkamiki jebał

marcinsite

Widziałam ją wczoraj jak goniła efrona z widłami i krzyczała: " Oddaj mój błyszczyk"

kokosanka00

Owszem utalentowana to ona jest średnio chociaż jak ktoś lubi taki głos jaki ma to mogą sie jej piosenki podobać. No i wyglądu też jej nikt nie zabierze bo jest ładna i to bardzo. I nie gadajcie mi tu, że nie, bo to bzdura. Chociaż piękno to pojęcie względne to i tak jest ładniejsza chociażby od innych gwiazdeczek...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
piratka4

Chciałam pokazać parę zdjęć ale niestety nie wyszło tak jak chciałam:D W każdym razie chodziło o te zarzuty że wszystko jest ustawione. Ale wystarczy wpisać w wyszukiwarkę obrazów i wyświetlą sie tysiące plików takich jak te tutaj które niestety nie działają a które udowadniają że nic nie jest ustawione a w każdym razie na to nie wygląda:P a jesli okaże sie że jest ustawione to zwracam honor:D

marcinsite

ona jest wspaniała!!!!!!
piekna i utalentowana!!!!

filipin5

Ona jest guwna warta. Nie ma w niej nic z gwiazdy. Skończy jako pierwsza lepsza na ulicy.