Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Bohaterowie HSM mieli być wzorami dla współczesnych nastolatków. Mnie się osobiście musicale podobały. Nie było podtekstów, nie gadali w kółko o seksie. Było miło, cukierkowo, czasem naiwnie, ale ogólnie nieźle. Ale przez to co Vanessa zrobiła (jej nagie foty) nie uważamy już bohaterów HSM za jakichś świętych nastolatków. Producenci filmu zastanawiali się podobno czy nie wyrzucić Hudgens z obsady HSM 3, ale w końcu postanowili jej nie karać.
Moim skromnym zdaniem nie robi się tak jak zrobiła aktorka. Najpierw dać się przerobić na świętą Gabriellę, a później wszystkim swoim fanom, którzy ją taką świętą pokochali robić coś tak okropnego. TAK SIĘ NIE ROBI!!!!

Lovely_Paige

Nie przesadzaj fani Vanessy cały czas byli przy niej i wspierali ją bo rozumieli to że to zdjęcia to była jej prywatna sprawa i że te fotki nie powinny znaleźć się w sieci. Poza tym każdy popełnia błędy przeprosiła za to i nie można ją przecież karać za to do końca życia. BBV 4ever

Lovely_Paige

Zgadzam się z Kamlil89 :)... Vanessa żałuje za te fotki, przeprosiła Wszystkich i jest dobrze :). Ja lubię Vanessę .

Susan_Eva

to było kiedyś. Vanesska sie zmieniła. Ja też ja lubie. Jestem jej BIG fanką:)

aga_19931

A ja jej nie lubie ;] TO taka gwiazdka na jeden sezon . Kiedys sława HSM przeminie nikt juz o niej nie bedzie pamietał .

Lovely_Paige

Ta święta Gabriella gra w filmie, a na żywo to Vanessa Hudgens, więc nie można jej porównywać do roli jaką gra. Na pewno jest zupełnie inna. A błędy każdy popełnia, a ona przeprosiła...i qniec

Pzdr:)