Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

ale gdy dowiedziałam się że ma nagie zdjęcia szczena mi opadła :/ Taka
grzeczna dziewczyna jednak to rola Gabrielli ją tak ukształtowała żal mi
tego ! Zwyczajny plastik ! Wiem nie komentuj jak ci się nie podoba ! wiem
to dobrze ale takie bezduszne , puste i wg niechlujne zachowanie muszę !
lubiłam ją ale po jej nagich zdjęciach już jej nie lubię ! Co do talentu
jakiś tam ma większy aktorski niż wokalny ;)

LadyCinderella

Po pierwsze to Van zrobiła sb te zdjęcia jak była młoda, po drugie one nie celowo dostały się do internetu, po trzecie Van nie jest plastikowa. Ty chyba nie za bardzo wiesz co to znaczy;/ Jeśli ktoś nie wygląda tak okropnie jak Kristen Stewart to nie znaczy, że jest żulem;///

LoveVan

Przepraszam chciałam napisać, że tonie znaczy, że jest plastikowy;D

LoveVan

przepraszam ale zdjęcia z mojego kompa nie przedostają się do neta! więc na to wychodzi że ona sama je wrzuciła gdzieś, chciała pewno pokazać że jest dorosła itp. ale to że pokaże się nago to nie znaczy że jest dorosła, a pokazywanie takich zdjęć w necie świadczy o jej niedojrzałości (ma młodszych fanów o których powinna dbać) i o tym że jest smarkulą .... Denerwuje mnie to jak takie gwiazdeczki myślą że będą dorosłe jak będą się skąpo ubierać lub robić takie zdjęcia, więc to przeczy samo sobie. Pokazała ona, że jest jeszcze niedojrzała, powinni jej zabrać aparat i komórkę! a tych zdjęć jakimś trafem wyciekło dużo więcej niż 1!

Johny999

Np: Cyruska też robi sobie takie zdjęcia (ale nie nago) i próbuje się ubierać odważniej! ale takie gwiazdeczki naszczęście szybko przeminą