Niestety nie wiem... Widać banda dzieciaków o intelekcie na poziomie Homera Simpsona wystawiła jej masę 10. Ja osobiście dałam 1 i żałuję tylko, że niżej nie można :( WIELBICIELE PRAWDZIWEGO KINA, DO BOJU!!! OBNIŻAJMY JEJ ŚREDNIĄ!!!
Ona jest zalosna ja dalam jej ocene 1.! :/
Tez zaluje ze nizej nie mozna xD
Fu.. zygac mi sie chce na jej widok...
Ta przesłodzona pinda mnie wkurza jak widze te jej uśmiechniętą mordę to mnie żal ściska!!! ładniejsze od niej są ofiary kataklizmów, ale ja bym chciała żeby ją ktoś tak porządnie ośmieszył, te jej nagie zdjęcia to tylko dowód jej inteligencji i ,,urody"
też tego nie rozumiem... ja jej dałam 2. Bo jest mi jej żal, że jest z tym ... ekhem... noo, Zackiem Efronem, czy jak to się tam pisze ; ) .
Moim zdaniem jest za bardzo przesłodzona.. Tylko się uśmiecha i udaje niewiniątko tymczasem dając rozebrane fotki do internetu.. Nie przepadam za nią i także sądzę, że jest o wiele więcej "wartościowych" aktorów niż ona.. Niestety, 1/10
a ja dałam jej 10 bo ją lubię i tyle xd jest fajną aktorką, i głos ma również całkiem na poziomie xd
No... średnia się obniża ^^ ale nadal jest w top 300 -.-' Znam wiele aktorów i to nawet polskich (szczerze to uważam że niektórzy polscy aktorzy starej daty, (niektórzy z nich już nawet nie żyją) grali śmiem nawet twierdzić genialnie), którym by ona mogła buty wyczyścić... Moja klasa za nią szaleje... Ja jestem jedyna inna i jej nie lubię -.- bo uważam że wcale tak dobrze nie gra jak to uważa połowa mojej szkoły... oczywiście pała!
zgadzam się. niby taka sweet a potem są nagie fotki w sieci. dam jej 2 bo aż żal się robi na jej widok.
no!!!!!!!!!!
Widzę, że się wszyscy zgadzamy :D
tak jest!!!
Jak narazie vanessa nic ciekawego nie pokazuje!!
i raczej nie prędko to nastąpi
już lepiej hilary duff już sobie radzi!! o wiele lepiej!!
Oszukane niewiniątko... Gdyby można było dać minus dostałaby ode mnie ale tak zostaje mi tylko 1 na 10
Nie nawidzę jej !! GŁUPIA IDIOTKA
Jeszcze się dziwie czemu dałam jej 2/10 muszę to zmienić !!
brrr... siksa jedna z niej!
Panienka z okienka się kurdę znalazła a ten jej PARTNER Zac Efron jeszcze gorszy pomyleniec niż ona chyba
Obniżajmy jej średnią dalej
Łuhuhuhu
Odemnie też 1/10 bo jej nie nawidze i nie wiem kto dał jej propozycje do tego Bandslam Beastly i tego drugiego Ashley Tisdale lepiej by się do tego nadawała
Jezu, ludzie!!! Zanim zaczniecie drzec mordę zastanówcie się kilka razy. Przecież to nie ilośc dobrych, ale OGÓLNIE ilośc ocen świadczy o pozycji aktora. Gdyby wszyscy dali jej 1 to i tak byłaby tak wysoko, bo ma ponad 3 tys głosów. Te wonty to już proszę kierowac do moderatorów FW, a nie do użytkowników.
Choc powyżej 6 to i tak sporo za wysoko. Też daję 1.
To jak Paris Hilton ma tyle głosów 6338 to znaczy że jest dobrą aktorką?
Chociaż jak dla mnie to już Paris lepiej gra
czy ty umiesz czytacv ze zrozumieniem? sądzisz, że uważam,i ż vanessa jest dobrą aktorką? NIE!!! przecież dałam jej 1. chce wam wytłumaczyc na czym polega idiotyczny system top. zobacz kto ma pierwsze miejsce...