Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Ludzie nie wiem co do niej macie ale według mnie jest fajną aktorką :D

daga5606

co?!
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`vanessa nie jest fajna,
lecz bardzo głupia jest,
jak ją widzę, dopada mnie nienawiść skrajna,
to tyle o niej, cześć.

mangan

Popieram w 100% :P
Ona nie jest żadną aktorką.... Angelina Joli jest aktorką.... a Vanessa jest jaka dziecinka starająca się o sławę i takie dzieci jak autorka tego tematu jej w tym pomagają.... z wiekiem przyjdzie i krytyka...

sweetblondi_04Ruda

TOP (aktorki): #195 < ona
TOP (aktorzy): #356 <Steven Seagal sory ale jeśli ta szmata jest wyżej od niego
to przepraszam za słownictwo kurwa mnie trafi ...

O TALENTU O WSZYSTKIEGO DNO 1 DLA NIEJ I ZACKA fiuta

yoqu

O kurka! Oboje za wysoko! 8(
<za krótki> ... są

Khaosth

Człowieku fajna to jest Meryl Streep.
Fajny to jest Jack Nicholson.
A Vanessa to może byc ewentualnie ,,fajnie porąbana''.
Nie no,co to w ogóle jest?Z kim ja tu mam do czynienia?
Poprostu brak słów :/

SmallCrime

Widzę, że ciągnie Cię do osób starszych. ;)

"Nie no,co to w ogóle jest?Z kim ja tu mam do czynienia?"
Z FilmWebową bracią - największymi i zarazem najfajniejszymi poj#@ami pod słońcem, do których to - tym właśnie postem - się przyłączyłeś! :D
Witaj w rodzinie. Też jesteś fajny. ;)

Khaosth

A nawet fajnA! To jeszcze lepiej! ;)

(Przepraszam za nieumyślną zmianę płci we wcześniejszym poście)

Khaosth

Człowieku,FAJNA to jest Meryl Streep i Susan Sarandon.
FAJNY to jest Jack Nicholson i Robert de Niro.
A Vanessa to może byc ewentualnie ,,fajnie przybita''.

SmallCrime

Ehh...Każdy lubi kogoś innego, nie możecie tego po prostu uszanować ? o.O Jedni ją, inni bardziej doświadczonych aktorów...To normalne;/ Założe się, że gdyby nie była ona gwiazdką wypromowaną przez stajnie Disney'a to większość z Was miałaby inne zdanie o niej. Jesteście po prostu negatywnie nastawieni do Zaca, Vanessy, Ashley, czy innych osób z DC. A czy np. Britney Spears, Justin Timberlake nie zaczynali w Klubie Myszki Micky? I co? Teraz są prawdziwymi gwiazdami. Justin ma fanów na całym świecie, nadal jest na topie. Brit miała chwile załamania, ale miała fanów na których mogła liczyć ... ^^ Założe się, że większość z Was ich lubi, nie pamiętając nawet o tym, że oni również zaczynali swoją kariere w Disney'u. Ja osobiście Vanesse lubię, i uważam, że jeszcze kilka filmów i zerwie z widokiem słodkiej Gabrielli z HSM. Bo aktorką jest dobrą. Warto również zauważyć, że nagrywa najnowszy film, który już nie jest połączony z Disney'em....

Portirroni_xD

Zgadzam się co do tego.
Ludzie nic o Niej nie wiedzą i automatycznie Ją skreślają, bo to 'ta od Disney'a'.

daga5606

Nic do niej nie mam. Prawdopodobnie jest b. fajna. Ale NIE jest aktorką.

S_Maria

Vanesse Hudgens świetną aktorką??????
no nie, ale żal !!
Zagrała w HSM i już jest wspaniała???

No tak to już jest jak Disney kogoś wypromuje.
Aktorką można ją nazwać, ale na miare Disneya.
W każdych z filmów gra tak samo .

aga92

A kto pisał, że jest świetną?

Khaosth

Ej ludzie uspokójcie sie..
TO że jest ona wypromowana przez Disney'a to już musi być krytykowana.
a potem będzie inaczej.
Wiem ze forum służy do tego żeby wyrażać swoje zdanie
No ale bez przesady
Nie musicie innych krytykować którzy ją lubią.
Każdy ma inny gust co do filmów, aktorów, piosenkarzy, piosenek..
Nie wszyscy muszą lubić tego samego aktora..

Natuskka__

no właśnie...
ale kiedykolwiek już nie będzie gwiazdką Disney'a tak jak Timberlake czy Spears...
dlaczego ludzie nie lubią HSM???(ja osobiście też niezbyt lubię xD)
bo 9-10-latki szaleją za nimi, a 15-16-latki nie chcą aby ich porównywano do tych młodszych ;DD
jeśli ktoś ma inne zdanie chętnie wysłucham, ale poproszę bez chamstwa ;]
pozdrawiam ;]

Natuskka__

przepraszam bardzo, ale ja jej nie krytykuje
po prostu stwierdziłam, że jest aktorką na miarę Disneya.
w ocenianiu gry aktorskiej nie kieruje się spostrzezeniami
kto ją wypromował. Ewidentnie obserwuje gre.

Choś wcale nie twierdze, że jest na pozycji straconej.
Może pokaże wkrótce jak potrafi grać?? nie wiem.

aga92

dokładnie 'na miare Disneya'...
a że Disney to telewizja skierowana do dzieci poniżej 15 to niech sobie tam błyszczy i świeci i tak w środowisku aktorskim była jest i bedzie NIKIM.
bo do roli słodkiej panienki pomykającej w objęciach Zaca Efrona nie trzeba mieć żadnego, powtrarzam ŻADNEGO talentu aktorskiego.

tak nawiasem, nie wiem dlaczego ale jak widze jej morde to mi sie pięść zaciska.

EDIT: juz widze jak na mnie naskocza wszystkie fanki Hudgens z tekstami żebym spojrzała w lusto i nie zazdrościła.
czekam w pokorze.

Patta

Nigdy nie możesz powiedzieć jak obróci się czyjakolwiek kariera. Więc sobie daruj teksty typu : była, jest i będzie nikim. Ma zaledwie 20 lat.

daga5606

Fajna zależy kiedy...
A co do waszego przekomarzania to jest bez sensu.

_Olinka_

Ludzie, uszanujcie to, że ktoś może ją lubić. Osobiście uważam, że na pewno jest lepsza od Seleny Gomez.

BellatriksBlack

Tak jest każdy lubi kogoś innego ten tego tam ten innego np jeden
Johny Depa drugi Wilsa Smitsha trzeci huj wie kogo... po prostu
każdy ma inny gust.. Teraz będzie film Baestly jak by nie miała
chociaż odrobinę talentu aktorskiego to reżyser by jej nie brał.
Czy choćby nawet wystąpi w Teatrze na Żywo i co od razu jest nikim
ludzie 21 lat ona dopiero ma a już jest rozpoznawalna na cłąym
świecie i nie chce słyszeć chamskich odpowiedzi pozdrawiam .

użytkownik usunięty
da428

Vanessa bardzo wiele osiągnęła. nie ona jest żałosna, ale ci, którzy nie osiągnęli nic i wyzywają ją od szmat i krytykują. wielcy znawcy ;x

Może ma osobowość fajną, ale aktorką nie jest ;)

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

to kim ? jak inaczej nazwiesz osobę, która gra w filmach i zajmuje się aktorstwem? .__.

Gwiazdką Disneya... Aktorką to jest Angelina Joli, Julia Roberts czy Meryl Streep,a Vanessa nie może się z nimi równać w takiej branży jak aktorstwo...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

niby czemu ? ona nie jest gwiazdką Disney'a, HSM skończyło się dwa lata temu i ocenianie jej przez pryzmat jednego filmu jest nieprofesjonalne. co ty możesz wiedzieć? to, że wyżej wymienione są w tej branży o wiele dłużej niż Vanessa nie znaczy, że Van nie można nazwać aktorką.

Moja droga zacznijmy od tego, że jest bardzo mało doświadczona i nie zapowiada się za dobrze oprócz tego, że jest ładna.... Przez pryzmat jakiego filmu przepraszam mam ją ocenić skoro nigdzie indziej nie grała... nie wydaje mi się, że potrafi się wcielić w role tak dobrze jak Angelina Jolie np w "Grzesznej miłości" (na marginesie gorąco polecam)...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

oj "moja droga", pogrążasz się. Jak już musisz kogoś oceniać, może najpierw sprawdź fakty? a Thunderbirds? Trzynastka? Bandslam (na marginesie gorąco polecam ;p )? Do tego w tym roku zagrała w Rent, w teatrze (gdzie przy okazji udowodniła jak świetnie śpiewa na żywo). Pooglądaj do tego zwiastuny Beastly i Sucker Punch, i dopiero wtedy zastanów się co mówisz. Grała odkąd skończyła 8 lat, z tego co pamiętam i na youtube nawet są fragmenty z jej pierwszych ról w teatrze, więc jeśli chodzi o doświadczenie to owszem, nie można mówić o 30 letniej karierze, ale jako aktorka Vanessa zapowiada się bardzo dobrze. nie możesz powiedzieć co potrafi, skoro jedyne co o niej wiesz to to, że zagrała w HSM.

Przecież nie powiedziałam "moja droga" z żadnym przekąsem tylko z uprzejmości ;P Ja zauważyłam, że to Ty się pogrążasz... Jak mam ją ocenić skoro grała tylko w tandetnych filmach dla nastolatków... Nigdy nie można było jej oglądać w poważnych rolach. Myślę, że może kiedyś pokaże co potrafi, ale na razie nie jest dla mnie żadną aktorką... Wiem, że żaden ze mnie krytyk filmowy, ale trochę już żyje na tym świecie i wiem jakie filmy można docenić jakie nie... Powiem tylko tyle: Z wiekiem przyjdzie i krytyka... Szczerze Ci tego życzę ;)

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

Vanessa jest aktorką i zajmuje się dokładnie tym samym co te wymienione przez ciebie: dostarcza ludziom rozrywki. To, że tobie nie podobało się HSM, nie znaczy, ze według tego inni mają określać swój gust. Jednym się podoba, innym nie i to samo odnośnie "prawdziwych aktorek" - Angeliny czy Meryl. One też kiedyś zaczynały i też ktoś musiał dać im szansę, żeby do czegoś doszły. Więc nie powinno się z góry skreślać Vanessy. a krytyka to tylko subiektywna opinia, skrajnie różna od tego co jest krytykowane.

Poprawka ;P dostarcza małolatom rozrywki i ewentualnie facetom w swojej sesji rozbieranej... Ja tam nie czuje się dzięki niej jakoś wzbogacona rozrywkowo...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

ale świat nie kręci się wokół ciebie (;
na szczęście.

Wiem;) Ale mnie cieszy, że wokół Ciebie też się nie kręci ;)

daga5606

Ja tam tylko czekam, kiedy zmieni branżę z filmów fabularnych na te spod znaku trzech "X". Nadal będzie można nacieszyć oko, lecz skończą się dylematy i dyskusje dotyczące jej talentu aktorskiego.

qba_3

Ale z was idioci!

Ona jest świetną aktorką!

A wy sie nie wypowiadajcie jak nie znacie sie na aktorstwie!

daga5606

nie, nie jest

użytkownik usunięty
tisdale_25

więc zajmij się swoją tisdale. jak widać Vanessa to nie twój poziom (;

Masz rację, Vanessa to nie mój poziom. Ona ma za niski! I Widzialas że Ash ma nowy film w filmografii?

użytkownik usunięty
tisdale_25

teraz ty pokazujesz, że masz za niski poziom. i nie, nie widziałam nowego filmu Tisdale, bo musiałabym udać, że mnie to obchodzi.

A pewnie Cię obchodzi... a poza tym to na jakiej podstawie gadasz ze ja mam nizszy poziom? Bo nie lubie Ness i wyrazam swoje zdanie o niej? Nie kazdy ją lubi, więc w czym problem?

użytkownik usunięty
tisdale_25

bo jakbyś jej nie lubiła, nie traciłabyś czasu na tematy o niej. zauważyłam, że pierwsze co zrobiłaś to nie poszłaś do Ash, tylko od razu napisałaś, że nie lubisz Van. nie byłoby milej i taktowniej, gdyby każdy zajął się swoim idolem i zostawił w spokoju tych których nie lubi?
mnie Ashley nie obchodzi. Mogłabym iść i napisać coś o tym jej nowym filmie, o którym mówisz, ale mam to gdzieś tak samo jak ją, więc tego nie zrobiłam.

Nie masz racji.... pierwszą po zalogowaniu ocenilam Ash i tam dodalam temat.
Dobra nie chce mi sie kłócic bo to i tak niczego nie zmieni. Ja kocham Ash i nienawidze jak ktoś źle o niej mówi, a Ty pewnie czujesz to samo jak ktoś zle pisze o Vanessie. A to nie jest fajne ani miłe.

użytkownik usunięty
tisdale_25

dokładnie. więc dajmy sobie spokój i zajmijmy się swoimi idolkami (;

Ona jest niepoprawna, jak dzieci mogą robić sobie sesje zdjęciowe rozbierane, co to za przykład dla bachorów które to oglądają, a potem wiadomo skąd się biorą ssłłitaśśssne Pokemłłłonki.

Gotrek09

Hmmm... ciekawe skąd wiesz o jej rozbieranych fociach xD

Dark666Lady

Najpierw ty to napisałaś, więc zacząłem węszyć, i zobaczyłem linki wysyłane przez ludzi, które są ohydne fuu.

Gotrek09

no a potem wylądowały w internecie XD

użytkownik usunięty
Gotrek09

mówisz tak, bo twoja dziewczyna nigdy nie będzie tak wyglądać. pewnie wszystkie wieją z krzykiem na twój widok. ;D

Nie mam dziewczyny, bo się o takową nie staram, i wyglądam normalnie a nie jak wyrzelowany przydupas jak Efron czy bejber.

I nie wieją na mój widok bo mam sporo koleżanek, ale mogę powiedzieć że na pewno puściłbym ci hafta na ryj bo już widzę wymalowaną słłłit idiotkę