http://www.youtube.com/watch?v=5TetnnkvWJE&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=ghfAFaRZ3us&feature=channel
taka diva z niej Ashley Greene jest od niej ladniejsza i zdolniejsza
Mimo ze paparazzi to szamaty !
ona sama jest nielepsza do fanow nie zagrala jeszcze w niczym inteligetnym uroda moze byc glos piszczacy gra aktorska dno a wy po Kristen jedziecie
Ja tam nie zauważyłem nic nadzwyczajnego, czy karygodnego w jej zachowaniu. Sam nie wiem jak bym się zachował w momencie, gdy zamawiam cos w McDrive, a masa pedałów z wycelowanymi we mnie aparatami zadaje zjebane pytania. I ciekaw jestem, jak Ty byś się zachował... Nie jestem jej fanem, ani nic z tych rzeczy, ale wkurwia mnie gdy ktoś ocenia kogoś, na podstawie sytuacji, w której sam nigdy się nie znalazł (i raczej nie znajdzie)
Ja wiem, że w końcu bym wybuchł i doszło by pewnie do rękoczynów, jakby tak za mną chodzili gdy np. chce sobie zjeść fast fooda, czy kupić nowe gacie, czy ki chuj.
Oj ludzie smieszni jesteście jak jeden nie znasz nie oceniaj znasz
oceniaj szanuj ciekawe jak ty byś się zachował w takiej sytuacji
co??? wyszedł byś wiesz może mi napiszesz że tak ale to będzie
żałosne człowieku . chcesz oceniać to najpierw poznań kurwa debile
!
Racja. Masz rację! :)
Nie wiem jakie sapy macie do Vanessy.
Każdy błędy popełnia.Człowiek na błędach się uczy.A Van przeprosiła za nagie zdjęcia.
Ja ją lubię za szczerość,wspaniały styl. Jest naprawdę dobrą aktorką.
Najpierw sama się zastanów jak zachowałabyś się w jej sytuacji gdy nachalni paparazzi nie dają życ . Postaw się na jej miejscu , Vanessa pracowała lata dla Disneya , w kontrakcie nakazano jej byc "Słodka Idiotką" , a do tego mnóstwo nieprzychylnych opini w necie i paparazzi za każdym rogiem . Na pewno Ashley Olsen ( z twojej listy ulubionych aktorów ) nie zachowała by się inaczej .
Jessice Albę też masz na liście ulubionych , wczoraj miała 29 urodziny . Wiedziałaś o tym ? . Zanim kogoś zjedziesz ( zwłaszcza fajną aktorkę ) najpierw sama oceń siebie czy jesteś ok a potem zastanów się jakby na ciebie to trafiło to co jak byś się zachowała ( w jej sytuacji ) .
właśnie,poza tym... bronisz takiej Stewart,która grać nie umie,ciągle otwiera paszczę;zero emocji... a wyzywasz niezłą aktorkę i w dodatku kobiecą. Boziu,naprawdę jest coś z Tobą nie tak . ;p
ta wasza vanessa i kristen są obie siebie warte... Gwiazdy jednej produkcji. Zero urody, zero talentu i zero charyzmy
Przecież ta Vanessa wcale nie jest taka zła. Całkiem ładna dziewczyna. Fajnie śpiewa, tańczy. Co do aktorstwa widziałam ją tylko w HSM więc za dużo niemam do powiedzenia na ten temat:P A co do skandalu z fotkami, to nie ona jedna se zrobiła, a dużo osób jej za to nie nawidzi a było to już trochę temu...
Ale mi szkoda Ashley. Widać jak jest wk*iona całą sytuacją. Niby jest gwiazdą, ale ludzie! ONI SIĘ na nią gapią jak na mamuta w zoo. To nienormalne! Pukają w szyby jak do zwierząt, wcinają się w rozmowy. Dziewczyny nawet nie mogą sobie normalnie zamówić posiłku. To jest chore, po prostu chore, za takie zachowanie powinno się paparazzich karać grzywnami, zakazaniem wykonywania zawodu czy nawet więzieniem :/
Nie wielu z nas zostanie gwiazdami, ale na chłopski rozum - z początku takie "akcje" zapewne bawią człowieka, ale z czasem to się robi po prostu wk***... Achley i Vanessa już raczej wydają się być w tym drugim stadium.
Do Vanessy nic nie mam. Nie obchodzi mnie, że zrobiła sobie nagie fotki ( dzieci na NK robią sobie gorsze ), że gra w słotaśnym HSM. Jest idolką młodzieży ( Amerykańskiej ) no i jest sławna. Nawet ci którzy ją szmacą - przecież o niej usłyszeliście, to chyba znak, że na każdym kroku można ja spotkać. To o czymś jednak musi świadczyć.