Gorzej niż kretynów...
Co za paszczur z niej , o zgrozo.
Zresztą kto się przejmuje jakimś TOP100 gdzie głosują puste dzieci, z patologicznych rodzin.
Widzę Szacunku Wam nie brakuje.. To że ktoś oddał głos na kogoś, kto nie jest nawet dobrym aktorem nie znaczy ,że jest kretynek, debilem, lub pochodzi z patologicznych rodzin. Opamiętajcie się :/ To jest kurwa tylko lista zrobiona ,żeby ludzie mieli co robi ,a nie obrzucać się błotem..
Mogli WAS zaprosić do tego programu "Co z tą Polską?"...
"puste dzieci z patologicznych rodzin" alinka, bardzo mi smutno, że nie dość ze jesteś pustym dzieckiem, to jeszcze masz patologiczną rodzinę. zgłoś się do interwencji, może tam ci pomogą
hahahahaha, powiedz mi gdzie się rodzą takie jak ty, chyba zaraz po eksplozji w czarnobylu, 200 metrów od elektrowni
Dobra skończ już dzieciaku te rozmowę, bo mama przyjdzie i ciebie zbije jak zobaczy jakie bzdury tutaj wypisujesz.
Dzieciaku to Ty możesz mówić do siebie jak patrzysz w lustro.
Buahahaha nie daje Ci więcej niż 14lat, a sugerując po Twojej "dychowych aktorek" masz rozum głupszy niż mrówka.
Kolejny fanatyk tego beztalencia.
Jak ci mówi więcej niż jedna osoba że jesteś debilem i nie potrafisz nic innego niż przeklinać i wyzywać innych, to nim jesteś.
Bo tylko tak można rozmawiać z takimi jak Ty pedałku. A teraz wypierdalaj do łóżka dziecko, nie gadam z gimnazjalistami.
Tylko dziecko takie jak ty może nawet z podstawówki, na forach internetowych potrwafi pokazywać swoją silę w postaci wyzwisk na innych użytkowników, ja ciebie nie będę obrażał bo nie zejdę do takiego poziomu jaki ty prezentujesz. Wiesz wakacje już dla ciebie się kończą jeszcze tylko następny tydzień i już tu tak często nie bedzsiesz na szczęcie zaglądał. Radze Ci przestać obrażać innych bo robisz z siebie wielkie pośmiewisko.
alice jesteś genialna. napisz coś jeszcze, bo każde twe słowo jest na wagę złota. a teraz idź kup zeszyty bo znowu nie zdasz do 6 klasy
Już nie macie o czym pisać? Każdy temat zaczęty na te stronie jest tylko o jednym - o tym jaka to Vanessa jest nieutalentowana i jak ktoś mógł pozwolić na to by była na 6 mniejscu w TOP 100. Teraz jest na 19 i mam nadzieję, że jak jeszcze spadnie to będziecie zadowoleni.
elramoon < poczytaj trochę to będziesz wiedzieć ,że ja jej bardziej bronię niż obrzucam błotem :) Choć żadnego filmu jeszcze z nią nie widziałem heh. A czy spadnie dalej? Niestety to oczywiste ;)
Kiwic ja do ciebie nic nie mam. Widzę przecież, że jej bronisz. Tylko nie rozumiem o co wam ludzie chodzi. Dajcie jej jeszcze troche jedeynek z Bogiem. Krzyż na drogę.
Hahaha... co tu sie stalo przed wakacjami miala 9,05 i 200 glosow a teraz OMG!!! Hahaha zajefajnie :)))