Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Na 6 miejscu w ToP100 - banda kretynów...

_natka

Gorzej niż kretynów...
Co za paszczur z niej , o zgrozo.
Zresztą kto się przejmuje jakimś TOP100 gdzie głosują puste dzieci, z patologicznych rodzin.

Violet_7

Widzę Szacunku Wam nie brakuje.. To że ktoś oddał głos na kogoś, kto nie jest nawet dobrym aktorem nie znaczy ,że jest kretynek, debilem, lub pochodzi z patologicznych rodzin. Opamiętajcie się :/ To jest kurwa tylko lista zrobiona ,żeby ludzie mieli co robi ,a nie obrzucać się błotem..
Mogli WAS zaprosić do tego programu "Co z tą Polską?"...

Kwic

popieram Kwica w 100%

Violet_7

"puste dzieci z patologicznych rodzin" alinka, bardzo mi smutno, że nie dość ze jesteś pustym dzieckiem, to jeszcze masz patologiczną rodzinę. zgłoś się do interwencji, może tam ci pomogą

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Violet_7

hahahaha dupe mi skopiesz. walnij w monitor może poczuje hahaha

Violet_7

hahahahaha, powiedz mi gdzie się rodzą takie jak ty, chyba zaraz po eksplozji w czarnobylu, 200 metrów od elektrowni

Violet_7

Dobra skończ już dzieciaku te rozmowę, bo mama przyjdzie i ciebie zbije jak zobaczy jakie bzdury tutaj wypisujesz.

Krzysiek_zks

Dzieciaku to Ty możesz mówić do siebie jak patrzysz w lustro.
Buahahaha nie daje Ci więcej niż 14lat, a sugerując po Twojej "dychowych aktorek" masz rozum głupszy niż mrówka.
Kolejny fanatyk tego beztalencia.

Violet_7

Jak ci mówi więcej niż jedna osoba że jesteś debilem i nie potrafisz nic innego niż przeklinać i wyzywać innych, to nim jesteś.

Krzysiek_zks

Bo tylko tak można rozmawiać z takimi jak Ty pedałku. A teraz wypierdalaj do łóżka dziecko, nie gadam z gimnazjalistami.

Violet_7

Tylko dziecko takie jak ty może nawet z podstawówki, na forach internetowych potrwafi pokazywać swoją silę w postaci wyzwisk na innych użytkowników, ja ciebie nie będę obrażał bo nie zejdę do takiego poziomu jaki ty prezentujesz. Wiesz wakacje już dla ciebie się kończą jeszcze tylko następny tydzień i już tu tak często nie bedzsiesz na szczęcie zaglądał. Radze Ci przestać obrażać innych bo robisz z siebie wielkie pośmiewisko.

Krzysiek_zks

No napisz coś jeszcze jak ma ci ulżyć spuść z siebie ten gniew, dobranoc.

Violet_7

alice jesteś genialna. napisz coś jeszcze, bo każde twe słowo jest na wagę złota. a teraz idź kup zeszyty bo znowu nie zdasz do 6 klasy

Violet_7

Alice po twojej wypowiedzi można wywnioskować kto jest dzieckiem z patologicznej rodziny...

_natka

Już nie macie o czym pisać? Każdy temat zaczęty na te stronie jest tylko o jednym - o tym jaka to Vanessa jest nieutalentowana i jak ktoś mógł pozwolić na to by była na 6 mniejscu w TOP 100. Teraz jest na 19 i mam nadzieję, że jak jeszcze spadnie to będziecie zadowoleni.

elramoon

elramoon < poczytaj trochę to będziesz wiedzieć ,że ja jej bardziej bronię niż obrzucam błotem :) Choć żadnego filmu jeszcze z nią nie widziałem heh. A czy spadnie dalej? Niestety to oczywiste ;)

_natka

Nie nawidze jej dawajcie jej 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pink_147

Młode fanki tej głupiej ździry opamiętajcie się co wy w ogóle robicie.

PATOLOGIA458

Ździrą to można nazwać twoją matkę dlatego że wychowała takiego syna jak ty.

Pink_147

Pink nienawidzisz jej bo chodzi z Zaciem Efronem?

_natka

Kiwic ja do ciebie nic nie mam. Widzę przecież, że jej bronisz. Tylko nie rozumiem o co wam ludzie chodzi. Dajcie jej jeszcze troche jedeynek z Bogiem. Krzyż na drogę.

elramoon

Hahaha... co tu sie stalo przed wakacjami miala 9,05 i 200 glosow a teraz OMG!!! Hahaha zajefajnie :)))

ViLLa

Hehe, była na #6 miejscu? Śmiechu warte. Na jedynkę oczywiście nie zasługuję, ale nie nazwałabym jej nawet dobrą aktorką.