Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Ta dziewczyna jest super ładniejszej nie widziałem

adamus_95

to ty chlopie slepy jestes.. moze okularki?

guga_buzka

oj dziewczynko zazdrość ze traka piękna dziewczyna est z takim fajnym chlopakiem. Zacovi dajesz 10 a jej 1, typowa zazdrosc jej chlopaka i jej urody.

Krzysiek_zks

Dziewczyno ty masz obsesje na jej punkcie, coś tam w jakimś wątku wspominałaś ze powtarza sie gadka o zazdrości ale to prawda, po wszystkich przeczytanych wypowiedziach stwierdzam (a mam prawo jestem studentem psychologii na II roku) że jesteś zazdrosna, widziałem jej filmy(większość) i pomono jej młodego wieku jest dobrą aktorką i bardzo ładna. Za pare lat bedzie jeszcze lepsza aktorka a juz jest super!!!

Krzysiek_zks

taak bardzo jej zazdroszcze!
nie sorry nie jestem fanka zaca i na pewno jej jego nie zazdroszcze!
choc z jednej str to przykre ze jest z taka łajzą
dla mnie to idiotka ktora mysli tylko o zakupach i poprawianiu makijazu! ciagle robi slodkie minki i mysli ze jest jakas boskoscia! nie znosze jej! rosnie kolejna pusta amerykanska laleczka!

guga_buzka

Po twojej wypowiedzi już wszystko wiadomo jakim jesteś bufonem zazdroszczącym tej osobie której się powiedzie. Nigdy nie bedziesz w 1% taka jak ona. Co ty mozesz o niej wiedziec jak ona nie wiem o istnieniu takiej nieudacznicy jak ty.

Bez odbioru!!!

Krzysiek_zks

ooo a Krzysiu jak zawsze wszytskim wmawia, że każdy wszystkim zazdrości..Może to ty masz problem z zazdrością co? Masz jakieś bolesne doświadczenia, to napisz ...postaram się Ciebie zroumieć...Małe pytanko no jakiej jeszcze stronie wmawiasz innym, że ludzie zazdroszczą sławnym? Bo teraz wiem, że na stronie Vanessy Hudgens i Dody...
I nie nazywaj kogoś nieudacznicą jak tej osoby nie znasz tak? Może po Tobie zaczniemy jeździć co? Żal mi Ciebie..

wiola_0708

O znalazła sie wielka znawczyni aktorstwa co tej aktorce dała ocenę 1. To wszystko wyjaśnia.

Krzysiek_zks

Jeszcze jedno jak tutaj ludzie piszą ze ona jest:
-gruba,
-brzydka,
-nie potrafi śpiewać,
-grać,
-nie zasługuje na swojego chłopaka,
-itd. itp.
To już wiadomo o co chodzi.
Ciekawe komu ja zazdroszczę i czego, (no może zazdroszczę Włochą że są mistrzami świata) Tylko czytam dużo artykułów, opisów filmów, aktorów a w szczególności jej i wiem co jest. Ale i tak Vanessa jest doceniana przez innych, bo ma całkiem ładną notę.

Krzysiek_zks

Ty za to jesteś takim znawcą od aktorstwa, że aż boli. Jakbyś chciał wiedzieć dałam Vanessie 1 za jej gre w HSM, bo dużo lepsza była Ashley. Nie uważam, że jest gruba, brzydka i nie potrafi śpiewać, bo tak nie jest (jest bardzo ładna) ale grać nie potrafi. Zresztą zobaczymy czy jej kariera aktorska się rozwinie, czy też zakończy na HSM. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie tak? Więć się nie pluj do ludzi...

wiola_0708

Tak to jest jak ocenia sie daną aktorkę po roli w jednym filmie. Po filmach Thunderbirds i Trzynastka dawanie jej 1 to jest to śmiech na sali . Ja do Ashley nic nie mam fajna dziewczyna, ale żeby dać Vanessie 1 to naprawde dziwna sprawa, gdy sie daje 10 Zacowi Efronowi, Ashley nie zagrała od niej leepiej miała za dużo sztucznych ruchów np. na samym końcu jak sie okazało że Gabriella i Troy będom startować w konkursie, ot taki mały szczegół. Ale i tak też lubie Ashley Tisdale, spoko dzieczyna. Pozdrawiam.

Krzysiek_zks

Żeby dać Vanessie 1, to bardzo dziwna sprawa (?)
Żeby dać Dodzie 10, to też bardzo dziwna sprawa..no ale są gusta i guściki (i nie będę się już sprzeczać).
I nie pisz mi tylko tego, że dałem Dodzie 10 bo wygrała dla nas najważniejsze festiwale <--dla mnie ona nic nie zrobiła i omijam ja szerokim łukiem. I szczerze mówiąc mam to gdzieś czy wygrywa te festiwale Doda, Andrzejewicz czy ktoś tam inny.
POZDRAWIAM

wiola_0708

A co ma Doda do Vanessa Hudgens, ty chyba zwariowałaś w złym znaczeniu tego słowa na jej punkcie. Ta rozmowa nie dotyczy jej.

Vanessa Hudgens Forever !!!!!!

Krzysiek_zks

Dobra nie chce mi się pisać ....Narazie

Krzysiek_zks

A co ma Tom Hanks do Dody, bo czytając forum o Dodzie na którym się kiedyś kłóćilśmy zauważyłam, że piszesz o Tomie, więc nie pisz mi takich bzdur

wiola_0708

A to ma do tego ze podjąłem z nim temat rozmowy a z tobą mi sie pisać nie chce. Proszę już nie odpisuj mi bo jesteś naprawdę nudna. Ty tak naprawde dajesz te 1 bo nie lubisz danych osób.
Żegnaj Violu i nic mi nie pisz.