żal.pl , dzieci opanujcie się bo znam 300 lepszych aktorek od niej!!!
I robisz niepotrzebnie reklamę serwisowi...
Ja bym to jej wysokie miejsce skwitował smiechnasali.org.pl
Nawet nie chcę wiedzieć kogo mogła wyprzedzić
fakt bez prywaty i promowania stron trzecich prosze (cokolwiek znaczy to co muwie xDDD) hehe mój wpis tak głupi bo i osoba o której temat, jest niczym innym jak "żenującym żartem prowadzącego" xDDDDD
Podejżewam że za ok 20 lat kiedy jakiś inny szit bedzie na topie to nikt nie bedzie pamiętał o hsm.
Pamietacie np pokemony?
"Pamietacie np pokemony?"
Oczywiście! Czekam do 1 czerwca i wystawiam swoją kolekcję naklejek i tazosów na serwis aukcyjny. :)
Chyba każdy pamięta swój ukochany szit z dzieciństwa, co nie znaczy że i potem go gloryfikuje. Pamiętacie "Motomyszy z Marsa"? :)
Chciałabym Wam przypomnieć, że wiele gwiazd, typu Britney Spears czy Justin Timberlake też zaczynami w Disney Channel;/ W klubie Myszki Micki. I co? Teraz są wielkimi gwiazdami. Nie rozumiem dlaczego od razu ją skreślacie, bo kariere zaczeła jako gwiazda Disneya? W odróznieniu od Miley Cyrus czy innych gwiazdek Dysney'a Vanessa zagrała również w innych filmach, a nie tylko HSM.
ja pamiętam "motomyszy z marsa" i to nie był żaden shit, to była dobra bajka o twardzielach na motorach, osobiście wolę Żółwie Ninja (1987-96) animowany. Kiedys to potrafili zrobic serial animowany króre dzieci wlepiały wzrok z ciekawością i czekały na nastepny odcinek a nie jak dzisiaj bajki w 3d - żenada, włatcy móch i inne ... dzieci tylko sie zgarszją nam.