A weźcie piszecie takie głupoty o Vanessie! Skąd debile głupie mozecie wiedzieć, że ona jest siaka i owaka! Nazywacie ją "głupią cipą"!! Mówicie, że nie powinna dostać nagrody itp... To nie jest nic innego jak zazdrość! Żal wam dupe ściska, że ona coś w życiu osiągneła, jest sławna, ładna i bogata!!! A wy co... siedzicie całymi dniami w internecie i tylko ją krytykujecie... lepiej ruszcie dupe i coś zróbcie ze swoim zasranym życie, a nie tylko "bo Vanessa jest głupia, tępa, nie umie grać... głupia cipa"! Tak to każdy umie!
A Vanessa jest bardzo zdolną, młodą, inteligentną i piękną kobietą!!!! A także wyśmienitą aktorką oraz piosenkarką!
z tym się zgadzam, że jest młodą
i piękną kobietą, ale co do reszty to w ogóle.
Śpiewać być może potrafi, bo głos ma niezły.
hm.. lecz czy jest zdolna i inteligenta???
a przede wszystkim czy jest wyśmienitą aktorką? Wątpię.
Inteligenta osoba nie pozwoliła by sobie na nagie
sesje zdjęciowe (dla kasy) i robienie sobie samemu nagich fotek,
wiedząc, że me tyle młodych fanów.
Rzeczą ludzką jest popełniać błędy,
ale trzeba z nich wysnuwać wnioski,
żeby historia nie powtórzyła się dwa razy.
Na miano wspaniałej aktorki nie zasługuje.
Po paru obejrzanych filmach z nią można się
przekonać, że wszędzie gra tak samo.
gdy oglądałam zwiastun bandslam było widać
to bardzo ewidentnie ( np. ten sam uśmiech co w hsm)
Nie wiem, może wkrótce naprawdę pokaże jak potrafi grać,
jednak narazie twierdze, że aktorką jest kiepską
zgadzam się z twoją wypowiedzią tylko krytykować by wszystkich chcieli a sami napewno chcieli by być na ich miejscu. chciaż wolę Ashly Tisdale to nie muwie że nie lubie Vanessy Hudgens 2010 roku wyjdzie High school Musical 4 i chciałbym ich tam wszystkich zobaczyć w kąplecie
A ty co... siedzisz całymi dniami na internecie i pieprzysz głupoty na jej temat, bo tak naprawdę gówno o niej wiesz. Ją masz za wyśmienitą aktorkę i piosenkarkę? Zagrała w kilku częściach głupiego filmiku dla dzieci, nagrała kilka piosenek i tyle. Ciekawe jak by zagrała w teatrze, na żywo? Albo zaśpiewała..
Ja myślę ,ze soba która zakłdała ten wątek niech nie przegina ,Van nie jest najgorsza ale nie obrażaj tych co jej nie lubią .
to kwestia gustu.
Droga Aparatko!
To, że lubisz tą niewiastę nie znaczy od razu, że jest dobrą aktorką, sory, wyśmienitą aktorką.
Co do inteligencji, to jak możesz twierdzić, że jest inteligentna skoro widziałaś ją tylko w paru, wątpliwej jakości filmach?
No i w końcu, cóż ja mogę robić ze swoim " zasranym" życiem w końcu sierpnia. Nie chce mi się całe wakacje tłuc po obozach językowych, dwa wystarczą i najmniejszej ochoty nie mam piec się na jakimś słońcu w Grecji czy Turcji. Dwa tygodnie na obrzydliwie gorącej Korsyce mnie satysfakcjonują, ale oczywiście jeśli masz jakieś ciekawe propzycje co do zrobienia czegoś z moim "zasranym" życiem to proszę- jestem otwarta na nowe pomysły.( Uwzględnij to, że tym czasowo przebywam w mieście Łodzi, ale zaraz wracam do swojego Konstancina)
PS. Żałosna jesteś, przykro mi.
bo ona jest żałosna nie umie grać i jest pustakiem bo robi sobie nagie fotki i "niechcąco" puszcza na internet! jak inaczej można o takiej idiotce powiedzieć??
ona jest ,,wybitna,, aktorką , a High School Musical zasługuje na oskara! ;P Tak samo zresztą jak plastikowy boy Zac E , który też jest bardzo ,uzdolnionym, aktorem ;D Hahaha