Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

MOŻECIE SIĘ SPRZECZAĆ CZY ONI SĄ RAZEM, ALE JAK WEJDZIECIE NA youtube.com i wpiszecie Ashley Tisdale i Zac Efron TO ZNAJDZIECIE DUŻO FILMÓW NA KTÓRYCH SĄ RAZEM I SIĘ CAŁUJĄ !!! A TE ZDJĘCIA Z ICH WAKACJI NA HAWAJACH TO JESZCZE NIE DOWÓD ŻE ZAC I VANESSA SĄ RZAEM !!!!

A ZRESZTĄ CO WAS TO INTERESUJE ? CZY TO TAKIE WAŻNE Z KIM ON JEST ?

POZDRO

lebron5

A te ich dziwne związki się złe skończą jeszcze zaczną się kłócić to im na dobre nie wyjdzie okaże się że HSM jest ciekawsze poza planem niż na nim to dla mnie chore ale niech robią co chcą mi to wisi.

aga_37

Noo są razem wiedziałam że mają jakiś romans ona w teledysku byla starsza i na niektorych fotkach dalam bym jej 19 ale tu fuj 14

lebron5

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zac_Efron

Tutaj jest dowód, bo jest napisane, że jest z nią związany!
I dobrze, bo ładna z nich para;))

mpaulinka93

ZAc jest z Vanesą...
on i aschely tylko siće przyjaźnia...

mpaulinka93

OK, ale w Wikipedi to każdy może napisać że jest z nią związany !

POZDRO !!!

lebron5

Zac i Vanessa są razem i kiedyś nawet to przyznali publicznie więc nie wiem o co tu chodzi. Może te nagrania z Ashley są fotomontażem lub zostały zrobione wcześniej niż Zac i V zaczęli się spotykać...

Lady_Lara_Croft

Są razem!,a te zdjęcia z Ashley to fotomontaż. Ashley jest beznadziejna! jestem za Vanessa :P:P (a tak po za tym to Zac nie jest taki przystojny:/)

Ann_14

fajana z nich para jak chcerz to wejdź na ten blog i w drugiej noci sa zejecia z wyjasnieniem ze sa razem

lebron5

Chyba wszyscy wiedza ze to para!!! I to juz od dawna!!

lebron5

kurde ludzie... wy macie problemy... jaki fotomontarz? przeciez zac i ashley jeszcze przed high school musical byli razem! dopiero po tym filmie zac zaczal chodzic z vanessa. a te zdjecia z ashley to nie jest zaden fotomontarz

lebron5

Rany, czy wyście nie słyszeli o tym, że ludzie się rozstają? Co wam szkodzi, że Zac jest z Vanessą, Ashley czy kimkolwiek. W końcu to nie wasze związki.

lebron5

SA Razem!! ...MOWIONO NAWET O NAŻECZENSTWIE! Szczerze to ja bym wolala zbey byl z Ashley a nie ta beznadziejna vanessa

lebron5

tak naprawde to Zac już się roztał z Vanessa szkoda byli ładna parą

analeptic

A skąd wiesz że sie rozstali ? Możesz powiedzieć czy gdzieś przeczytałaś i podać link albo coś podobnego ? Z góry dzięki

POZDRO !!

lebron5

Oni sa razem wiecej dowiecie sie na www.hilhsmwszystko.blog.onet.pl

milcia494

A ja ostatnio czytałam w gazecie Twist ze oni nie sa juz razem. vanessa nazwano w artykule byłą dziewczyna Zaca!!

lebron5

taa, a twist to naprawde bardzo wiarygodne źródło informacji.
hej, gdzie niby zac i ashley sie całują?
bo jedyne takie zdjęcie które widziałam to był fotomontaż. DOBRY fotomontaż.
mi sie wydaje że zac i ashley nigdy nie byli parą.
a zac i vanessa są. pojawiają sie wszędzie razem, wymienili sie obrączkami...zac też ponoć napisał piosenke dla van...^^
a co do ashley to ona ma chłopaka, jakiegoś jareda.