Vanessa zakończyła pracę nad swoimi dwoma filmami na ktore z niecierpliwością czekamy. Teraz panna Hudgens nie postanawia sie lenić! Juz w sierpniu Vanessa wystapi w kalifornijskim teatrze w musicalu 'Rent', ktory wyreżyseruje jej kolega z planu 'Beastly' Neil Patric Harris. Vanessa ma zagrac rolę Mimi Marquez, którą w pierwszym wykonaniu w 1996 na Broadwayu zagrała Inida Menzel a w 2005 roku w filmowej adaptacji tego musicalu Rosario Dawson. Harris opowiedział krótko o poczatkach pracy z Vanessą i podkreślał ze jest pod wrażeniem jej wyglądu i wokalu. Miejmy nadzieję, że wkrótce ukaże się wiecej informacji a poniżej znajdziecie krótki opis fabuły musicalu:
'Rent' to rockowy musical z muzyką i tekstami Jonathana Larsona i opowiada on historię grupy ubogich młodych artystów i muzyków walczacych o przetrwanie na jednej z najbiedniejszych dzielnic Nowego Jorku
No super to ja tego nie kimam premiery fulmów jeden na 2010 r czyli bestia chyba 30 lipca a ten nowy jst planowany na 2011 to jak skończyła prace już ?? szybka kobitka i własnie nie wiecie czasem czy wystapi w HSM 4 i prosze mi nie pisac ze jestem dziecko film fajny familijny przyjemny. Mam 20 lat wiec w tej branzy nie od dzis siedze tylko ze Vanesą sie od niedawna zainteresowałem i jestem ciekawy paru rzeczy a te filmy to naprawde nierozumiem juz skonczyła, jak premierka ma byc 2011 prosze o odpowiedź dzieki bardzo :)
Wiesz, to może tak wyglądać, że wszystkie sceny, w których Vanney grała już zostały nagrane. Ona nie jest tam główną bohaterką, więc może tak być. Jeśli chodzi o HSM4 to ani Ashley, ani Van, ani Efron tam nie zagrają. Corbin i Monique chyba też nie, ale nie jestem pewna;D
Aj szkoda troszke ze nie zagra w HSM4 nie będzie miał kto słodzić a ile masz lat jak można wiedzieć i skąd jestes?
Nie z tego co tu pisze to jest główna bohaterką http://www.filmweb.pl/%22Green+Lantern%22+i+%22Sucker+Punch%22+trafi%C4%85+do+ki n+w+3D,News,id=58698 ma tu grać prostytuke http://poszkole.pl/news,Gwiazda_HSM_prostytutka,39681,1.html nie wiem nic kurcze dziwne ...
Nie, nie głowną nie jest na pewno. Gra tam protytutkę Blondie, a głowna rola to bohaterka o imieniu Babydoll;DD