Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 163 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Według Was to,która jest lepsza,ładniejsza ?? Albo inaczej,jakbyście np.byli producentami filmowymi to którą byście wybrali ?
Jakby co to pytam Was tak z ciekawości :P

MaMich

nie dało by się ich wziąść do 1 roli bo za duża różnica wieku jest pomiędzy nimi, ale jak bym miał wybierać to Selenę:)!

użytkownik usunięty
MaMich

Zależy , do jakiej produkcji , w Horrorze Vanessa a w komedii Selena . Jeżeli chodziło by o jakiś bardziej ambitny film w stylu "Gran Torino" " Tłumaczka" czy "Uprowadzona " to obie poradziły by sobie , tylko należałoby uwzględnic w scenariuszu ich charakterystyczną mimikę i gesty , dobry reżyser i operator zdjęc zrobiliby resztę , musiały by miec na planie kogoś doświadczonego jak Denzel Washington czy Anthony Hopkins żeby mógł im podpowiadac jak zagrac daną scenę .

SELENA......................................................................

użytkownik usunięty
Katie_Cassidy_2

Sel .. chociaz za obiema nie przepadam

Czy naprawde uwazasz ze ktorakolwiek z nich poradzilaby sobie w filmie typu: "uprowadzona" czy "Tłumaczka"?!?!

użytkownik usunięty
filmomanka91

Same raczej nie , ale z pomocą kogoś doświadczonego i przy specialnie dla nich napisanym scenariuszu dałyby radę ale nic więcej . Tylko w takich produkcjach mogą pokazac ile są naprawdę warte .
Chętnie obejrzałbym coś w stylu "Uśpieni" albo "Moonster" z Vanessą w roli głównej . Ale musiałby się tym zając dobry reżyser , konkretny budżet i dobrze napisany pod Vaneskę scenariusz .
A w obsadzie Anthony Hopkins albo Jeff Bridges .

CO???!!!! One by miały poradzić sobie w tych filmach??? !!!

użytkownik usunięty
coco29

Nie wiem , ale obejrzałbym coś mocniejszego z którąś z tej dwójki . Może Sucker Punch będzie fajne , ale to nie to samo co jakaś ambitniejsza produkcja .

użytkownik usunięty
MaMich

Żadną... Obie są beznadziejne.

Otóż to Catherine_13! Żal :/

MaMich

Oczywiście, że wybrałabym Van bo Seleny nie cierpię !

Kinia _film

@Kinia_film no właśnie!

MaMich

Vanessa to totalne beztalencie! Niecierpie jej!!!

MaMich

Bardzo trudny wybór [hahaha] ale zdecyduję się na : Ż A D N Ą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I takie jest moje ostatnie zdanie, obie puste,sztuczne, ,,wyprodukowane i oprawione,, przez disney'a !

Lizzy_27

No pewnie, że Van!!

MaMich

tak szczerze to wolę Selenę. Ona może grać w komediach i filmach familijnych. A Vanessa niech już zostanie przy HSM i będziemy szczęśliwi.

Czarnaa2

Eee...żadnej! Błagam,to nie są aktorki!

SmallCrime

Mnie się wydaje ,że bardzo fajnie grają bardzo Wanessa zagrała w High Scool Musical!!! Bardzo podobała mi się jej gra aktorska, co do Seleny zagrała rewelacyjnie w Czarodzieje z Wewery place. I nie wiem dl;aczego uważacie inaczej, nie mam zielonego pojęcia. Pewnie dlatego ,że sami nie zagralibyście tak jak one. I tylko im zazdrościcie. Która lepsza aktorka nie wiem, obie są rewelacyjne. Wanessa nie wiem czy nadałby się do Horroru może raczej tak jak Selena brdziej do komedi.

__Cleo Sertortii13

Wypowiadanie wyuczonego na pamięć tekstu to nie gra.

__Cleo Sertortii13

SmallCrime popieram cię żadne z nich aktorki !
__CleoSertortii13 - często wchodzę na komentarze pod jakąś aktorką/aktorem i gdy użytkownik oceni ją/jego na1/10 to wtedy zaczyna się ta sama gadka co zawsze (zazdrościsz,sama nie zagrałabyś lepiej, nie masz takiej ładnej buźki jak ona) to już robi się męczące i nudne. Osoby, które chcą bronić sławnych osób niech podadzą inne argumenty, bo te są stare :(

MaMich

Na pewno Vanessa Hudgens ! I lepsza i ładniejsza....Z Seleny żadna aktorka.Vanessa też nie gra w wielu filmach ,ale lepiej jej idzie niż tej niby " najładniejszej nastolatce" ;/

MaMich

jasne ze selena
ja jaskos za nia nie przepadam;)

vendeful

Zawsze mam ten dylemat. Obie są tak samo fajne.

użytkownik usunięty
Karolina_ zmierzch2

Fajne? A co, znasz je, że wiesz, czy są fajne?

Nie muszę ich znać, po prostu wiem, że są fajne.

użytkownik usunięty
MaMich

Vanessa. Selena jest taka... uhm. ma 18 lat, a wygląda jak dziecko, piosenkarką jest beznadziejną, z aktorstwem lepiej. Ale Van nie dorasta do pięt ;P

A w czym takim Vanessa się zasłużyła, aby być lepsza od Seleny ?? Obie są dla mnie głupie. Van i Sel są dla mnie przedstawicielkami takich kumpel, które się z tobą przyjaźnią ale gdy ciebie nie ma obgadują i prawią na Twój temat jakieś zmyślone i upokarzające historyjki. http://media1.mojageneracja.pl/oiuurpurre/mediumkegeoi5549874c52b77ac51899.jpg, http://cm1.theinsider.com/media/0/144/38/selena_gomez_and_cheaters.0.0.0x0.400x6 15.jpeg, a na tym wideo http://www.youtube.com/watch?v=C58kPVzJWSY widać że są "prawie identyczne" robią wszystko to co im każe Disney : uśmiechają, noszą te pierścienie - niby jaki wielki przykład dają ( czego niestety Vanessa w kontrakcie z Disneyem nie zauważyła robiąc sobie takie fotki ) Dla obu po równo : ŻAL.PL

użytkownik usunięty
Lizzy_27

Van i Selena się nie przyjaźnią, to raz. dwa, V zrobiła zdjęcia zanim zaczęła pracować z Disneyem (nigdy zresztą nie nosiła żadnego pierścienia O.o). trzy, ona już dawno tam nie pracuje, Selena owszem, ale Vanessa nie. zresztą, co za różnica, dla ciebie i tak są głupie. na szczęście twoje zdanie się nie liczy (;

Na szczęście TWOJE tym bardziej :P

użytkownik usunięty
Lizzy_27

nie dla ciebie. ale moje jest obiektywne, a ty z góry nastawiasz się negatywnie i dlatego nie możesz oczekiwać, że ktoś potraktuje cię poważnie. już widzę, że mam rację, skoro odpowiedziałaś tylko na ostatnie zdanie. ;-)

użytkownik usunięty
Lizzy_27

Lizzy wiesz że Rachel McAdams ( dziołcha z twojego Awatara ) ma sporo rozbieranych rólek ? . W kilku filmach występuje całkiem goła i wygląda dużo gorzej od Vanessy , ta to ma przynajmniej proporcionalne i piękne ciało .

a ty sie niby znasz na tym ?

użytkownik usunięty
cola_1988

Ty to potrafisz kogoś sprowokowac . Niech moją odpowiedzią będzie ta tapetka z filmu "Stealth"
http://c.wrzuta.pl/wi19184/f455ee7b0026f23d4d0b483a/0/jessica_biel_1003 .
Stworzyłem ją specialnie na takie okazje .

no to powiem ci że jesteś ekstra:D ale wsadź sobie te palce w tyłek

cola_1988

w końcu to lubisz co nie?? wsadzac sobie paluszki w tylek

cola_1988

i nie używaj programu picasa3 ... bo nawet dziecko zrobiło by lepiej te tło buahahahhaha

użytkownik usunięty
cola_1988

Poczekałem specialnie parę dni , żeby inni nacieszyli oko . Tło jest specjalnie pozbawione ostrości żeby podkreślic przekaz osoby na pierwszym planie . Picasa 3 jest za cienka żeby stworzyc tego typu tapetę.
Wszędzie wychodzą braki w twojej wiedzy i obycia.
Żal że tacy ludzie są w śród nas , powinieneś miec sądowy zakaz rozmnażania się . Bo jest tak ciekawie że zrobic dziecko , poderwac jakąś dziewczynę to nie jest problem( nawet tobie się udało) , problem to jest utrzymac się na powierzchni , zapewnic dziecku byt i traktowac przy tym innych ludzi z szacunkiem i życzliwością.
Ale tego to na pewno nigdy nie zrozumiesz .

Ale z Ciebie wał Srarskrim ;D
Ty powinieneś stworzyć sobie nowy mózg , a nie tapetki ;D

użytkownik usunięty
marastarantino

I tak intelektualnie przewyższam ciebie wiele razy ,. Wiem że cię to boli i stąd te żałosne próby podbudowania swojego ego . Jak nie zrozumiałeś to poproś kogoś mądrzejszego żeby ci wytłumaczył co miałem na myśli .

Rachel potrafi grać,a Vanessa nie.
A jak już Rachel się rozbiera to dlatego, że wymaga tego rola. Nie robi tego po to, aby zaspokoić swoje pragnienia :)
Słyszałam jeszcze, że VH stara się o rolę Lary Croft !!!! Czy ty człowieku wyobrażasz sobie w ogóle jak taka "słodka dz***a" miałaby zagrać taką ostrą laskę ?!?!???!!! :@

użytkownik usunięty
Lizzy_27

Sorry za tą "dziołche" . Wiem że Rachel jest lepszą aktorką . Ale bycie słodką dz....ą też jest fajne i ma się wiecej fanów .
Nie wyobrażam sobie Vanessy w roli Lary Croft , zupełnie nie pasuje . Wolałbym Alisson Caroll , według mnie idealna do roli Lary Croft .
Vanessa tą swoją słodkośc i "dziw......śc" potrafi wykorzystac do swoich celów . Dlatego tak miesza w głowach ludzi , mała cwaniara . Wykorzystała Disneya i swój kontrakt z nimi na maxa i mało kto się zorientował w co ona gra .
Wspomniana przeze mnie Anna Chapman tez wyglada jak wyglada i zachowuje się tak jak się zachowuje , a potrafi zupełnie inne rzeczy .

Żadną lol... gdybym miał możliwości jakiegoś wyboru to jest wiele innych>lepszych możliwości.A to co ktoś wyżej napisał żeby fajnie było zestawić którąś z nich np z Hopkinsem w jednym filmie to... mhm...:D >>>HAhAHAHA